74

Анонимен

преди 3 години

Аз лично харесвам тази мярка, тези които искат да пътуват в Европа, но са не искат да се ваксинират, ще налеят пари в родната, като засилят туризма на местно ниво. а тези които не искат ваксина но си направят за да види г_з свят ще покажат какъв характер имат. Време е да засилим родният туризъм, стига с тия венеций и малдиви.

73

да,да ама не

преди 3 години

В статията са над 15 въпроса! Докато ги премислят, да им отговорят...! Ако нещо не знам какво...!? Докато ги направят ще отпадне коронавируса като такъв голям проблем! Въпроса с главно В е какво правим с тоя неспирен стремеж към тотален контрол на народонаселението?!

72

Анонимен

преди 3 години

Какво очаквате от пенсионирани фашисти, които управляват ЕС?

71

Някой

преди 3 години

Чак не ми се вярваше че могат да го направят. И още не ми се вярва. Да посегнат на най- важният от трите принципа върху които е изграден ЕС. Ми това означава на практика край на ЕС.

70

ББ

преди 3 години

нарушавате чл.2 на Договора г-жо...уважение на човешкото достойнство,свобода,демокрация,равенство,върховенство на закона и уважаване правата на човека....бла...бла,лицемерие...финансирате престъпници и убийци с цел запазване властта си...не ви вярваме вече...не признавам договорите и съюзите ви...законите ви...дома ми е независим...децата ми ги обучавам да стрелят...осъзнавам,че нямаме шанс...избора е наш..готови сме за убийците ви!!!Бог да пази САЩ!!!

69

ББ

преди 3 години

единственият сертификат които продавате от 30 г е за...Ада...къде ми е независимата правосъдна г-жо,защо позволявате с данъците ми бандити и мафиоти да си купуват къщи и бизнеси...а ние нямаме елементарно медицинско обслужване...защо децата ми да са роби на децата ви г-жо??могат да са приятели и партньори...да живеят в справедлив и щастлив свят!Оставка г-жо...зависима и некомпетентна сте...Путин не е моят идол..Борисов и Орбан ме отвращават г-жо!мога без сертификатите ви!..вие без нас???

68

Анонимен

преди 3 години

ami predi 1990 g. kakvo izbirashe pri dedo todi...kogato imashe samo edna partia i partiina komunisticheska diktatura ve munchje ;-))

67

Анонимен

преди 3 години

Ще се ваксинирам само тогава, когато в България се доставят всички предлагани ваксини и имам право да избирам лично. ЕС не може да определя съдбата ми чрез чиновниците, на които заплатата се осигурява от моите данъци.

66

Анонимен

преди 3 години

Дискриминация. Нямаш право да избираш, но си длъжен.

65

Анонимен

преди 3 години

Deutsche Faschisten wieder???

64

Анонимен

преди 3 години

doktor boyco borisov she go napraviat bash maistor doktor zabolekar i ginekolog na sichkoto eu i pokraininite na eu...;-)

63

Анонимен

преди 3 години

edna bocka ot bibi i vi pusnaha zelenoto...bibi kolko tona humanitarna pomost evro im napechata i hvarli ot bg helikoptar za toa okeanski fiziologichen raztvor ?aide koga she gushnesh tea bg malki predpriemachi da gi vidim sto za divech sa i kolko broiki sa ili da ti prastam mechkata?

62

Анонимен

преди 3 години

da probvame na bg glavata parvo, na dajavnata glavichka v rbg ;-)

61

Анонимен

преди 3 години

Сертификат, т.е. удостоверение или служебна бележка. Ама не било зелен паспорт, нито карта, нито пропуск, а удостоверение, електронно. А тези, които поради заболяване не могат да се ваксинират и нямат такова удостоверение, те няма да пътуват, така ли?

60

Анонимен

преди 3 години

Как така ще са готови чак лятото?!Те, повечето ваксинирани може и да не го дочакат тоя сертификат.

59

Анонимен

преди 3 години

Отличителна черта на всяко дълго парче в рока и блуса е чее много тъпо, но това е мисъл от доброто старо време.

58

Косача

преди 3 години

Това не бяха ли някакви "конспирации" разпространявани от хора които са от ниските словеве на населението?Нали така ви убездаваха? Както сега ви казват, че инжекциите (спрете вече да ги наричате ваксини) са безопасни.

57

Анонимен

преди 3 години

Днес на олимпиада по математика дали задача: "на опашка за ваксинация се наредили..". И това на малки деца на европейски конкурс :-х Да живее толерастията и новото нормално!!!

56

До по долния

преди 3 години

Ми няма да има край след десет години, вече така ще е сами си дадохте правата сами трябва да си ги върнете но не чакай някой нещо да отмени, това няма да стане никога роби сни глупци с глупци ...

55

House M.D.

преди 3 години

Валерче, откога 180 стана цифра?