17

Шопо

преди 3 години

Ами като изпълнявате заповедите на Психичноболния !!! Продадохте си съвестта,докторе!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Я се скрий бе плюнчо. Ако зависеше от такива охлюви като тебе, да стоим заключени вкъщи.. И колко време ще трябва, за да отмине вируса? 2г?! 5 г? Защо не ви заключат някъде всички такива Ковид платени зомбита..

15

До всички

преди 3 години

Които, се съгласяваха с безмозъчната Тиква и без възражения одобряваха неадекватно му поведение от сърце им желая да им се случи това,което се случва на нашите родители.Амин.

14

Анонимен

преди 3 години

Я пак ми разкажи за коронавируса. Какво знаеш за него, белобради? Бас държа, че нищо не знаеш, а си излязъл като плашило там. Не те ли е срам, бе?

13

Анонимен

преди 3 години

И к, бесило, гилотина за непокорните? И там ни е проблема, че няма непокорни. Всички сме свели глави да не ни посече сабята.акви мерки желаеш още? Концлагери, света инквизиция. И там е работата, че няма непокорни. Всички сме свели глави да нени посече сабята.

12

Александър

преди 3 години

Поредният желаещ 30 сребърника,за чия сметка бе сладък.На бедният ,босият и гладен ли?Съдбата си знае работата,ще плачете с горчиви сълзи.Пък и срам нямате.

11

Анонимен

преди 3 години

То това вярно го хортуваш Докторе,ама нашето елементарно-крадливо същество и до сега в главата му кънти само и единствено-Популизмът съчетан с неистово желание да оцелее във власта и така вече цяла година!

10

Анонимен

преди 3 години

Банкянската тикква е за съд, просто и елементарно, но то прокурор има ли. Кьовеши го показа Не. С Боридоффф и пудела му на образованието , *** пусна ученицитв в клас. Оня тиккввения пък отвори кръчми и молове. Сега пак отворен ,бил купил лекарство ама това което вече никой не иска .

9

Анонимен

преди 3 години

Отново едно и също повтарят от сутрин до вечер.То ако беше до мерките до сега нямаше да има вирус ама си има.

8

Анонимен

преди 3 години

До Ватман И аз се чудя доц.Мангъров кога лекува пациенти като от миналата година е навсякъде по телевизии и радиа,а сега води и предизборна кампания и се чувства длъжен винаги да е наопаки каквото и да направят от Щаба.

7

Косача

преди 3 години

До 4Когато европа не знаеше дори за външния кeнeф, българите бяха построили няколко империи.Ълглите в лувъра още смърдят на у-р-и-н-а.Колкото до валса - имали са шанс да танцуват, благодарение на император Тервел и след това Богомилите който им дават ренесанса.Не се безпокой, българите не претендираме за нищо, Господ ни е дал мисия да даваме на другите знания, но някои сега се напъват, че другите били крали от нас. Взимайте, може да се взима само от този който има.

6

za AZ

преди 3 години

Астра Зенека е векторна ваксина с гени от шимпанзе.....................................освен това след ваксинирането с нея има много смъртни случаи.............очаквам те да се увеличават в бъдеще, очаква се и бум на рак, Алцхаймер , Парконсон, алергии и други "хубави" болести!!! Особено след ваксинация с тая английско-шведска отрова..........Астра Зенека!!!

5

Анонимен

преди 3 години

Миндов явно няма притеснения да излезе от тях и да се бутне в някоя телевизия да играе джобен тенис пред секси журналистки иначе беснее вирос с " невиждана ярост"

4

Косача

преди 3 години

Европа кипеше от инжектиране, сега са пocрaни

3

Анонимен

преди 3 години

А този личен лекар много ли прави кислородотерапия? Докато пита Гошко дали има колики и пише направление за баба да си маха мазолите - тогава ли реанимира хората?

2

Ватман

преди 3 години

Абе тия лекари експерти по коронавирус кога успяват да отидат да лекуват, след като постоянно са по телевизиите и хленчат че вече се задъхвали от работа!

1

Анонимен

преди 3 години

Миндов минджата