98

Анонимен

преди 3 години

Съм на години над 70. Направил съм добре информиран избор -искам да се ваксинирам с ваксина-Пфайзер! Записал съм час в електронния регистър! Какво се предлага - Астра зеника!!!!!!Къде отидоха Пфайзер и Модерна??? Нали имам право на избор! Не желая Астра зеника! Ще направите много като мен Антиваксери

97

Анонимен

преди 3 години

Какви негативни тенденции?Само някакви религиозници и неграмотници ги е страх от ваксината. Който е разумен се ваксинира.

96

Qanon

преди 3 години

Заврете си ваксините от-зад! Планът е ясен и всички го знаят!

95

май не си на ясно

преди 3 години

До Анонимен 103за какво не са поели отговорност бе каскет?Няма фармацевтина компания или лекар който да каже дай 10к евро и аз ти гарантирам че всчико ще е наред. Винаги казват дай парите пък после ако си жив ще е добре. Трябва тази практика да се прекрати, и да се плаща всичко година след като е отминало, за да имат ангажименти през тази година и да се плащащ за добре свършена работа, а не за това да ти кажат да се молиш да ме умреш!

94

Истина

преди 3 години

Ами дайте малко пари на хората да направят Българска ваксина и вложете малко в това да измислят лекарство. В момента никой не лекува, всеки гледа да не се образуват тромби и чакат организма сам да се пребори, това е цялото лечение, може би единственото различно е ако ти добавят плазма с антитела за да се борят те. Цяла година седим и чакаме ваксина, нищо не се говори за лекарство което би трябвало полесно да се направи.

93

Д-р Исня

преди 3 години

"Смъртните случаи след ваксинация се комуникират неправилно"Трябва много правилно да се комуникират убийствата от ваксините като просто не се споменават.Кога до миналата година е било новина, че Гюро Папунчев от Кюспелово е починал. Ето Занзибар...там не се говори и няма вирус.

92

Анонимен

преди 3 години

Аз искам да се ваксинирам, ама нямам желание.

91

до 101 ваксината

преди 3 години

Ами то не е задължително да ти харесват. 100%-ови гаранции няма никъде в природата. Но вие извратеняците сте така. Имате прекалено много заблуди. Заблудите са психично заболяване.

90

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е хубаво нещо,но когато производителите не желаят да поемат отговорност за това,което ти вкарват в тялото,нещата не ми харесват!

89

Ванката

преди 3 години

Ако не ям телешко, това не ме прави вегетарианец. Ако не желая ваксина АЗ, това не ме прави антиваксър. Хората нямат против ваксините по принцип, а само срещу тези, антиковидовите - създадени в бързина, без изпитанията на времето. Отделно, че ваксинация не се прави по време на пандемия. Когато има грип например, всички ваксинации се спират.

88

Анонимен

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъВсички ваксини имат негативни реакции. И не се знае дали са нужни въобще. Само че атакуваха АЗенека защото е британска. Обикновена междуфирмена борба за пазар.

87

Анонимен

преди 3 години

За да е нужно ваксиниране, трябва да има някакво заболяване.Заболяването трябва да е опасно.Ваксината трябва да предпазва от заразяване.Ваксината трябва да е безопасна.В случая нищо от горните не е налице.

86

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Абе само у нас имаше 4-5 съобщения за починали след АстраЗенека - жената от Пловдив, учителката от Рила, мъжът от Благоевград и още двама, които не ги помня откъде бяха. Всичките на по 40-50 г.За другите ваксини няма такива съобщения, а с Астра са ваксинирали не повече от половината опитни мишлета. С Пфайзер - другата половина.Явно АЗ не са чак толкова безопасни. Другите изглеждат по-добре, макар че случаите на заразените след и девете дози на Пфайзерда растат всеки ден.

85

Анонимен

преди 3 години

До 94Мислех да се ваксинирам но като ти прочетох коментара разбрах че има нещо гнило в тази ПиАр кампания за ваксините, пробурвана от шарлатани за изгода. И за сведение не мисля че земята е плоска

84

епидемиолог

преди 3 години

До Анонимен 89Кой ти каза че не са задължителни. Принуждават хората на много места по различни начини. Дори уволняват хора. А и ваксинни карти вече готвят. Всеки нормален човек ще отврати и усъмни в действията им. Дори и да мислил преди това да се ваксинира.И още не са обяснили с какво тези дето не искат да се ваксинират ще навредят на ваксинираните. И ако могат да навредят- защо са ваксините? При това, сигурно повече от половината население вече е изкарало вируса и си има антитела. Мълчание?

83

Чоко

преди 3 години

Тези наксини са като жипката на Боко. Тези избраните карат жипки за 60 000 евро а за останалите жипки по 6000 лева. Та така и с ваксините. За хората некачествената ваксина, който оживее оживее, щойто не не. ДА Е ИМАЛ ПАРИ И ВРЪЗКИ ДА СЕ БОЦНЕ С АМЕРИКАНСКИНТЕ.

82

Анонимен

преди 3 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи ***! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

81

Мяу

преди 3 години

Ваксините дават 100% гаранция, че няма да умрете от Ковид. Ваксинирайте се.

80

Анонимен

преди 3 години

Дааа,а Мутафа се набоде с" Пфайзер"(ако изобщо беше ваксина)Ей,така -случайно му се падна от ампулите.

79

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се сега, ваксини има, безопасни са!