481

ББ

преди 3 години

До Дреме му на Путяи през това време,американците ходят на хавайте и където си искат на почивка,пият уйски,хранят се пълноценно,имат най-реномираните в света университети,избират и карат скъпи коли,децата им работят за просперитета на САЩ..в русия няма нищо подобно...русия си остава царството на шепа алчни и не родолюбиви човечета,сплотяващи ви с някакви външни "врагове"...възкръсналият гьобелс

480

Китаеца

преди 3 години

И двамата ще пият по една студена вода.

479

Анонимен

преди 3 години

Байдан:УбиецПутин:Много ти здраве,важно е ,че станах най-богатият човек на планетата Земя,цяла Расия е моя!

478

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм с Бай Дън, Путин е убиец, защо уби мечтата на САЩ за хегемония,

477

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

САЩ все са имали икукуригали президенти, но Байдън надминава всички поне с три обиколки! САЩ ги чакат неприятни времена, а покрай тях и всички техни партньори и васали!

476

Анонимен

преди 3 години

Чак ми се иска Путин да му прати много здраве с няколко ядрени ракетки. Путин-новия президент на Сащ

475

Анонимен

преди 3 години

Ами да видим кой ще натисне първи бутона, пък тогава ще видим кой е по-по-най...

474

Бг

преди 3 години

Путин предава на Байгън папардака черния знак - "черная метка" - намира се в ръката на Путин с която се здрависва. Това е същото и при пиратите означава същото като в мафията да изпратиш на някого пратка с умряла риба.

473

Анонимен

преди 3 години

Щом го е казал, значи има информация, че е такъв.

472

Българин

преди 3 години

демонократите са тотални бул шит говорители, преди време Хилари беше казала че по време на визитата си в Босна имало направо престрелки и бомбардировки, бяха намерили видеото на посещението и и направиха подигравателен монтаж където осмиваха простотиите които говори...време е за колажи

471

Анонимен

преди 3 години

Мислеха си, че ще им се размине да се месят в САЩ.Купоните за хляб ги чакат.**************************************************Купоните в САЩ са отдавна на почит... Имат и за хляб и за картофи... Абе с две думи какво душа ти сака... 50 милиона са на купони

470

Българин

преди 3 години

На снимката не се вижда, но Путин се е пресегнал с лявата ръка да хване нож, който не се вижда на снимката, но само Сикрът Сървис е успяла да спре Путин навреме. Трансгендър бодигардката на дядо Байгън успява да застане навреме и Путин намушква изкуствената и гърда от силикон, която изтича. Дълго време тя се лекува в клиника на брега на Мъртво море близо до останките на град Содом от психологическата травма. Инцидента е потулен за хатъра на политиката.

469

Анонимен

преди 3 години

Хиляди американци и граждани на ЕС емигрират в Русия за по-добър и щастлив живот !Това се крие ,също както се крие,че най-богатите хора в света се ваксинираха със Спутник !!Русия е мечтата на всеки един човек ,но да се докопат до този рай успяват малцина !

468

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияГледай още няколко интервюта. Квиченето от Блатото ще расте.Мислеха си, че ще им се размине да се месят в САЩ.Купоните за хляб ги чакат.

467

Тикволандия

преди 3 години

Гледах интервюто на Путин, в което той коментира това, което е казал Байдън. Отговорът на Путин (макар и в завоалирана форма) беше: "Вие самите сте убийци" и им припомни геноцида над местното индианско население, атомните бомбардировки над Япония и движението на афроамериканците "И нашият живот има значение".А в библията е казано: "Лицемерецо, първо извади гредата от твоето око, и тогава ще видиш ясно за да извадиш съчицата от братовото си око." Матей 7:5

466

Мда

преди 3 години

...Да китайците само това мечтаят как да издържат САЩ и Европа...... Има причина, заради която Китай не е световен хегемон на мястото на САЩ; че хартията, барута и пр. открития са тръгнали оттам, но са използвани по-добре от други нации. А Китай израстна в последните години именно с американски и европейски инвестиции и, внимание, кражби на технологии. Да, свръхсила, но още далече от САЩ и Европа. Освен това тепърва там ще има сътресения, след като се разпадне тоталитарния строй.

465

Анонимен

преди 3 години

РУСИЯ Е ДЪРЖАВА В КОЯТО ХОРАТА ИМАТ ОГРОМНИ И НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАЗВИТИЕ И ЗАБОГАТЯВАНЕ- САМО ТАКА МОЖЕМ ДА СИ ОБЯСНИМ КАК ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ХОРА ОТ СЕЛИЩНИ ОБРАЗУВАНИЯ ХУТОР СА ВЕЧЕ МИЛИАРДЕРИ В ДОЛАРИ- НАД 200/СПРАВКА ФОРБС/ С РОДИТЕЛИ ДЪРВОДЕЛЦИ И ЧИСТАЧКИ В МЕСТНОТО УЧИЛИЩЕ, ПОЯВЯВАТ СЕ ЕДРИ ДОМОВЛАДЕТЕЛКИ, КОИТО СЕ ДЪРЖАТ С ДОМРАБОТНИЧКИТЕ СИ КАТО С РОБИНИ, А ДАМИ С ВИЗИЯ НА ЛЕКИ ЖЕНИ СЕ НАЗОВАВАТ СВЕТСКИ ЛЪВИЦИ- АБЕ КОЙ ЩЕ ГИ СТИГНЕ ТЯХ.

464

Анонимен

преди 3 години

Зле си с превода!пътник на руски е пассажир.

463

Анонимен

преди 3 години

Дори и тези, които ненавиждат Тръмп знаят, че това беше най-добрият президент на САЩ.

462

Тошо

преди 3 години

Добре де ...убиец но на какво......на кокошка, мечка, на човек, на изборите...на какво , то всеки от нас е убиец на планетата ни, това означава ли че трябва да ни сочат с пръст, но тоз който сочи пък също е убиец...една закуска да си купиш тя за да дойде до теп е преминала през трактор, сейтба, торене, комбайна, мелница, пекарна МПС магазин, а да видим колко нафта е ползвана, а ...и къде отива тя в атмосверата, от там затопляне и ставаш убиец на флора и фауна, е кой съм аз или ти !?