82

Анонимен

преди 3 години

До: номер 94 и номер 95Фалшива паника ли??? А не е ли фалшива паниката насадена с приказки за "чували с трупове" и "хладилни камиони за морги"???Къде са обещаните чували и камиони?От друга страна хич не виждам нищо фалшиво като почти всички които се ваксинираха развиха пълната гама от странични ефекти описани в листовката на АстраЗенека!!!Само двама познавам на които им нямаше нищо - и това ако е фалшиво, значи аз имам халюционации? Не познавам някой който е стигал до болница, но явно има.

81

Анонимен

преди 3 години

Нека Бойко Борисов да се ваксинира с Астра Зенека, за да покаже на народа, че е безопасна.

80

българин

преди 3 години

Въпросът е има ли още глyпaци които да желаят да се ваксинират?Според мен има още такива, но чувствително оредяха, предвид провала на ваксината на АстраЗенека.Доброволно да си причиниш болест е висша форма на мазохизъм!Но някои българи се доверяват на принципа "шамар да е - аванта да е".Ако трябваше да си плащат за ваксината сигурно нямаше да има толкова мераклии.

79

Анонимен

преди 3 години

Когато всички казват,че сестра ти е .рва,върви после обяснявай че нямаш сестра!

78

Анонимен

преди 3 години

Не трябваше да се създава такава паника, сега няма да искат да се ваксинират хората изобщо....

77

Анонимен

преди 3 години

Къде изчезнаха гругите ваксини.? Защо се слага само Астра?

76

Анонимен

преди 3 години

До Гледна точкаЗатова ли крещиш, смята се за викане писането с Caps Lock :))))

75

arsenalfc

преди 3 години

Управляващите в ЕС са пълни ***! Няма ваксини достатъчно за всички и предприемат новия рестарт! Никога не бих си поставил това менте!

74

Гледна точка

преди 3 години

До Анонимен 86НИКОЙ НЕ МИ ПЛАЩА.НЕ СЪМ ***. ПРОСТО ИМАМ МНЕНИЕ МИСЛЯ И ГО СПОДЕЛЯМ.ИСТИНАТА БОЛИ ЗАТОВА НЕ МОЖЕШ ДА Я РАЗБЕРЕШ

73

Право в целта

преди 3 години

Ваксините не са създадени, за да ви пазят от пандемия! Пландемията е създадена, за да ви ваксинират!

72

Анонимен

преди 3 години

Чух, че вчера трима испанци са гушнали букета след ваксинацията. Ама, който иска - никой не му пречи да се боцне, нали така. Свободна воля.

71

Анонимен

преди 3 години

до 87: за статистиката тибих се ваксинирал за сериозна бошлест, а не грип със смъртност под 1%

70

Анонимен

преди 3 години

До Гледна точкаВиж сега мой човек, никоя ваксина не е ефективна против пропагандния вирус, просто защото е мистерия :)) Плащат ви, прокарвайте си мнението и се надявайте стадото да ви повярва :) Ония починал, другия починал, все от коронката...когато някой почине от друго, така пишат статията все едно е свързано с вирусчето, голем смех :)))

69

Атанас Велмазов

преди 3 години

Айдете ов.цетеееее на опашка за бодене !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

Светозар

преди 3 години

Като се изключат тролските и лобистките коментари, реално нещата стоят така. Доверието във ваксината на Астра Зенека е подкопано катастрофално. Поне в България. От сега нататък, каквото и да опровергават винаги ще останат съмнения. Вероятно доверието ще падне и в други продукти на Астра Зенека. А покрай тази ваксина ще падне доверието и в останалите ваксини срещу Ковид. Доверие много трудно се печели, а се губи много лесно.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Ти не знаеш ли че вече има само една болест !? :)

66

Предлагам

преди 3 години

Ваксинираните да седнат и да си препрочетат учебниците. Ясно е че се ваксинират здрави хора преди епидемия, а не болни в лошо състояние от хронично заболяване по време на пик на трета вълна. Освен това не е нужно да се създават антитела на хора с антитела, защото не и ясно дали няма да предобрим нещата. Така, че нека сме разумни, колкото и ентусиазирани първо да ваксинираме здравите, после след направени изследвания за лекарствени реакции - болните и накрая сле като им спаднат антителата болни

65

Гледна точка

преди 3 години

Сценарият за омаскаряване на Астра Зенека сработи идеално в Европа.БГ като верен поданик на САЩ също се включи. Грешката на Астра беше и е в това че не е Американска или от ЕС и е евтина т.е. продава се на себестойността си. Сега дружно ще отворим път на новата американска ваксина Джонсън и ... за да печелят бедните Американци

64

Анонимен

преди 3 години

Антиваксър с ТОХ ( техникум по обществено хранене ) е същото като тенисист с ампутирани ръце !

63

Анонимен

преди 3 години

Ако един неваксиниран с множество заболявания почине ,а три часа преди това се е хранил с гъби,имам ли право да обвиня гъбите за смърта му ?