29

Фалшива новина

преди 3 години

Това не са стари изоставени коли, а всякакви коли. Може колата да е на една година и половина и примерно на 2-3 хиляди километра пробег със собственик за кратко в чужбина, но според разни умници колата за нищо не става.

28

Анонимен

преди 3 години

Всички кофтори за по 1000 лева да отиват в Кремиковци за претопяване.Всеки апартамент с по три коли.

27

баба мара

преди 3 години

а предвижда ли се обезщетение за старите коли това са 1000 кг ламаринии после някои да си види колата с нов собственик и нови номера тази практикае вредна и не е изпипана добре

26

София до 24

преди 3 години

Достатъчно ми е да знам, че си изкарвам прехраната честно и почтено с труд, плащам си редовно данъците, сметките и съм съвестен гражданин. А не съм влязал в политиката с гръмки обещания дето съм реализирал 0,000000000000000000000000000000000001% от тях и после да се хваля в 2000000000000000 поста във фейсбуук колко съм мега-гига-супер-дупер добър. Аре у лево.

25

Абе, варианти

преди 3 години

Наистина имам автомобил, който му чакам да го изкупят за части. Паркирал съм съм го в нещо като тунел и съседите си паркират пред него. Не изключвам варианта да ме писне някой доносник. Пак няма проблем. Ще паркират пред мен и се заклевам, че всяка нощ в 3.00 ще ставам и будя квартала с клаксон че са ме запушили!

24

до 15 София

преди 3 години

А ти с какво си по-полезен от Спаси София? Знаем, че ставаш да гледаш с десетилетия трошките и нищо да не направиш по въпроса. Друго?

23

до 21

преди 3 години

Значи става общинска собственост само когато ни изнася и симулираме дейност? Обаче когато се подаде сигнал да се ремонтира улица, тогава не било общинска собственост. Всъщност се оказва, че е ничия собственост, и когато собственици наоколо тръгнат да я ремонтират самоинициативно, тогава общината им блъска глоби защото ремонтират общинска собственост?Малко параграф 22, нещо? Нищо?

22

до 22

преди 3 години

Платил си данък и си законен собственик и никой няма право да ти вземе колата и никой не ти я взима. Просто я разкарва от общинската собственост. Не искаш да минаваш ГТП, слагаш си колата в гараж и никой не я пипа. Просто е. Не се прави на всезнайко. Доста като тебе вече плакаха. Няма нито едно подобно дело спечелено в СРС.

21

Анонимен

преди 3 години

Да вметнем, че това важи за автомобили, които стоят зарязани на общинска собственост. По света даже не можете и 3 дни да си държите колата без да я местите, тука ви дават месеци, че даже и години.

20

Киро Рамбото

преди 3 години

За това провинциалистите от провинцията ли са виновни?

19

до 18

преди 3 години

Няма сила, която да го мръдне, ако стои в ЧАСТНА собственост. Тук говорим за ползване на общинска такава и ще изчезне бързо, бързо.

18

Глупости тотални

преди 3 години

Платил си данък на автомобил и няма сила, която да те мръдне ако ще и саксии да си отглеждам в автомобила!

17

до 9

преди 3 години

Баце, ти пълен член не знаеш къде се слага, седнал жалби да пише до съда. Най-многото лизинговата компания да си прибере автомобила, ако го оставиш без преглед. Освен това и каското става невалидно. Не си прави експерименти, че ще плачеш. И не си интересен на никой с новия лизингов автомобил. Половин София кара нови лизингови автомобили.

16

до 13

преди 3 години

Айде прочети текста на СОС и решението. ГО или ГТП.

15

София

преди 3 години

Спаси София са абсолютно безполезни хипарчета, дето си мислят, че всичко ще се промени току-така.Ела тука Бонев да видиш зад блока има автосервиз с някакви *** дето заемат не 1, а 10 паркоместа. И никой не го е енье да ги мръдне. Да не мислиш, че утре някой ще се вдигне да ги вдига и да ги маха от там, нищо че седят с десетилетия и децата ги ползват за катерушки.Абсолютни глупости и безполезност от поредните набутали се във властта.

14

до 9

преди 3 години

Наплямпал си бая глупости, надявам се осъзнаваш. Нов лизингов автомобил, демек ти си ползвател, а не собственик и ще го оставиш без ГО и ГТП?! Каското става невалидно, лизинготателят може да развали договора и да си вземе по всяко време колата и т.н..

13

до 10

преди 3 години

Къде вида ГО бе объркан потомствено ?!

12

до 9

преди 3 години

А да не говорим, че при нов автомобил ЛИЗИНГОВ, той не е твой, ти си ползвател. НИКОЙ няма да ти позволи да седи без ГО и ГТП, защото каското става невалидно. Демек ставаш още по-смешен. И това ти го казвам като човек, имащ 2 чисто нови автомобила и сумарно отсъстващ от България в половината време от годината.

11

име

преди 3 години

Прекрасна новина! Писна ми от бракми които заемат стотици паркоместа в Младост 1 само, а другите пък спрели във полянките. 2 в 1!

10

до 9

преди 3 години

Не се прави на големия всезнайко! ГО се подновява ОНЛАЙН за 30 секунди! Никой няма да ти гледа стикерите дали са залепени, ако те няма у нас и не си ги залепил. Прави се проверка в базата данни, вижда се, че имаш ГО и няма да ти пипнат колата.