14

ММ100

преди 3 години

И като почна сега едно риванье...до утре по обяд. А за смешните наеми, които плащате за тия хижи дума не облевате нали?А за 5 лв. чай и 3 лв. кебапче също нищо не казвате. *** и алчняците мръсни скапани.

13

ПорЦелан

преди 3 години

Готин път, когато си купих всесезонни гуми се качих докъдето имаше следи от път по едни ледени улеи - обикновена кола с предно предаване. Просто исках да видя колко не стават за зимно кормуване.

12

скиор

преди 3 години

Какво са блокирали, нали не може да се премине?

11

хнм

преди 3 години

Аз искам да ми асфалтират 110 метра полски път, за да не цапам с кал гумите на колата. Може и да го павират, повече ще прилича на римски тротоар отколкото на път.

10

Анонимен

преди 3 години

Ся, аз имам разкошна вила във вилната част на селце до София в планината. Падне ли сняг, знам какво ме чака. Има едни 500м участък, които сам трябва да почистя. Имам снегоринче. Разбирам ги хората, че са в София и искат общината да асистира и да почисти, но в някои случаи казусът не е толкова ***. Колко ли пъти съм ходил в Алпите на ски и сме блокирани с дни, защото не е почистено. Малко се пресолява манджата тук. Несериозно е.

9

Анонимен

преди 3 години

Нали за това са хижи,до тях основно достъпа да е пеша,иначе са хотели.

8

Анонимен

преди 3 години

Проядоха асфалт.

7

Искам хижа

преди 3 години

Искам да стана хижар, как става? Много секретна информация е това явно, защото в интернет няма никаква официална, само по разни форуми кой чул недочул. Имам си проходим джип ще се справим.

6

Който трябва

преди 3 години

Браво на хората- 3 години са търпяли свинщините на Фандъкова и сега с тази Пландемия им е паднало пердето. Хайде да видим колко време ще й отнеме на Картофелка да свърши една работата както трябва.

5

Хайде един ден

преди 3 години

Оня търтей с джипката ходи само там където има изгода за него и партията му. Ремонтира пътища където има сметка. Това е тиквата. Жалко.

4

Бай Пешо

преди 3 години

До БолиБлокирането на път е незаконно, но е и незаконно да получаваш пари за работа, и в същото време да не вършиш нищо. Това се равнява на кражба. Което означава че жандармерията ако действа както е редно, трябва първо тях да намачка.

3

Анонимен

преди 3 години

Къде е оня с джипката? Народа го покани да мине през този "път" с джипката и да види какво е "ремонтирал" през цялото негово управление до сега.

2

Анонимен

преди 3 години

тия що са без маски ?

1

Боли

преди 3 години

ме фара за бизнесчето им! Блокирането на път и ограничаване на свободното придвижване и незаконно. Няма ли жандармерия да ги намачка?