488

Дръндер

преди 3 години

Ей пишман изедник спазвай дистанция от власта бе! Грижил се той за здравето ми! Я върви на....

487

Анонимен

преди 3 години

Тази маска е много подходяща за прикриване на срамни части

486

bocko

преди 3 години

д-ю Борисов тя рибата се вмирисва откъм главата. Как очаквате хората да спазват мерки и прочие, когато манталитета на всички БГ политици е като на мутра от началото на 90-те. Хайде да няколко изключения

485

Анонимен

преди 3 години

Какви маски? Ти още малко и найлонени маски ще ни караш да носим...

484

Анонимен

преди 3 години

Много ясно , че няма да сложа маска ! Цяла година не съм я слагал и изкарах настинката ! За кво да я нося тази маска , за да си мълча и да навеждам главица ли ! Никога !

483

Анонимен

преди 3 години

Тоя още не се е научил как да носи маска, а акъл дава

482

СТРОГИТЕ МЕРКИ ...

преди 3 години

И стройтелите по черноморието и по кварталите също не спазват дистанция... строят си кажи речи кои къде си иска - по детски градинки, зелени площи .... заменки .... разрешителни за строеш .... презастрояване ... а къде е държавата толкова години ?Къде са строгите мерки !!???? ( Оооо всичко било законно )

481

Анонимен

преди 3 години

Има хора, които предварително осъзнават, какво ще се случва в света в бъдеще, има такива, които веднага след като се случи нещо, успяват да го анализират правилно и да се ориентират правилно, има такива, които се нуждаят от малко време, докато се ориентират в обстановката, а има и такива, които дори години по-късно още не разбират какво реално се случва. Последните задължително да се ваксинирате... :) ... Другите се съмнявам някога да го направим... Хайде със здраве!!!

480

Анонимен

преди 3 години

Тоз *** Борисов беше на инструктаж във Виена заедно с полския,чешкият,словашкият колега и ... два-три дена след това случайно ***, Полша,Чехия и Словакия въведоха пълен локдаун със мотив,че уж много болни.То ако четеш посраните бг медии здрав българин не остана.

479

Дедото

преди 3 години

не помни след обед какво е казал сутринта

478

Анонимен

преди 3 години

Вие, от горе, сте едни нещастни прошляци. Все хората ви криви. Ама и все те ви плащат сметките и огромните заеми, в които втънахте България. И нищо повече.

477

Видими резултати

преди 3 години

Онзи ден - Европа говори за българския модел за справяне с пандемията.Днес - Хората не спазват мерките.

476

Анонимен

преди 3 години

Тези, които вярват на правителството, страх ги е от вируса и подкрепят мерките са едни овци, които изобщо нямат място в общество на интелигентни хора.

475

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен" Добро утро, то една година мина..."Да, една година мина, и ако още смяташ, че този вирус е много опасен, птравителството е загрижено и мерките ще те спасят, то нямаш никакъв мозък в главата.

474

Лалугеров

преди 3 години

Негодникът Борисов, корумпираното правителство на ГЕРБ, ботоксовия министър на здравето и мисирките от НОЩ напълно се провалиха в борбата с пандемията ! Време е да им сритаме задниците !

473

Значи

преди 3 години

кот каже евро-гей-комисията.Ами ако каже да се хвърлиш у кладенеца ще се хвърлиш ли.Излиза, че те ни определят в коя дупка да влезем.Вие сте чистачите на сатанистите.

472

Дебел

преди 3 години

И ти се без маска винаги, оти си *** и знаеш само да пълниш шкФа

471

HeinrichHimmler

преди 3 години

Тоя измек*яр как очаква да се спазват мерките, като всичките новини, с които ни облъват обслужващите го медии са тотално неверни. Как очакваш да се спазват мерки, като ти самият не ги спазваш. Слагаш си маската на очите , после си я слагаш на устата, но без да си покриеш носа. Влизаш в България, когато имаше карантина, но понеже за теб законите не важат , излизаш веднага.. после се оказва, че си с вируса, но понеже си голям т*пунгер и не си си спазил карантината бръщолевиш глупости. Това е Боко

470

Анонимен

преди 3 години

Добро утро, то една година мина, нЕкои още не са чували какви правила са наложени, какво остава да ги спазват. То, това пак е проблем на държавата, 'щото нейна е ролята на контролен орган, но тя отсъства, няма я на практика. И какво става? Министърът на здравеопазването издава заповед за носене на маски, пастракожите по произход и по душа въобще нямат и намерение да я спазват. Ами, наложете им го, бре, какво се оправдавате само! Вие упражнявате легитимното насилие в границите на тази територия!

469

Истукан

преди 3 години

Бойко Борисов Бабун Паша.