97

Деси

преди 3 години

Майко мила съпругът на кралица Елизабет втора изглежда като вампирясъл

96

Lan

преди 3 години

Проблемите започнаха когато кралското семейство прие Меган за снаха...:) После и да не бъдат расисти.

95

Анонимен

преди 3 години

Кралицата на Великобритания е бяла, защото е кралица на Великобритания, а не вожд на зулусите.

94

Митко

преди 3 години

Да покажат в другите европейски или азиатски кралски семейства какъв процент различнокожи има. И сами ще си отговорят обвиняващите ги в расизъм.

93

Анонимен

преди 3 години

Да се срамуваш от това че си бил империя и си ръководел половината свят е връх на упадъка. Най малкото нямаш никва вина за това. А британците щр ги оправят мюсолманите.

92

Митко

преди 3 години

Винаги ще те нарекат расист ако имаш различно мнение с някой, който отгоре ха всичкото е и с различен цвят на кожата. Това им е козът - да те обвинят в расизъм,без да мисляят какво им казваш. Независимо от темата на дебат или политическо виждане Не ги ли устройва - заклеймяват те.

91

Анонимен

преди 3 години

Я белите да си судят в Европа, ч.рни и ж.л.ти да се пребират по континентите си и с расизма ще сме приключили, нестига че все се бутат при белите да ги хранят, после и петенции имат, аре марш дома

90

Читател

преди 3 години

Рижият внук на Кралицата,се подчини изцяло на долната си глава,подлуди вековната монархия,следва да им връчат еднопосочен билет и заедно с колибарката да се отправят към нейните роднини,които са със същия цвят и неистова хитрост,придружена със злост и типична за тях йезуитщина.

89

Анонимен

преди 3 години

Да се внушава вина на европейците, че са подчинили света, защото са били по-силни е върха на човешката глупост! Но европейците сами са си виновни, ние напълнихме страните си с варвари, защото завладяни от самодоволство спряхме да се възпроизвеждаме, спряхме да налагаме волята си със сила, станахме едни карикатури на предците си, от които сега според либерастите трябва да се срамуваме. Когато си слаб хипи въздухар идва някой друг и те подчинява!

88

Анонимен

преди 3 години

"мозъчния тръст за равенство на расите" - това звучи абсурдно! За да си либераст, в частност активист срещу расизма, трябва да си ортодоксален сектан, радикален талибан с 2 грама мозък. Тази статия е пълна с лъжи и нелипици. Расизма днес не бил политика - тотална лъжа. Това е една от основните опорки на модерните комунисти! Факта че има "професор по Чернознание", говори до каква степен UK е завладян от глупостта, говори за колосален вътрешен тероризъм спрямо европейците като цяло.

87

Анонимен

преди 3 години

разбира се само, че цветните обвиняват белите за собствената си некадърност. Без белите, в Индия още щяха да горят вдовиците и да принасят човешки жертви на Кали, а в Африка нямаше да знаят, какво е железница. Колониализмът беше мотора за въвеждане на цивилизацията и прогреса навсякъде. Четете Киплинг: The white man's burden

86

Lan

преди 3 години

:) Леле колко манипулативно могат да се представят нещата. "Ако бяха останали за Индия". въпросът е дали изобщо ЩЯХА да бъдат произведени в този случай, че да останат. Историята е такава каквато е, няма смисъл да си играем на догадки, за да имплицираме някакви странни убеждения. Какво се вижда в "скандала" с Меган - кралска сватба, титли, пари, ама някой реши, че идва всичко това даром, че не се работи нищо и лесно - расовата карта. Ако имаше расизъм, никога принц нямаше да се ожени за нея.

85

БАЧКАТОР

преди 3 години

Аз не виждам нищо лошо в това да искаш да си запазиш белия ген. Това си е личен избор на всеки и не съм длъжен да съм политкоректен към евроатлантизма . Аз харесвам бялата раса повече от другите и това е нормално и не е престъпление, както ни внушават .

84

Лисбет

преди 3 години

Най маного ме дразни че хралицата е женска. На право си е подчети ограничение.

83

Анонимен

преди 3 години

Ужас, как не ги е срам да са опазили кралската кръвна линиябез да я омесят, и то цели векове. Направо като микадото на Япония.

82

Абе яааа...!

преди 3 години

В Африка е гадно, нали?И в Индия било гадно.Там не щат, щото има твърде много черни.Искат при белите.Ха-ха-ха!

81

Абе яааа...!

преди 3 години

Няма нищо лошо да си малко расист. Черните да не би да не са расисти? Те постоянно обиждат белите и не си дават сметка, че ако не бяха белите, още щяха да ги плюят мухите в някоя мизерна прашна дупка в Африка. Да бъдат благодарни! Дедите им са платили цената, за да могат сега да живеят в бели държави. Ще търпят!

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98Расизма и расовата теория тръгват от ... Франция - Франсоа Берние , после идват англетата с Чембърлейн и чак след това немците.Между другото , ако кралкското семейство беше от църновци , всичко щеше да е полит коректно , нали ?

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Почти всеки българин няма нищо против англичаните, обаче историята ни напомня, че винаги са били против нас, имат някаква неприязън :))) В UK се мислят още за колониална империя, нищо че никой по света не ги бръсне и за сл*ва :)) Расизма тръгва като понятие от тях, понеже са наглета :))

78

Анонимен

преди 3 години

До za UKПреди това са сърбия и русия. Няма по-големи врагове на България от тях.