16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19------------------------------Това е една изкуствена бройка.Това са броят лекарски дипломи,които се водят на учет в БЛС.Тук влизат лекари-чиновници,които не са виждали болен в живота си,пенсионирани и инвалидизирани лекари,които не работят,емигрирали и пр. Така че реално практикуващи са около 15-16 000

15

Анонимен

преди 3 години

Как вееее мен, ще липсват медици, нали сме бананова република :)))

14

Анонимен

преди 3 години

Как така да има недостиг на лекари - цели 29667 броя за миналата година са преброени. Друг е въпросът къде работят и с какво се занимават. Вие да не искате да станат колкото полицаите? Последните ББ непосредствено ги следи като бивш полицай, макар че е пожарникар по образование.

13

Анонимен

преди 3 години

Вижте разследванията на Миролюба Бенатова за болница "Лозенец"... Тази прокажена територия нама да се оправи и след едно хилядолетие !

12

Анонимен

преди 3 години

Липсват не само медици. Липсват още учители, инженери, енергетици и много други специалисти. И скоро съвсем няма да има.

11

белия свят забрави

преди 3 години

До ескимосЕски, тук е третия свят, както правилно отбелязаха поляци(те).

10

Ф.С.В.

преди 3 години

Явно сте бавнора-виващи--аз ви обяснявам че--Ако съм Бизнесмен и искам да правя пари и да точа НЗОК -строя Болница но трябва да регистрирам в нея и ЛЕКАРИ!!! Само че не съм само АЗ а още други тарикати които строят Болници -и накрая плащаме на един лекар да обслужва 10 Болници за да има разрешение да лапаме от НЗОК -отделен е въпросът че лекарят идва от време на време -важното е да има лични карти на дърти пациенти и да лежат там виртуално!

9

ескимос

преди 3 години

До Ф.С.В.Ти да не мислиш, че лекарите "обикалят" в различни болници, т.е. работят на 2, 3 места от любов към спорта? Ако им се плаща достойно на едното работно място, никой няма да си хаби времето и живота заради черните ти Очи. Отделно, че ако ги няма на две работни места, половината лечебни заведения ще трябва да се закрият и ще чакаш за преглед с месеци, както е по белия свят.

8

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарПо добре е да си събираш пари за доктор когато ти се наложи да не гледаш като мишок като легнеш в болница вместо да се правиш на ***.

7

66

преди 3 години

Момчета за да станеш лекар първо трябва да си по- умен от другите,да завършиш гимназия с отличие и после да учиш 6 + мин 5 години за специалност.Накрая разбираш че заплатата ти за 8.5 часа труд 5 дни е по- малка от тази на обикновен работник.Не очаквайте някой да ви лекува и да не спи по цели нощи за без пари понеже бил длъжен.Дано сега се разбере колко е важна тази професия и управниците колкото и да са прости да поправят здравеопазването.

6

Анонимен

преди 3 години

Нямало лекари.А за какво са ми? Да те са ме излекували от нещо? Да те би да се канят да ме лекуват от нещо. Били преуморени.Това и заслужават. Да стоят денонощно в Ковид отделенията, докато започнат да припадат от умора. Те забъркаха тази паника, сега е ред те самите да се къпят в собствената си каша. А за личните лекари, за тези дезертьори, въобще не искам да се сещам

5

Активист на БСП

преди 3 години

Ами щом не плащате,няма да има доктори,чорбаджи...

4

мафия

преди 3 години

Сегашните лекари са банка Антинари !!!!

3

123

преди 3 години

Вярно ли бе? Как за всички "VIP" ***, които издържаме има и болници и лекари, техника и лекарства? А за всички нас, плащащи сметката няма нищо.

2

Ф.С.В.

преди 3 години

Единствената Държава в Света която има над 400 частни Болници а ВСИЧКИ МЕДИЦИ В БГ стигат за не повече от 50 болници--КОГА ЩЕ РЕГУЛИРАТЕ С ЗАКОН -че един лекар не може да работи в Държавна Болница и в още 5 частни Болници-Та той почва цял ден да ги обикаля по един час и накрая ЕДНО НИЩО!! ЕДИН ЛЕКАР НЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИ В ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ БОЛНИЦИ Държавна и Частна--ТОВА СИ Е ЖИВО ИЗТОЧВАНЕ НА НЗОК С тези фалшиви Частни Болници!! Има бизнесмени в Бургас с по 3 Болници и 4- *** лекари в ТЯХ!

1

За богати всичко има

преди 3 години

...има веднага вкл. медици.Бедните - червеите да ги ядат.Затова ли скачахте, да разбиете старата държава ?!