68

Дедо Бил Гейтса

преди 3 години

Локдаун но няма полза от него да се заведът веднага дела срещу политиците въвели тая глупост!

67

Истината

преди 3 години

Ето вижда се от гърците.локдауна не работи.с него и без него все същата.

66

Анонимен

преди 3 години

До 54 както българин се е родил,ромът се уплаши

65

Ши ми едеш де довия

преди 3 години

г,н ко ши ям

64

Един888

преди 3 години

До Поручик Ржевски 60А може би целта е именно съсипването на бизнеса и довеждането на по-голяма част от населението до състояние да се съгласят да получават помощи ( в какъвто им е определен размер и при определени условия?). Подготовка за безусловен базов доход ?

63

Edin888

преди 3 години

До Анонимен 64По принцип има видеа в Ютуб относно този тип събития. Един канал, който обръща внимание на такива прояви, мисля, е RT (Ruptly). За съжаление май в Германия ще му отрежат финансирането. Причините изглеждат очевидни.

62

Анонимен

преди 3 години

Как така сте се разсеяли, та в дописката сте допуснали изречението:"В същото време не стихват протестите на гърците срещу различни проблеми от пандемията"Я гледай ти, значи в Гърция имало било отдавна протести?И що тогава в нашите медии - нито думичка?! Бълвате по 100 новини всеки ден за ковид, а за протестите, бунтовете и недоволството (както в Гърция, така и в цяла Европа) целенасочено мълчите? Въпросът ми, разбира се, е риторичен.

61

Светла

преди 3 години

В Гърция правят 50-60 000 теста дневно. Ваксинирани до преди 2 дена бяха 1 300 000 души.

60

Плъх

преди 3 години

Здрави мерки , смс -и, вечерен час. И така месеци наред. Много ваксинирани . И на финала - колкото повече се стяга въженцето - толкова повече заразени! Честито ! Смисъла на локдаун ,който неминуемо води до НОКДАУН за хората е налагане на диктатура и отнемане свободите на хората . Заробване и загробване! Пък нека има конспиратори уж. Каквото е казано това е станало. Справка : предстоящото затваряне за изборите! Прогнозирано още през август миналата година . Със здраве

59

Анонимен

преди 3 години

Защо тогава е нужен локдаун? Пълен фарс е всичко.

58

Поручик Ржевски

преди 3 години

Всички политици копират едни и същи неработещи мерки - маски, локдаун. Само съсипват бизнеса БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПОЛЗА ЗА ЗДРАВНИТЕ СИСТЕМИ.

57

baiui

преди 3 години

Локдаун ама децата и семействата на гости,протеси през деня фабрики работят хората се прибират при семействата и се разнася заразата в семейна среда.Така че локдаун е само ако е пълен ,а за това трябват доста пари което е невъзможно

56

anonimous

преди 3 години

Вече ЕДНА година опит, наблюдения, изследвания, мерки, без мерки, затваряне, отваряне - и какво - НЯМА ефект от затваряне.Само аз ли мисля така -5 месеца ПЪЛНО затваряне и тепърва идва пик...как,при условие,че тези хора не общуват?! Определено това не е работещо решение, освен очевидния мотив-да сринат психиката на хората и икономиката...Да изтощят, омаломощят, обезверят хората, и...ваксини до откат.И тяхната майка не е права

55

Анонимен

преди 3 години

Такааааа, и какво показва това... Че от пикливите ви мерки няма никаква файда. Вируса не е паяк да го уловиш. Пускайте хората, вируса така или иначе ще изчезне все някога......

54

Така

преди 3 години

Защото увеличават броя на ваксинираните. Вижда се, че мерките не помагат

53

до българин

преди 3 години

ами пик може да е 1000 на ден ,но може и 4000 все е пик ско си почнсл от 400 като при нас.

52

Право в целта

преди 3 години

Когато гъркът се родил, евреинът заплакал.Без коментар...

51

Анонимен

преди 3 години

Епидемията следва собствен ход.И малко се вълнува от човешките действия.

50

българин

преди 3 години

До: номер 38Така е, абсолютно си прав за Маркс!При постоянни локдауни и ограничителни мерки човек се асоциализира, прекъсват се връзки, разделят се приятели. Нещо повече - нараства домашното насилие, семейните скандали. Децата изпадат в депресия с това т.нар. дистанционно "обучение", което е всичко друго но не и обучение!Накрая не знам докъде ще стигнем, но финалът ще бъде трагичен... страх ме е да си го представя - предпочитам да се разболея от коронавирус пред мрачното бъдеще!!!

49

Обективен

преди 3 години

Не се боите, братя гърци! Още 5 години пълен локдаун и нещата ще се оправят. Имайте търпение и вяра в юдео-масонската върхушка!