29

Анонимен

преди 3 години

Тези спекулации са много опасни. Който ги прави, да си направи сметка какви поражения нанася на обществения живот и на политическия", посочи Петьо Блъсков.Спеклациите, че Генерал Борисов лично е омацал пейзажа намесвайки се с харайтерната си интелигентност във вземането на медицински решения, трябва да престанат незабавно! Сребърниците дължими на г-н Блъсков да се изплатят незабавно! Може и в златни кюлчета.

28

Чоко

преди 3 години

Вируса е в тотално настъпление в момента. Вчера с жена ми решихме да прослушаме наши семейни приятели , как са? Ами 2/3 от тях бяха болни в момента, целите семейства. Другите не бяха болни но за сметка на това го бяха изкарали през миналата година. Така, че Мангъров беше прав. Пуснете вируса да се завърти и ще изчезне от самосебе си. Това затваряне и отлагане не води ди нищо. Само продължава агонията. Така или иначе ваксини няма а докато дойдат всички ще са преболедували.

27

Анонимен

преди 3 години

Мерки - Няма (по-точно, никой ги не спазва).Ваксини - Няма.Предизборна кампания на база трагедиите, колкото щеш.Такова е "управлението"

26

к1

преди 3 години

Интересно, уж специалисти поканени да коментират, а се плъзгат по опорките дадени от управляващите. А на въпроса,как се управлява кризата в България - ами никак.Изобщо в редиците на сега управляващите има ли специалисти по управление на кризи? Знаем,че има еднолични решения на бога-слънце,който управлява джикпка и един куп подлизурковци и *** покрай него. Е така не става.

25

Анонимен

преди 3 години

Има ли криза ... изобщо ... Или едно праcе е обхванато от страх ... Докажете, че няма "китайски стени" в РЗИ-та и че данните не се манипулират ... Защото, ако се окаже, че само шефовете разполагат с реалните данни ... Тогава, има ли шанс за достовреност за данните за заболелите .. Нали, уж, сте журналяя ... Покажете, че наистина дълбаете за истината ...

24

Анонимен

преди 3 години

На изборите ще поздравя щаба с бюлетина АБВ и Мангъров!

23

Татул

преди 3 години

Кризата се управлява, абсолютно хаотично със налучкване. Много погрешни решения свързани с това да угодят на бизнеса. Ето последния пример. Защо имаме толкова болни.В момент на увеличаване заболеваемостта и появяне на нови вируси, пуснаха децата на училише. После имало подмладяване на заразените. Пълни ***. Младите се изпонатръшкаха, след това и старите. Близко е до акъла, ама при толкова много специалисти, как да се оправи човек.

22

Джамбазки

преди 3 години

петър блъсков не е изтрезнявал откак беше в 24 часа. а може и преди това. така че неговото мнение все тая като в селската кръчма. как управляват кризата по комунистически щото герб са комунисти и сега за изборите отвориха всичко все едно е ден на отворените врати, това управление ли е и после пълно с заразени това управление ли е на бойко кумуниста!

21

Kit Chelin

преди 3 години

Кризата се управлява както и държавата на принципа "проба-грешка". Нашият пръв партиен и държавен ръководител няма вина за това, нищо, че не е поръчал необходимите ваксини, че той отваря и затваря каквото си иска, че се всява непрекъснато паника и страх у хората, че се създаде хаос в болниците и не се лекуват други заболявания, че медиите продължават да го хвалят и т.н. Той пак ще се опита да си измие ръцете с експертите от НОЩ, с всички българи, които не спазвали мерките с Брюксел, че не осигу

20

Анонимен

преди 3 години

Кризата е измислена и се управлява според както и кога. Според потребностите и нуждите.

19

Анонимен

преди 3 години

Фурми кога??

18

гербфоревър

преди 3 години

Кризата се управлява като всичко останало, от криза към катастрофа.

17

Анонимен

преди 3 години

Българинът слага *** на мивката преди да му дойдат гостите и то за да не го помислят за ***. Никакви мерки и правителства не могат да го спасят от самия него.

16

Реалист

преди 3 години

Как се управлявала кризата ли? Ами просто, както и преди се краде на поразия, а мерките са неадекватни, колкото да се имитира дейност.

15

Анонимен

преди 3 години

Според мен ако на 4-ти април няма избори то Радев трябва да свика служебно правителство

14

Анонимен

преди 3 години

Пандемията не може да се оправлява чрез мерки.

13

Анонимен

преди 3 години

Европа се учи от нас , това е Въобще какво има да се коментира

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Че тя смъртността в България е като в развитите държави бе .... .

11

Анонимен

преди 3 години

Хипондроиците са с паник атаки,а това ме радва!!

10

вижда се

преди 3 години

Меркитте са на юрууш !!