10

ами как така

преди 3 години

Преди един месец ме одариха в Плевен - едвам оцелях!Едвам!До сега съм дал за ремонт по колата над 1740 лв,носъм жив ...!Изпитвам голям страх от младите шофьори - карат като луди, въобще не им пука за другите, защо ли ..?

9

Анонимен

преди 3 години

Като е лош пътя и времето що не е карал с 20 км? Пътят към оня свят е най-бърз и без препядствия

8

анонимен

преди 3 години

Някои още не са разбрали, че извънградско всеки спестен лев по колата води до трагедии. Купуват си някоя морга от автокъщите и си мислят, че са прецакали системата. Една локва или дупка и се избиват като кучета.

7

до 7

преди 3 години

Абсолютно си прав, но ако е така то по повечето пътища не трябва да се движат МПС, защото са непроходими. Това ясно ли ти е, гербаджия ?

6

Анонимен

преди 3 години

До русенецКолата се управлява със скорост съобразена с пътната обстановка и метереологичните условия, но не по-висока от максимално разрешената.Това ясно ли им е на крепотниците на семейство дакови?

5

Анонимен

преди 3 години

Пътната обстановка в русенско е плачевна. Освен типичния лунен кратерен пейзаж, прясно преасфалтирани участъци за седмица се нашариха с дупки от изронен асфалт. Парите взети, качеството никакво.

4

русенец

преди 3 години

Този път е осеян с дупки. По сухо трудно удържаш колата, а нощем и в дъжд е самоубийствено.

3

Жалко, но факт

преди 3 години

Случва се , особено като забравиш че си в 20+ годишна кола с нулева поддръжка, гуми втора употреба и протекли амортисьори.

2

Анонимен

преди 3 години

Не е BMW, а Тойота Celica

1

Анонимен

преди 3 години

Дали колата е била 320D с чип и права генерация или 530Д на кредит? В РусИ са гУльеми фьенови на маркатЪ бье иьем вье!