7

А и като гледам

преди 3 години

как са се активизирали Руснаци, Американци и Китайци да се преселват на Луната или на Марс, че и космически хотел да строят до 2025... богатите май-планират да напуснат Земята докато се слегне пушилката и после да се завърнат в прекрасния нов свят.

6

Четох отново

преди 3 години

пророчеството на Йоан. Ако сме на прага на Трета световна война дето изкукалите дядки като нищо могат да ни спретнат. И като гледам с тези ваксини колко внимават да са политкоректни и да не ни измешат кои сме свои кои чужди ... си мисля дали това не е онзи "знак на антихриста" или пък знака по който "бог ще познае своите"... във всеки случай тези лудите, ако решат, че могат едни да оцелеят, а други "да са съчки" ...

5

Анонимен

преди 3 години

Бидона скоро ще почне 3-та световна война. Ваксинираните няма да учавстват по здравословни причини. Ще гледат наживо по телевизоро от дивана.

4

Анонимен

преди 3 години

След ваксина с Астра мой близък 4 четири дни с температура над 39 и в момента положителен за коронката!!! Кое от това не е ясно вече? Ваксината заразява!!! На *** ни направихте!

3

Анонимен

преди 3 години

Ваксините можете да си заврете...еди къде си. Искаме да сме сред живите още малко, ако ни позволите.

2

Боряна

преди 3 години

Ако не беше толкова тъжна ситуацията с пандемията, щеше да е много смешно!!! Въобще вече някой знае ли какво да прави и какво се случва? Колко пъти вече се коментира, че сме поръчали само една ваксина и като експериментална такава може да се случи всичко с нея, както се и случи. Това е!

1

Анонимен

преди 3 години

"Спирането на препарата на "АстраЗенека" повлияло негативно"Ако не го бяха спрели позитивно ли щеше да повлияе? И тъй като е безопасна ваксината затова ли ще добавят предупреждение към листовката, че пациента може да развие тромбоза?