16

ОРЪЖИЯ ЛИ!

преди 3 години

Нито оръжия, нито войници са необходими за престоящата космическа война, защото всичките оръжия, които имат враговете на Свободния свят са конвенционални, т.е. те са уязвими от ПРО и ПВО и няма да им свършат никаква работа. Америка е единствената космическа сила на Земята и тя ще управлява човечеството до свършека на света...

15

Анонимен

преди 3 години

alo bibliotekarite, ja po-seriozno...pusnete im kitaisko, koreisko ili rusko video pone...aide moje i oktoberfest ;-)

14

Анонимен

преди 3 години

malii boycho pak vi e napalnil samuleta s potentni tabletki...taino...za prezidentstvoto i vevesetu...

13

факт

преди 3 години

Вероятно поляците искат шведски, а не швейцарски подводници... Австрия и Австралия, Швеция и Швейцария...

12

Анонимен

преди 3 години

dimo kvo pushi tam u boyana pak?

11

Анонимен

преди 3 години

i bulgarite taka...mnogo investirat...marsiat zdravo vazduha na europeisite...

10

До 6

преди 3 години

Дори мерцедес допусна такава грешка а са германци не руснаци и до ден днешен се води голямата им икономическа грешка, но пък им спечели име на велика марка.

9

Анонимен

преди 3 години

Полша, която търси алтернативи на подводниците си от Швейцария, и др.------:)))))Знам, че не е смешно, но звучи като виц.

8

Ха-ха

преди 3 години

В Европа оръжия може да има,ама няма войници.Сега явно смятат да решат проблема чрез масиран внос от Азия и Африка...

7

до 5

преди 3 години

Нападнала е викингите ,монголите , китай ,турците , австроунгарските.Русия е много стара империя и историята и е дълга.:)Всъщност за това американците са уплашени от тях.Хем не са икономическа сила пък недосегаеми винаги.

6

Анонимен

преди 3 години

До GВойната с Финландия и окупацията на Буковина и Молдова-СССР е агресор.

5

до 1

преди 3 години

Ще ме извиняваш но руснаците нищо не разбират от модерно.Модерно е да накараш купувача да купи нещо което има отново.Да видим купил си си автомат калашник през 1960 година , сега ти предлагат същия почти.за същия период американците за ти продали през пет години все по модерни за автомати 10 пъти.Продават ти кола същото, американците те карат пред 5 години да си сменяш колата.Продава се модерното не качественото, защото се прави въртене и постоянно производство.

4

G

преди 3 години

Някой да е чул Русия да напада първа някой?!? Да се защитава -Да но да напдане някой?!?!? Това са приказки от 1001 нощ за да усвоят едни пари Европейците... Става въпрос за пари. Ако народа не се поразреди от вирус ще има война да се поразреди. Няма как когато някой се въоръжава другият да стой и го гледа. Нещо ще кажа на тези които са против когото и да било. Когато сочиш с пръст държава, другите три пръста сочат теб.

3

Напротив

преди 3 години

До Не познавате РусияКакто каза един руснак, пенсиониран проектант на ракети в интервю за Московский комсомолец, предният път когато Съветският съюз започна надпревара във въоръжаването знаем че той се разпадна. Той сигурно по-добре знае от теб

2

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

"нови модерни самолети" - Този "експерт" говори за 50 годишните Фейк-16, пребоядисани, лакирани и с нова "модерна" електроника...

1

Не познавате Русия

преди 3 години

Вие не познавате руснаците!Те ще гладуват; ще спят в дупки в земята, но ще воюват за лидера си!Ще гризат брезови кори от глад, ще стоят на студено, ще забравят за книги и изкуство. Мъжете ще мразуват в окопите,а жените и децата ще се трудят по 20 часа на ден във фабриките за оръжие. Ще забравят за образование на децата, ще спрат да мислят за каквото и да било друго, освен за война. Ще ликвидират предателите сред тях и ще застанат като юмрук зад лидера си.Ще стане!