117

sd

преди 3 години

121-имаш ли представа от история и география?

116

sd

преди 3 години

ВМРО сте анархопопулисти, русоиди и национални предатели, Иван Михайлов щеше да ви избие до един.

115

ДоДокато има овце

преди 3 години

Докато има овце ще има вълна.Докато има това ще има и овце.Това сме ние и нашите приятели от Македония,овце за политиците.

114

Тя

преди 3 години

Тя държавата ни е създадена от Русия.Така че прав си.

113

Българин

преди 3 години

Всичко пошло в България идва от Русия. Понякога през Сърбия, но това е от второстепенно значение.

112

Emigrant

преди 3 години

ФОРУМЪТ НЕ Е ЗА РУСКИ АГЕНТИ,ЗАПЛАЩАНИ С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ДА СЕ НАМЕСВАТ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ МЕЖДУ БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ И ДА СЕЯТ РАЗКОЛ И УМРАЗА ОПЛЮВАЙКИ ДЕЙЦИ И ПОЛИТИЦИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ВМРО!АЗ НЕ СЪМ СИМПАТИЗАНТ НА ВМРО И НИКОГА ДО СЕГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ,НО СЕРИОЗНО СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ ТОЗИ ПЪТ ДА НЕ ГИ ПОДКРЕПЯ С МОЯТ ГЛАС!НИКАКВО ВЛИЗАНЕ НА ПРОМИТИ,СРЪБСКИ ЦИНКОВИ КОФИ ВМЕСТО ГЛАВИ В ЕС!ЕВРОПА Е МЯСТО ЗА МИРНИ,ДОБРЕ ВЪЗПИТАНИ И КУЛТУРНИ ХОРА,А НЕ СБИРКА ЗА РУСКО СРЪБСКИ И,РИЦИ

111

Анонимен

преди 3 години

При Цветанка Ризова днес, Джамбаски ме отврати от тази партия. Държа се като някакъв уличник и съсипа много телевизионно време за което трябва да бъде съден. Беше ме срам, че този човек е в Европарламента. С такива невъзпитани човеци само ще боксуваме и нищо добро не ни чака.

110

Кара

преди 3 години

Каракачанов ще представлява Македония на Евровизия,Бойко и Заев ще.бъдат без вокали,а Джамбаски ще пие уиски в колата докато ги чака за да ги закара с колата до хотела.След това всички ще.се почерпя с бял прашец и ще.си направят фелацио един на друг. СЛЕД ТОВА ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД. ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ.НИЕ С МАКЕДОНИЯ.ЩЕ СМЕ НАЙ-БОГАТИТЕ В ЕВРОПА.

109

Гуфу

преди 3 години

До 120,Пич глупостите ги плещят Севрно Македонците. Кое в статията е глупост или може би стихотворението на Вазов е глупост? От такива *** сме на това дередже, имам предвид отношенията ни със съседите. Сега имаме исторически шанс, член сме на ЕС, да по правим и устоим нашите вековни интереси и права. Никакво по лягане и подаване на натиск от който и да било. Апропо Цв Цв подкрепя СМ и спирачката ни за преговорите им с ЕС било грешка.

108

Анонимен

преди 3 години

През 1911 България е най-голямата държава на Балканския полуостров след Турската Империя.През 1912г.в Балканската война,армиите на нашите съюзници Сърбия,Гърция и Черна гора по брой общо са колкото Българската.Политиката на българските управляващи обаче е толкова некадърна,алчна и безкомпромисна,че през 1918г.България вече е най-малката държава на Балканите,победена,разрушена,разпокъсана и без нито един приятел.Вече 100 години ние обвиняваме всички други за това положение,само не и себе си

107

Minuva42

преди 3 години

Сега ще се надпреварваме със Северна Македония, кой по-голяма простотия да каже?

106

Реалист

преди 3 години

Каракачанката се стреми да разпали омраза ,да изпълни задачите поставени от Путин и да влезе в парламента за да краде и продава българско гражданство. Ще му позволи ли бг народът? На 04.04.2021 г. ще се разбере колко е интелигентен бг народа. Аз лично като зная,че 11 г. ни управлява нискочела мутра съм много скептичен.

105

Анонимен

преди 3 години

политиците в България са всичко, навсякъде.те колят те бесят... като при социализма.

104

Анонимен

преди 3 години

Антибългарските прояви в Скопие се крепят на Ньойския и Парижкия договори и след 2019 г. на приемането на Скопие в НАТО, което признава македонска нация заедно с ГЕРП и ОП. Това е истината.

103

Анонимен

преди 3 години

Не е след 1944 г. а след 1878 г. в Берлин Македония е открадната от България а населението за небългарско. Няма значение дали е македонска или турска, все е небългарска. После и в Париж и в Букурещ в 1913 и 1919 г. България е обявена за агресор и губи и Южна Македония и Западна Тракия.

102

Анонимен

преди 3 години

В тази измислена държавица е пълно с албански агентинай вероятно албания ще ги глътне те самите се натискат що не крадете албанската история или сръбскаотговора е един до мозъка на костите сте Булгарчетано ние не искаме да ни цапате

101

ДДРОнег

преди 3 години

Ако пуснем песента на Гарванлиев, поне ще имаме песен на Български език, не на вече чуждия за ЕС - английски език !!!

100

Анонимен

преди 3 години

агент Иван - на евровизията, поне да се отървем от него

99

Анонимен

преди 3 години

Да го оттеглят и да си пускат там албанския хит.

98

Анонимен

преди 3 години

Евтин популизъм от Каракачанов и компания. Тези са срам за великите българи, които са дали всичко за каузата- ВМРО. Идва Видовден- 4 април и ще ви пратим на бунището, като и другите пишман патриоти на Валерко и Марешки.