44

Само

преди 3 години

Машинно гласуване.Нарочно в малките секции няма машини от там ще започнат мръсните игри.

43

гост

преди 3 години

Гнус ме е от тая пасмина дето е изпълзяла от дупките и е окупирала всичко. Избори не са нужни, нужно е прочистване.

42

ха-ха

преди 3 години

Разбира се , че ще е невалидна! А също ако има точка , петънце , косъм , пръстов отпечатък , а и още за каквото се сетите ! Трябва да има купища невалидни бюлетини , за да може мъртвите души и те да гласуват . Проф. Константинов вече им пише поканите ...

41

ХЙА

преди 3 години

НАЧИ МОЙ ДА СА 10 ПАРТИИ В НС, АМА НИ МОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА 5-6 ОТ ТЯХ?

40

Емека

преди 3 години

Основен спонсор на дългата бюлетина.

39

торба с лайна

преди 3 години

аз ще гласувам за путин американския кравар да го ....даа няма да има вече украински поток бадъна е купил нещо от което няма полза това е вица на столетието байдън няма копче ще се скъсам от смях

38

Анонимен

преди 3 години

Премиер Боце , министърът с дебелите устни и вицето Маряна Н. са предвидители и друга мерка: ако в навечерието на изборите се види, че нещата са "на кантар", професор Коце удължава локдауна с още 4 дни и избори на 04.4. йок. За всеки случай вече е в ход търговията 100-150 лв за глас, а държавната и общинска администрация е "мобилизирана" с подсказването глас срещу работно място. Братовчедите твърдо са за управляващите с парична мотивация и лозунга "който дава папо, той ще е Тато".

37

Т.Шак

преди 3 години

Всяка невалидна бюлетина се брои в полза на Тиквата.

36

Ужас

преди 3 години

Ко, ко каза ,ко

35

ракия

преди 3 години

Гроздова ракия и невалидни бюлетини. Няма разлика между властта, политиците от различни партии, всичко е едно и също. Суета, по думите на Еклисиаст, син на Давид.

34

Анонимен

преди 3 години

Значи, народе. Гласувай, но без да отбелязваш за кого. Всичко невалидно и нови избори. Те толкова пари ни задължиха да плащаме, че и децата и внуците ни, ние за некви си 15-20 милн. ли ще сме? Празно. После избори и пак празно. И така докато не се измете всичката пaплaч. Всички са за затвора, както каза някой по-долу. Ама всички.

33

Анонимен

преди 3 години

Туй какво значи, че ще я броите за Тиквата ли?

32

Ако няма белязана...

преди 3 години

Не бюлетината ще бъде проблем на предстоящите избори, а кремълският сценарий за непризнаване на изборните резултати, разигран в Белия дом от русия шпионин Тръмп. Всеки, който мисли, че този номер няма да бъде пробутан от Нинова и Фигуранта се лъже. Хора бдете! избирател

31

Анонимен

преди 3 години

До 35Защо да гледам статистики и да чета таблици. Не съм живял по това време за да не знам ли? Можеш ли да ми посочиш кой реално през 2007г кой е вземал 180лв заплата? През 2007 бях студент и работех като барман и вземах 600лв заплата и ме осигуряваха на 180лв. Чистачката вземаше 450лв. Давам ти пример с тези две професии, защото и в момента няма по-ниско платени от тях. В момента една чистачка взема 650лв. защото няма как да и дават по малко. Така, че тези 300 процента, са само на таблицата.

30

До 33

преди 3 години

Не,драги,съвсем не бяхме както сега,защото горива,материали,автомобили,имоти,дрехи ,техника-не са мръднали като цени.Токът незначително се увеличи.Храната и услугите -в прилични граници.А заплатите скочиха с по 300% . Всичко може да се провери в НСИ и интернет.МРЗ през 2007 - 180лв при бензин А 95 -1.89лв,ток 1кw 0.19лв2021 МРЗ -650лв при бензин А 95 2.05лв ток 0.24ФАКТИ !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Вчера като се обявиха мерките, веднага фейсбука ми се зареди с постове от кандидат гербаджии с лозунги: "Сега здравето на народа е най-важно!" Като е важно, защо не поискате отсрочка на изборите със седмица две? Това искам да ми обясните логично, без да ми намесвате бспета фигуранти, божковци и т.н.

28

Анонимен

преди 3 години

До 29Нещо не ти разбирам въпроса: "Как бяхте при тях? Доволни,сити,богати ,спокойни ???"По принцип, бях по абсолютно същия начин както сега. Какво се опитваш да ни кажеш? Че трябва да продължаваме да тъпчем на едно място ли? Никой не те убеждава да гласуваш за БСП, Чалгари и т.н. Хората се опитват да ти кажат, че това управление в момента не струва и хората живеят ден за ден. Ама така сте програмирбожковани от герб, че когато някой каже нещо против, автоматично той е от БСП.

27

Даа!

преди 3 години

Чувалите от Костинброд , къде са сега , готови ли са !

26

до 29

преди 3 години

ГЕРБ и А ТАКА , са плодъдт на БСП , СДС , ДПС , НДСВ !Защо се заблуждаваш , РЕЗУЛТАТИТЕ НА ГЕРБ СА СЪЩИТЕ КАТО НА ИЗБРОЕНИТЕ ПО-ГОРЕ КЛАТИ-ПЛАШИ- ПУ.АРНИЦИ !

25

питане !

преди 3 години

Има ли графЪ :''Не подкрепям никой'' ?