17

Дддддд

преди 3 години

Уважаеми мутрафони, не разбрахте ли, че не вирусът и карантините са виновни за липсата ви на кадри, това беше ясно още от преди много години, а вашата лакомия, наглост и килийно образование. Има само един начин да си ги върнете, но той е много труден и непонятен за вас... . . познайте от първи път.

16

Знае се!

преди 3 години

Кадрите скоро ще си намерят място. Но време е вече и собствениците да се преориентират и да търсят производствени имоти. Ей така, за да не загубят всичко...Не е възможно в една държава всичко да е само туризъм. Особено, когато даденостите за туризъм са ограничени.

15

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До погрешни инвестиции : нещо не си много информиран. ,,Ниското социалистическо образование" създаваше кадри, които западните тарикати дръпнаха скоро след 1990. А сегашните кадри са продукт на демокрацията, която повече от готвачи, сервитьори и *** не може да обучава.

14

погрешни инвестиции

преди 3 години

Туризма е хубаво нещо, но трябва да има някаква мярка. По време на прехода, поради ниското социалистическо образование, хората не можеха да произвеждат нищо и трябвяше да им се намери работа.Обаче мързела и безхаберието и непреодолимото влечение на социалиста към ленност разбира се не доведе до нищо значимо. Туристическия продукт беше с ниска принадена стойност и фактически хората ангажирани с него мизерстваха.

13

Анонимен

преди 3 години

Търся общаци за строеж. 40 лева дневно. Плащам в петък

12

Койчо

преди 3 години

Боко каза да стават овчари

11

Анонимен

преди 3 години

До 11 ами тогава , ти къде се пренасочи ? Може да имат нужда в някоя чуждестранна хранителна верига някои да им подрежда пазарските колички пред входа.

10

До 7

преди 3 години

Не само, че съм чувал за такава гимназия, но и съм я завършил. Не само, че съм я завършил, но и работя в този сектор и отлично знам какви са ни "кадрите". и що за стока са.А за бъдещите такива от тези гимназии - Господ да ни пази.

9

Хахах

преди 3 години

И къде ще се пренасочват? Може да пробват да се пренасочат към Марс...Нали и другите сфери които уж сега работят е въпрос на време да фалират и те. Не знаете ли че всичко в икономиката е навързано?Прекъснеш паричния поток и обмена на стоки и услуги на 2-3 места и цялата икономика се срива.Сега ядем от натрупаното. Ядем запасите и печатаме пари от нищтото. А после?После накъде?Винаги има после!

8

Шопо

преди 3 години

Пренасочват ги подземни заводи за стереокавали с две висящи тонколони !!!

7

Анонимен

преди 3 години

she proizvejdat presni virusi v subsidirani eu fermi...tolko mnoo vaksini ima u eu...a virusite sa na svarshvani...finish...

6

Анонимен

преди 3 години

До 6 Ти май не си чувал че има техникум по туризъм и че в туризма работят хора с по някои езика

5

Анонимен

преди 3 години

то пък едни кадри с тъмен тен и лош български език.

4

Анонимен

преди 3 години

she praiat slaveevi pesni kato tri kapki voda ot panelkite za radost na komshiiti otdole i otgore

3

Анонимен

преди 3 години

Няма като едно време заводи , управляващите не им дреме какво ще сложи народът на масата , нека те отидат да се борят за едно работно място с 100 човека . Изедници!

2

Анонимен

преди 3 години

На къде ? То работа няма , за съжаление ше се сблъскат с куп интервюта дето фирми набират само един кандидат и ше си правят гаргара с тях.

1

Анонимен

преди 3 години

o, da...moriaci...ribari...podvodnichari...gradinari...operni pevci...cigulari...takachi...predachi....she strijat valnev, cvetanov, ninova, manolova, daritkova, she brasnat slavi, mustafa, valeri...