174

????

преди 3 години

Днес разбрах, че Сърбия и Турция използват руска и китайска ваксина...............!!!А България-отровата Астра Зенека, докога???Докато станем 3 милиона ли???

173

69

преди 3 години

каква е тази изследователска мания:))) доста съмнително??

172

Анонимен

преди 3 години

Българинът го е правил Дънкан Мклаут и е безсмъртен.

171

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е танзаниец. Видяхте какво стана там. И президентът и жицето починаха. Патологичен лъжец на чиято съвест ще лежат хиляди трупове. Не гласувайте за партии, които отричат или омаловажават вируса, защото ще ни доунищожат. В това число: не гласувайте и за ГЕРБ, защото са въжеиграчи и нищо друго не ги интересува освен властта.

170

кубанская столица

преди 3 години

"Днес" в България 4 хиляди вновь инфицирани. При 7 мллиона население. В Россия сега 9 хиляди при 140 миллиона население. Трябва да изучаватк в ЕС много добра русската вакцина Спутиник-V. При наймлкото сомнение в вакцина трябвате да отклонявате и. Защото здоровье на български хора е много по-важно . Аз направих вакцината Спутник. Ако поглеждате, количество на инфицираните в Россия се намалява устойчиво. Ала България трябва да очаква найдобре вакцина Астра-Зенека. Тя има много последствия

169

Анонимен

преди 3 години

а от грип колко са болни???Или 100 годишна болест изведнъж изчезна???

168

да бе

преди 3 години

вие сте най - великите,бг е е най- добре...

167

Къде е списъка?

преди 3 години

ПЕНСИОНЕРСКИЯТ СПИСЪК с умрели хора, кога ще го публикуват? Да го гледаме и да броим здрави и прави пенсионери на по 80 и 90 години и ++

166

Свидетел

преди 3 години

До АнонименАз бях в Инфекциона десет дни от 2 декември. Мангъров минаваше на два-три дни със сутрешната визитация и винаги без маска и изобщо само по бяла престилка, докато другите доктори си бях в скафандрите.

165

Тялото

преди 3 години

Трети пореден ден спадат случаите, а мерките ще влезнат чак другата седмица.За пореден път затварят, вече като е минал пика. След дъжд качулка.

164

Реалист

преди 3 години

Кой е най-прав ли?Ами най-прав е здравият разум, който ни казва, че трябва да спрем епидемията, а не само да я ограничаваме малко, когато болниците не могат да поемат огромния брой болни. За съжаление няма хора със здрав разум сред управляващите в България и затова няма нито една реално действаща адекватна мярка от началото на епидемията досега.

163

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че в адекватните мерки е спасението. Китай, Австралия, Нова Зеландия и ред дриги държави го доказаха и спряха епидемията в държавите си. В Китай вчера беше първия случай на заразен от месец и то работи в лаборатория, а там тестват и пристигащи от чужбина.

162

Анонимен

преди 3 години

Сега ще възобновят ваксинацията с астрата е кривата пак ще тръгне нагоре.

161

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че мерките са безсмислени - западна Европа много ясно го доказаха. Дори една Гърция вземете. Как така хем всичко е затворено, всички са с по две маски, дистанция и напускат дома си с смс, а кривите удариха тавана? Как тези хора се заразяват според вас?

160

до 164

преди 3 години

А кой е най-правият от всички? Мутафчийски, който каза, че ковид е лека хрема? Факт е, че караме на естествен подбор, факт е, че вирусът ще мине през всички податливи и е факт, че където ноември имаше силна вълна, тази сега е слаба.

159

глас от тъдява

преди 3 години

В Испания 6000 , в провинцията където живея са 135 на 100 000 за 14-дневен период.М даааа, добре сте в Бг- продължавайте смело да не спазвате мерките

158

Анонимен

преди 3 години

Анонимен: И в кое Мангъров не е правНе е прав, че вирусът си отива през Юни миналата година. Не е прав, като каза през ноември, че всичко приключва до 2 месеца. Не е прав, че мерките са безмислени и не е прав, че мерките причиняват мутации на вируса. Не е прав, че единственото лечение трябва да е подаване на кислород и не е прав, че е влизал в Ковид отделението без маска (опровергаха го).Всъщност - защо очаквате от един кандидат-политик да ви казва истината?

157

Анонимен

преди 3 години

Що ми се струва, че за изборите ще се направят промени при преброяването и протоколите ще ги смятат шепа ваксинирани герберски членове.

156

Анонимен

преди 3 години

Анонимен: И в кое Мангъров не е прав. Статистиката си върви, вируса също. И края му се не види. Затваряне-отваряне, какво се промени за година и нещо.________При спазване на мерки има по-малко заразени, болни и по-малко хора умират!Това се промени! Някои хора се радват на живот!Хич не е малко!

155

стамо

преди 3 години

До Анонимен СТАТИСТИКАТА ЗА БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ СЛЕД 09 03 Е ПОКАЗАТЕЛНА,