14

Анонимен

преди 3 години

По времето на Соца в тоя район/1984-1986г. От там и за там върволица камиони с дървен материял. Питам от къде и за къде. Отговора е. Дървесината НИ е по смолиста и изнасяме за СССР, а тяхната внасяме за дограма.

13

ДО 6

преди 3 години

Какъв глад бе индианец? Да не сме 90та,или 97ма? Разглезихте се от слободията ! Да раздадат оръжие на горските-гръмни го в капачките на колената,да ходи да краде пак!

12

Анонимен

преди 3 години

В една нормална страна, тези нападатели ги чака сигурен затвор. Все пак е заплаха срещу човешкият живот. Случилото се в тиквулендия е нещо нормално, каквито управниците, такива и закони, и правосъдие.

11

Анонимен

преди 3 години

До7,8. Не е от глад да краде дървесина.- може да си купи евтина в тоя край. Свикналиса си да крадат от вреето на Соца. "И понеже всичко се краде и от всички." Както ми отговориха от дружеството на Централното Отопление. Правилата и реда са направен за крадене. Местната Власт ре без силна , тя чака Централната да е спусне " наредбата"

10

Анонимен

преди 3 години

Застрелват ги и правят гроб на който засаждат плодни дръвчета. Така ще дадат най-голям принос.

9

Анонимен

преди 3 години

хората няма с какво да се греят, ще секат и ще ги горят тия дървета за какво са ви на вас?

8

Анонимен

преди 3 години

То толкоз ни е скапана държавата и управлението. Те Дървената мафия, барабар с властите изсече изнесе в чужбина десетки хиляди декари първокласна дървесина, де "законно" де незаконно. И продължават, камионите вървят един след друг, стотици хиляди тонове на ден. А горските ловят кокошкари, тръгнали буквално за съчки за огрев. Че и новини правят от това.

7

Случаен минувач

преди 3 години

На фона на всичко, което се случва, индобългарите стават все по-неприятен проблем.

6

Анонимен

преди 3 години

От глад озверяха хората. Вместо да затваря заведенията и да плаща компенсации, държавата можеше да се погрижи за вътрешния ред.

5

Анонимен

преди 3 години

Системни нарушения и 5 нападения над горски служители.От това аз разбирам, че никакви мерки срещу извършителите не са взети.

4

ДДРОнег

преди 3 години

Мда ... и какво имаме ?!Системни нарушители ... това означава, че това нападение не е единично и не са само 5 случая за последнтие години, не е имало гласност за престъпленията на платените гласоподаватели на партиите !!!И няма да има партия, която да спре това, вЕрвайте ми !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Стреляй го в колената, от това няма да умре!Да се дадат правомощия на горските да пуцат бракониерите!

2

Анонимен

преди 3 години

Кога ще почнете да стреляте с тея оръжия. Искам народното събрание веднага да даде правомощия на всички охранителни дейности да използват оръжие незабавно при нужда. До кога, ще се гаврите с хората на работа? Пращате го в гората при куп престъпници да ги бият? Я отидете я Сащ и идкарайте Мачете! Ще ви направят на швейцарско сирене и въпроса е затворен.

1

Анонимен

преди 3 години

Пак тези изгоонените от Индия