9

НикогаВечеСДСЧума

преди 3 години

Десет години плащах застраховка"Живот с инвестиционни фондове".Накрая,през 2021г.,като теглих калемчето,се оказа,че съм "вътре" с двата крака,т.е.- на минус.Извод:Не ставайте шарани.

8

Анонимен

преди 3 години

Застраховката към потребителски кредит не е задължителна. При ипотечен да . А при различните банки за особено големи суми си изискват и задължителни медицински прегледи.

7

Грухпама

преди 3 години

Плащайте застраховки, после както стана ясно ще съдят децата ви след смъртта ви за кредити, които не са платили от застраховката!За справка Юлия от Созопол!

6

Д-р Исня

преди 3 години

Тук брият ли се тези, за които клиентите не знаят. Никой не издава, че по подразбиране ти е включил застраховки N на брой към кредита. Затова аз си правя сметката и кокато видя различна сума в довора, питам:- Ей, фиуит! К'воо е т'ва бе!- Ами застраховка.- Ама кой ти казА да ми слагаш застраховка, ***!- Трябва да я откажете изрично, иначе си идва като гонорея с кредита.

5

Анонимен

преди 3 години

Очаква се ръст на цените на застраховките. Не покриват ковид мране обаче.

4

Анонимен

преди 3 години

Населението го тресе треска

3

Анонимен

преди 3 години

само една трета са със кредити, ми браво не е чак толкова *** народа, а мисирките дето са писали тази статия не са много умни, без да съм с кредит връзката е очевадна

2

С кредит

преди 3 години

Платена реклама. Да се чете -> всеки трети е с кредит.

1

Анонимен

преди 3 години

Смех, ами то като си със заеми си е задължително, иначе не отпускат.