9

До 8

преди 3 години

Разбираш от строителство колкото от балет ! Когато стената е само преградна, тухлите могат да се редят с кухините навън. Свързването на кабелите е много по-добро, когато се увият - така изобщо не нагарят от слаба връзка, и не се нараняват жилата. Аз за по-сигурно ги пристягам с по една свинска опашка върху изолирбана. А виж, за джакузито си прав, че нещо не е направено както трябва.

8

Анонимен

преди 3 години

А на спирката на 120 на ул. Черковна посока бул. Мадрид има оголени кабели до една ограда на двор, където имаше павилиони. От години седят така и нищо, а няма от къде билет да си купиш!

7

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоВъпрос на мареал, сър. Ша им спазвам трудова, технологична и т.н. дисциплина. Който я спазва и си върши работата е натегач. Я съм майстор. Не съм видял в друга страна строителите да обръщат тухлите с кухините навън? Тук е масово. Чисто нова сграда. С фенерчето като погледнах зад гипсокартона, кабелите не са свързани с клеми, ами увити един в друг. Ел.таблото не стиковано и ток само на един от контактите! Свързали така джакузито, че бие ток. И им смешно!"Какво токова е станало"?

6

Анонимен

преди 3 години

Срещу тока ваксина няма. А като те удари, не може да му го върнеш. Шах и мат в полза на тока!

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Липсата на...контрол,поражда анархия.Това е на всички изпълнителски нива.Всеки прави каквото му щукне и върви през най...малкото съпротивление;отговорност...нула.Явно държавата трябва да се...рестартира,защото е блокирала и не работи...правилно,в интерес и за гражданите.Един съвет;всеки да се пази сам,за сега обществото и държавата не ви пазят.

4

Анонимен

преди 3 години

Щом господин инж. не може да натисне едно копче.....Другият път да гледа къде пипа, че да не изгори

3

11

преди 3 години

Леле, не знаех, че в София има такива електрически стълбове по кръстовищата, като този от снимката.

2

Анонимен

преди 3 години

Този ток е българския щам на Ковид!!

1

Ами има

преди 3 години

Мърлящината е повсеместна. И тя идва от всички на всички нива. БГ е един ла.йнарник, в който некадърността се поощрява