69

Правда

преди 3 години

Именно защото президентът Тръмп не е лъжец като повечето световни лидери и от малкото президенти на САЩ, който е изпълнил предизборните си обещания, затова е и главна мишени на всички измамни корумпирани политици, медии, антисемити, нацисти ислямски терористи,расисти защото спря финансирането на ислямски терористични режими като Иранския и Палестинския, които корумпираните от тях световни лидери противозаконно узаконяват, финансират и въоръжават и така съучаствуват в ислямския терор и инвазия

68

Истина

преди 3 години

Много нагла и измамна статия, защо не наричат измамник Обама който е ислямски терорист член на ислямска радикална престъпна расистка група създадена по нацистки образец, а излъга по-голямата част от американския народ да го изберат и то два пъти след като и при първия му мандат всичките му дела доказват че е враг на американския народ на демокрацията, погазващ моралните Божи закони и ценности той е антихрист антисемит,финансирал с милиарди американки пари ислямски терористични режими- Иран ПА и

67

Анонимен

преди 3 години

САЩ пропаганда работи в полза на САЩтова е ясноважно е парите да влязат в техните джобове

66

daa

преди 3 години

Абе американофилчетататата и русофобите,къде сте се скрили като старите пари.....Сега коментарите трябва да са от типа:Путин и сие нещо са проботали на авторите и те- сензацияяяя,да ама не,всичко което е написано си им предистория и ИСТИНСКИ ФАКТИ,което напълно опровергава "колко са добри американците". Факти,които така и не се намериха за ролята на руснаците за "новичкока", изтърсака навални и т.н.И двете държави са правили поразии на света,но сащ вече са две гърди напред..

65

Защо ли

преди 3 години

Защо политиците лъжат? - Защото повечето хора искат да бъдат лъгани.

64

Анонимен

преди 3 години

Абе Бацето си е най-честен, и затова целокупния български народ ще гласува за него. За да може още дълги години да управлява честно и справедливо....

63

Анонимен

преди 3 години

Кенеди не лъжеше, ама след като се разправих с него от следващите никой вече нямаше топки. Само марионетки без реална власт.

62

Анонимен

преди 3 години

А аз си мислех, че има само един дето лъже повече от Бойко - Костадин Ангелов (Ботокса)

61

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Удроу Уилсън да тропне на масата,България днес нямаше да я има на картата.

60

Абе

преди 3 години

Защо в САЩ всички марксисти,Антифа,глобалисти,***,социалисти и БЛМ активисти са за Байдън?

59

Анонимен

преди 3 години

Назначеният от Глобалисткия елит Джо Памперса се е оградил с телени мрежи и десетки хиляди войници във Вашингтон.Защо ли?

58

Активни Бореци

преди 3 години

срещу Китайска Чума Ухан, защо още не сте станали и написали колко са заразените, колко са умрелите, как върви ваксинирането и т.н.

57

Анонимен

преди 3 години

Президентът Уилсън бива избран със слогъна, че той е кандидатът който няма да допусне участието на САЩ в Първата световна. Хората гласуват за него за да не участват в Първата Световна.След това той вкарва САЩ в Първата световна. Красота и класика.

56

!!!!

преди 3 години

Доналд Тръмп велик, той завинаги ще остане в сърцата на американците.................а педофила Байдън - дъртия извратеняк е временно явление!!!!

55

истината

преди 3 години

Не слагайте всички американски президенти под общ знаменател.....м/у тях е имало честни и добри хора!!!Искате ли примери?1.Джон Ф. Кенеди- но той тръгна с/у мафията, която командва САЩ и затова го убиха!2.Удроу Уилсън-той защитава България от англичани(Лойд Джордж) и французи (Клемансо)......без Уилсън е много вероятно България да я няма на картата на света, или най-малкото да бъде още орязана по територия.3.Доналд Тръмп-по ред причини, затова го свалиха от власт с машинации и манипулаци.

54

Щерю

преди 3 години

На янките им се отдава да лъжат. Евреите са ги научили. А Дяволът е научил евреите...

53

До пияница мистик

преди 3 години

Това, за което говориш, не е ''политиката'', а вашата политика - на лъжците ! Рано или късно ще дойде време на истинската политика, базирана на честност и взаимно уважение ! Кога ще стане, не знам, но съм сигурен, че това време ще дойде !

52

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикВажно е какво си направил, а не какво си казал. Само *** *** квартални клюкарки могат да придават важност на това какво някой си казал, пък друг му отговорил. Иначе Тръмп е доста глупав очевидно, ето защо е изградил и управлява бизнес империя, ето защо и беше избран за президент на САЩ, а ти си велик генни с големи постижения в сферата на изпускането на газове пред телевизора.

51

Анонимен

преди 3 години

Поредният милиардер,който щеше да спира корпорацийте:) Ама че смях ... тоя *** не успя да спре нито една корпорацията хахахахПросто света видя, колко са глупавите хора гласуващи и подкрепящи го. Казвал, каквото мисли... ти да не четеш мисли :)

50

пияница мистик

преди 3 години

До ИстинатаВ политиката да казваш каквото мислиш означава, че не си никакъв политик. В политиката трябва да си дипломатичен и гъвкав, да лавираш, дори да лъжеш, когато се наложи. А Доналд Дъмб е пълен гьотферен и глупak.