12

Живка

преди 3 години

Вукана изригна преди час и половина 🌋🌋🌋

11

Пепа

преди 3 години

До 10-коментара е на много *** човек. Ама тя простотията по хората ходи... така, че всичко е в рамките на нормалното

10

Анонимен

преди 3 години

Който е емигрирал там, със сигурност е в пъти по-добре от мутренската БГ. И аз от както емигрира си оправих живота. Не съжалявам и за миг че не живея в БГ. Няма и да се върна

9

Анонимен

преди 3 години

В Исландия много страдат от онкоболести. Обясняват го с вулканите и разните работи които изхвърлят в природата.

8

Анонимен

преди 3 години

тука грубо живеем с 2000 на ден пък някак оцеляваме оо чакайте не знаете за тях защото често са под 2 по рихтер

7

Ro

преди 3 години

По-добре е, отколкото в България със сигурност... я ни е друснало тука, я 100 години ще се съвземаме.

6

IT-спец

преди 3 години

в Исландия съм от 21+ години, наистина последните седмици идват в повечко тези земетресения но се свиква, кофти е ако си на по горен етаж но пак се свиква..

5

Ха-ха

преди 3 години

Все едно си перманентно на две водки.

4

Ммм

преди 3 години

Как да се живее в Исландия ми в пъти по-добре, от Боколандия. Само като си направиш сметка, че няма частни здравни дружества всичко е държавно.Земетресенията са най-малкото.

3

Исландец

преди 3 години

Е па добре, що? Ке ча ние сме свикнали тука, ако вие, булгарете, не сте! Ми смо дошли с нашиот водач Македон още преди 1000 године от Скопие та до Исландия.

2

Анонимен

преди 3 години

В Исландия се живее добре, защото жителите там се ваксинираха с най - добрата анти ковид ваксина - ваксината на корпорация Астра Зенека! Астра Зенека - ваксината на Боговете! Ваксинирайте се сега, за да живеете като крале!

1

Анонимен

преди 3 години

В пъти по - добре от това да живееш под тиранията на мракобесния шумкар румен радев ветото, чиято Промяна ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, пандемия, безпаричие, безработица, безпътиц, пороци, оттоци, пожари, наводнения, урагани, гръмотевици, виелици, хиперинфлация, морален срив, духовен колапс, демогравска криза, изнасилвания, нападения, кражби, габежи, измами, пенсионери ровят по кофите, бащи се пропиват, майки проституират, деца пушат наркотици! СТИГА! ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ СЕГА!