43

Анонимен

преди 3 години

Всичко щеше да е нормално и разбираемо, но трябваше да са в обратен ред новините. Първо тази новина а след това европейският съюз да ни обяснява колко е безопасно да се боцкаме с тази ваксина!!!Сега вече е ясно кое как се одобрява, просто е малък броят на загиналите и за тях е приемливо.

42

Додо

преди 3 години

Само да добавя, ако си от ваксиниралите се вече с не-ваксината на Астра Зенека, за теб връщане назад няма, нито на някой му пука за тебе! Нито на Бойко, нито на кривоглавия плешив генерал-коремен хирург, нито на Зоя Паунова. Ако недай си Боже умреш, само ще кажат, че няма доказателства, че не-ваксината на Астра Зенека те е убила. Затова, най-добре е да си направиш образно изследване (MRI, скенер) с цел ранна диагноза на съсиреци. Да седиш по форуми и да цвъкаш минуси не е печеливш ход за теб.

41

народен лечител

преди 3 години

от това изследване ясно се вижда че премахването на мозъка води до безпроблемно действие на ваксината

40

Анонимен

преди 3 години

А кой ще е с предимство в болниците - новозаразените с ковид или тези за планово лечение на тромби от ваксина?

39

Анонимен

преди 3 години

Май вече не е конспирация, а?

38

Анонимен

преди 3 години

абе ще я оправят бе, след 20тина години ще е готова, ама трябва да я тестват първо върху хора..отивайте доброволци да я тествате, пък ако умрете ще е за добра кауза ко толкова..

37

Да бе да !

преди 3 години

Сега като починат още 100 човека, ще изкарат друг проблем че има... Ама айде "бе е е " ...

36

Сата НАТО

преди 3 години

Тия май заковаха капака на ковчега на АЗ... Предпочитам да не си образувам тромби, които после да лекувам успешно. Дето са казали стари ора - тенкс, бът ноу, тенкс!

35

българин

преди 3 години

Ами тогава какво ми се правят на калинки и твърдят че нямало връзка с ваксината???!!!Ваксината убива хора. Това е доказан факт! Може да е един на хиляда, или на няколко хиляди.Но наистина ли трябва да цитирам Сталин, според когото това е просто статистика?Особено ако има начин тези тромбози да се избегнат!

34

Анонимен

преди 3 години

А за Пфизер някое лекарство за тромби ще измислят ли или за Пфайзер ще си мълчим?

33

Додо

преди 3 години

Докато ти дойде да те излекуват на 100% от тромбите съсиреци, недай си Боже вече може и да са ти изнесли 9 дена! На този етап, за да се ваксинираш, т.е. да те инжектират с коктейла на Астра Зенека, би трябвало или да бъдеш диагностициран и освидетелстван луд, или да си с абсолютно промит мозък от Нова Телевизия и CNN. Но ги има и такива! Българският народ е с толкова ниско паднал среден коефициент на интелигентност, че като нищо на опашки ще се редят за не-ваксината на Астра Зенека. Гаранция

32

Ме

преди 3 години

Това е чудесна новина! Ето науката може и да сгреши но науката може да се поправи! Това е единствения начин да се продължава напред. А сякаш времената когато ловяха вечици и горяха на клада понеже си открил че земята не е център на вселената не са преминали и се връщат със пълна сила.

31

Анонимен

преди 3 години

А, значи споко, да продължават да се ваксинират хората, а после да се надяват, че някой ще се загрижи за тях да им следи състоянието и да реагира навреме като вземе да им се съсирва кръвта...

30

Някой

преди 3 години

При създаването на ваксината, не са ли предполагали, че може да се случи подобно нещо. Доброволците? А пък това, че знаят как да лекуват, ако се получи усложнение, направо ми е смешно. Болниците не могат да се справят с болните от ковид, а сега и усложнените от ваксината. Сега ще се чудят с какво да залъжат хората, а иначе най-важното е да се продава ваксината. Руска рулетка. Едни се ваксинират със скъпи ваксини, а други с .... Даже не искам повече да им слушам лъжите...

29

Анонимен

преди 3 години

Който кандидат депутат се ваксинира със семейството си с ъс зенека за него ще гласувам. А сега да видим от тия плаши пу....ци има ли поне един с топки.

28

Анонимен

преди 3 години

Значи все пак доказаха, че ваксината е опасна!!! А лъжите на ЕК и нашите клакьори отекоха в канализацията.Лъжи, лъжи, лъжи...от една година само лъжи за тази епидемия и ваксинацията след това.

27

Тъп По тъп Най тъп

преди 3 години

Значи излиза че страничните ефекти от евтиното са инсулт демек инвалид за цял живот а от ковид най много пневмония с която в редки случаи си заминаваш. Кое е по доброто. Особено като гмаса хора го карат безсимптомно.

26

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС не знае значението на думичките. Хем лекарството не се пие профилактично, а само при настъпване на усложнения. Хем предотвратява образуването на тормб. И като има вече образуван тромб, какво предотратява лекарството и на кого се предписва - на починалия или на някой неграмотен журналист?

25

Анонимен

преди 3 години

"Учени откриха причината за проблемите с АстраЗенекаПосочиха и средството, предотвратяващо последиците"Като съвременна версия на "Умно село".

24

Ха ха!!!

преди 3 години

Ама чакайте сега - нали до вчера ни обясняваха че нямало Проблем?На кой да вярваме?