32

Анонимен

преди 3 години

Гришова работа.То само за едни мангизи е на корта.

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя го утепаха от бой.Добре че не беше станал боксьор щото главата му щеше вече да е гумена.Късметлия момче-провинциалистче.

30

11

преди 3 години

Сефте!

29

Кака Мара

преди 3 години

Ех,старост! Ех,нерадост...

28

Анонимен

преди 3 години

Прави неизвестните, известни. Такъв си е.

27

sofeto

преди 3 години

"Григор Димитров загуби от 19-годишен италианец в Акапулко"Такива сме българите, никога не стигаме до "финала".... традиция!!!

26

Анонимен

преди 3 години

От осемте поставени в схемата, само двама продължават към полуфиналите. Трима отпаднаха сега на четвъртфиналите, двама отпаднаха във втория кръг, а в първия кръг отпадна Диего Швартцман, отстранен от същия този Музети.Сега Музети ще играе на полуфинала с Циципас, а на другия полуфинал Зверев ще играе с един немец, който е 71-ви в ранглистата.

25

Анонимен

преди 3 години

Е, Музето вече си осигури влизането в топ 100 следващата седмица. Засега ще е 94-ти, а ако бие и следващия кръг ще е 77-ми.

24

ДО 29 ЕМО

преди 3 години

В миналото съм съдил хора и съм ги наричал БЕЗДЕЛНИЦИ, а те са имали хронична болест... И от тогава съм разбрал,че ВИНАГИ МОЖЕ ДА ИМА СКРИТА ПРИЧИНА.... Просто григор изкарваше топки навън,които и баба Данка нямаше да изкара???

23

ДО 26 ЕМО

преди 3 години

Имам предвит,че не е хубаво да се ОБИЖДА.... А и в това влажно и горещо време не се знае дали организма му е ОКЕЙ...

22

ДДРОнег

преди 3 години

Ако Музети е бил Номер Едно при юношите, той в никакъв случай не е слаб тенисист !!!И се случва тенисит с по-нисък ранкинг да победи по-висшестоящ заради неудобен стил на игра !!!Не прав трагедия, за Григор е нормално да падне от слаби тенисист, но случаят изобщо не е такъв!Тепърва Музети ще се изкачва по ранглистата, а може и да мине Григор, вече има много такива примери !!!

21

......

преди 3 години

Не е важно да побеждава, важно е да печели пари!

20

Анонимен

преди 3 години

Браво Гришо,български юнако!

19

Анонимен

преди 3 години

На кривата ракета космосът и пречи.

18

Анонимен

преди 3 години

Това новина ли е?

17

Емо

преди 3 години

ПРЕКАЛЕНО МНОГО Е ПОСТИГНАЛ И ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПАРИ Е СПЕЧЕЛИЛ ГРИГОР ЗА СВОИТЕ 30г ЗА ДА ГО ОБСЪЖДАТ ХОРА , КОИТО ЯДАТ ПОПАРА СЪС СИРЕНЕ И НЕ СИ СМЕНЯТ ЧОРАПИТЕ ПО 2-седмици.....ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ ТОВА.

16

кофти

преди 3 години

и децата почнаха да го отстраняват,но когато победи,по велики от нас НЯМА

15

Емо

преди 3 години

Просто не му се играеше в следващите кръгове..... Всички зад него в ранкинга загубиха и така си позволи 27непредизвикани грешки срещу 3... Даже от 16 отива на 14 с тия 90точки.

14

Krom

преди 3 години

Точно това отличава Григор от големите тенисисти - крехката и лабилна психика. За Агаси, Федерер или Джокович никога не биха написали - "..игра като че ли без настроение.."! За Рафа Надал да не говорим. Те са машини. Григор - вие кажете? Както и да е, успех му пожелавам, както и да го вижда. Но силните години на Григор отминаха. И остави след себе си само впечатление за посредствен тенисист случайно стигнал за кратко до четвъртото място, но със слаб ангел към другия пол.

13

Само да вметна

преди 3 години

Ясно е,че повечето тук сме лаици,но все пак изказваме мнението си за това какво сме видели,нали!За мен на Гришо му куца техниката на отиграване.Не му е добър бекхенда(малцина са тези дето успяват да го направят качествено с една ръка,както се опитва той) и ооттам връща слабо топката и го контраатакуват силно.Отделно той бяга винаги по възможност силно налято от топката ,за да може да я удари на форхенд.Така мисля аз и над това би трябвало да поработи,заеднос укрепване на психиката си