50

Наглец!

преди 3 години

"Той е на мнение, че хората са неглижирали профилактичните прегледи, които трябва да се провеждат редовно." Талоните на лекарите са под бройка. Минимум 500 лв трябва да се подготвят за най-елементарните профилактични изследвания!

49

Анонимен

преди 3 години

Плюех по Мангъров, когато говореше за сухите съчки. Оказа се, че държави с 12 пъти повече население имат 10-12 пъти по-малка смъртност! А кои е виновен за липсата на профилактични прегледи и неадекватното лечение?

48

Анонимна

преди 3 години

Ако се умираше от неграмотност, в България ще останат 1% от жителите! Ужасена съм!

47

ikar

преди 3 години

Ад съм с диабет и на взраст над 65 г. Записах се за ваксина, но дали ще дочакам да ми дойде реда с тази скорост на снабдяване на личните лекари.

46

кръпел

преди 3 години

Защо никой от тоя щаба не даде статиктика колко от усложнените в болница са ги ,, лекували,, джи питата преди това . Как ги ,,лекуват ,, та вместо да оздравяват те се влошават ...... негодници ...

45

Нострадамус

преди 3 години

Хронична простотия, ако се съди по коментарите уви. Тука подеха партизанска война с действителността. Окаяна история.Чалга един вид.

44

Анонимен

преди 3 години

Хроничните заболявания са откак се съюзихме със запада и приехме техния начин на живот. Че и по тв-то си рекламират ***

43

идетрибунал

преди 3 години

Пенчев,Пенчев,гответе се за идващият трибунал!Всички дето водите информационно психологическа война срещу българският народ ще отговаряте за геноцид под ръковоството на чужди антибългарски сили!Вие сте черни души в бели престилки!Слуги на световния корпоративен капитал и ИМПЕРИЯТА НА АНТИЧОВЕЧНОСТТА-САЩ!ИМПЕРИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕНА!

42

Анонимен

преди 3 години

Щом са наизскачали всичките тия да ни се обясняват, значи няма грам истина. Мислите ли наистина, че са загрижени за здравето ни? Тоя ли се е притеснил нещо?

41

ДО 39 Абе,

преди 3 години

ти имаш ли завършен поне 7-ми клас, КЪДЕ ги виждаш тези 50 милиарда, от къде са дошли, като ти и всички такива като теб неси плащат осигуровките, а лаят по медицината в Балгария

40

българин

преди 3 години

Еми... Добро утро Пенке, варим боб!Естествено че България отдавна е в статистиката като държава с най-много болни от диабет, хипертония, рак и какво ли още не, което води до рекордно висока смъртност.Сега коронавирусът беше просто "черешката на тортата"!Прави ми впечатление, че в съседна Сърбия са малко по-зле от нас като брой заразени.Обаче по-малко болни са на респиратори, и значително по-малко са смъртните случаи от нас, въпреки че има повече заразени.

39

Анонимен

преди 3 години

Поредният слуга, но особено агресивен.

38

Абе, Пенчик ,

преди 3 години

не беше ли ваша фунция здравеопазването. Значи всички са виновни, без тези от които зависи това и които са взели 50 млрд. за 10 години здравеопазване. А доплащат ли болните всяка протеза, всеки имплант, почти всички лекарства. Къде са отишли парите тогава и кой не си е свършил работата. То е най-добре умрелите да са ви виновни, ама тука има и живи хора, които ви виждат каква *** сте

37

Гого

преди 3 години

Колкото и да плямпате но вьтрешния ви глас ви казва истината че не е добре! Спрете цигарите ограничавайте се от алкохола и от свинските паржолки на които не можете да се наситите!

36

Факт

преди 3 години

Опитът показва, че всеки който обобщава "българина нещо си", описва само себе си.

35

Българина

преди 3 години

много разбира от медицина - много повече от разните му там доктори, професори и т.н. с дипломи. Затова не ходи по лекари, ако отиде то е да им се накара и понабие и да установи, че са печалбари. От там на сетне той си предписва витамини, лекарства и добавки, рекламирани по телевизора, защото това е неговото виждане за здравословен живот. Същевременно ако в щатите за две чаши вино на седмица ходят в анонимни алкохолици тук всяка вечер въздържателите се ваксинираме с по 100 грама шльокавица...

34

Фалшива новина

преди 3 години

Реалността е, че умират по-малко хора със съпътсващи забилявания, отколкото те са сред своята възрастова група. Примерно сред починалите на 70 годишна възраст, двойно по-малко имат съпътстващи заболявания, отколкото сред всички 70 годишни в България. Това двойно е примерно, но такава е реалността. Точните данни биха могли да ги дадат тези, които крият тази информация от нас и лъжат като този тук говорещ за цифри вместо за стойности на нещо си.

33

до 31 Анонимен

преди 3 години

е нали вчера плака и се сопо.ливи, че нямало ваксини и зелени коридори и как смъртността ще е от ваксините, като повечето починали са преди ваксините, ах ти работиш за QAnon-четата за да внасяш шум в системата и да може вашият благодетел да си назначи ЧАСТНО ПРАВИТЕЛСТВО

32

Анонимен

преди 3 години

Ако ще ви успокои-по цял свят е така. Здравеопазването отдавна е в ръцете на фармакологичните мафии.

31

Анонимен

преди 3 години

Цифри, цифри, ... с цифрите записваме числа и нищо повече.60% от хората над 18 години в България са с тегло над нормата - съпъстващо заболяване. От починалите 136 човека оня ден, на 17 март 2021 година, няма нито един, на който да пише съпътстващо заболяване наднормено тегло или затлъстяване. С диабет са 22 човека, като почти всички с диабет имат и друго съпътстващо забоиляване. Ако приемем, че всички с диабет са и с наднормено тегло, 22 човека са 16% от починалите, а в България са 60%.