91

Хммм

преди 3 години

Нещо не се връзва

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88---------------------------------Учи,стани лекар и ще разбереш.Дотогава не се мъчи,че ще те заболи главата.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Наште дето останаха са си неграмотни по специалноста, много малко останаха дето си разбират от работата (практически) :)

88

Анонимен

преди 3 години

Съ мре. С и ли без.

87

Анонимен

преди 3 години

Съдебният медик е установил, че вследствие от острата вирусна инфекция, мъжът е получил остра дихателна и сърдечна недостатъчност, което няма как да стане след ваксиниране.-----И защо нямало как?

86

А някой..

преди 3 години

.. разясни ли на човека какви са рисковете и какви усложнения може да доведе имунизацията ? Доктора сега трябва ли да бъде подведен под отговорност за немарливост ? Докторите въобще наясно ли са с нещо ? В цял свят има смъртни случаи, след имунизация. Никога заради нея. Да попитам, ако се знае, че има пациента други заболявания и слаб имунитет, но въпреки това се сложи ваксина.. и той почине.. става ли дума тук за убийство по непредпазливост ?

85

Анонимен

преди 3 години

всички случаи ги покриха с най различни простотии, а те растат всекидневно, или човек трябва да няма акъл за да вярва, или собствена оценка и сам да си направи и извади изводи и заключения на кого да вярва

84

Анонимен

преди 3 години

Много хора се справи ха, предпочитам да преболедувам без ваксина. Нещо за оздравели те, а не само за смъртните случаи да се каже. Много хора на 80/90г просто им е дошло времето. Младите са от неадекватно лечение.

83

Анонимен

преди 3 години

Хм... значи ваксинираните умират от всичко друго, но не от Ковид или ваксината... Обаче.... ако не си ваксиниран, за теб ще има само една болест - Ковид! Точка!

82

Анонимен

преди 3 години

На твърдите противници-ЕМА потвърди:Ваксината на Астра Зенека е безопасна и ефективна,ползите от ваксината надвишават всички възможни рискове!

81

Козяк

преди 3 години

за 74. Засега водиш с 0:8! Ако ст слаб с матеметиката знае поне от футбола какво означава това. Бъди здрав и да но поумнееш. А заработката можеш да изпиеш през карантината и в къщи!

80

До80

преди 3 години

Ама да ти кажа не само съм готов а го и направихме(ваксинирахме се) аз и цялото ми семейство още на втори март!

79

Анонимен

преди 3 години

До 76Готов ли си ти да си един от тези 60 човека или някой твой близък?

78

До78

преди 3 години

И в единият и в другият случай да не дава Господ е страшно кофти,просто опитвам да разсъждавам и да избирам по малкото"зло"

77

Анонимен

преди 3 години

А какво би казал ако твой близък е измежду тези 60 починали?Без лоши чувства просто питам.

76

Анонимен

преди 3 години

А още по-интересното е ако е бил болен от вируса как не се е чувствал зле и как изобщо е можел да диша при толкова напреднало развитие на болестта? Или нещо е ускорило развитието?

75

Анонимен

преди 3 години

Добре бе хора да приемем, че тримата които починаха тяхната кончина се дължи на ваксините,ама дайте да видим че до момента имаме над 350 хиляди ваксинирани,което ще рече че при ваксиниране на цялото население да имаме 60 жертви което е нищо на база 12 хиляди човека които загубиха своят живот досега!

74

Анонимен

преди 3 години

Очевидно ако това са уврежданията е имал ковид. Освен ако не се сещате за друг вирус който да прави това. Въпросът сега е дали ваксината има роля в подобно изостряне на вируса или нещата не са свързани и той така или иначе е щял да получи таква остра реакция.

73

Бай Баяни

преди 3 години

До 51, Австралопитекът в президенството не е прекарал Ковид-19, а и не се съобщава дали се е имунизирал с Астра-зенека. Вицето му бързо се оправи, може да го е заразила, но крият.

72

Кера

преди 3 години

Сега от деветдесет и девет кладенци вода ще изпомпят, та да замажат вакс. геноцида.