13

Каракольо

преди 3 години

Яжте и пийте йолдашлар, и добра дума думайте. Сас добро да са запомниме и сас добро да са разделиме

12

Имам

преди 3 години

Я ела в Турция и ще видиш България през ду..Милко.

11

Анонимен

преди 3 години

Еми сърбите или по-точно сръбските медии в Македония ги разделят, не успяха да им направят пълна промивка на част от населението им :))) Има хора които се самоопределят на българи, има хора на които са им промили мозъчетата напълно :) Ако разчитат на албанското население, няма да се получи, защото България е от векове най-големия враг на Сърбия, разбира се за нас е непонятно това нещо, но за албанците това значи че сме им приятели :)))

10

Активист на БСП

преди 3 години

Тоя е турчин,какво го интересува България!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че ако момчето беше признало, че има и сръбски или албански паспорт, нямаше да се надигне такава истерия. Така че Веждичката в случая е прав, нека да проявим характер.

8

L.

преди 3 години

Права и свободи, Рашидка, точно тъй!

7

Анонимен

преди 3 години

Е ся е момента да раздухате новината за дискриминацията на Българите в РСМ. Щом обсъждат да го махнат от конкурса, само защото е с български потекло.

6

Анонимен

преди 3 години

Да има свобода на дyха - това е същността и силата на изкуството.

5

Анонимен

преди 3 години

Така е. Да има свобода на духа - това е същността и силата на изкуството.

4

Вежди тапото

преди 3 години

Нищо не се разбра какво казва. Едновременно приема, че Македония е отделена и потурчена от България благодарение на НАТО и Берлински и Парижки договори, но пък излиза, че харесва и НАТО.

3

V

преди 3 години

Мафията герб се опитва да установи културна диктатура като по времето на соца. Сега времената са други и само народа трябва да решава кое е култура а не боко тиквата да го решава със субсидии . Трябва да се махне мафията герб за да не се пречи на тези които наистина правят нещо гледаемо.

2

Анонимен

преди 3 години

Ужасих се от този отвратителен пи яндура.Съди скулптура Минеков ,за да подлиже вожда.И от години му точи зъб защото е некадърен като скулптор,но голям като интригант и крадец.За едни имоти на синчето става дума.

1

Директивата

преди 3 години

Македония с песен на българскиБългария с песен на ... английски