16

Въпрос

преди 3 години

А останалите на друга планета ли сме?!

15

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че ще разсрочват, иначе ще трябва да извадят на бял свят милиарди НЕсъбираеми и НЕобезпечени заеми и ще трябва да фалират

14

Анонимен

преди 3 години

дори и чуждестранните банки със допълнение България към името си са тотално различни от оригиналните по простата причина че там е намесен и великия български наглец бизнесмен връкарски който е или притежава дял или участва в управлението, допълнението българска към името на банката вече е символ на наглост некадърност и мутренска идиощина

13

ала бала

преди 3 години

ДО 15Които и да е друг

12

Aaaaa

преди 3 години

Банки, какви банки са това в Корумпестан, мутри обслужващи мутри, крадци и измамници прокарващи си техни закони и правила за да могат законно да крадат. Пример, ДСК най долните крадци и лъжци.

11

Анонимен

преди 3 години

няма такова нещо като български банки, има български нагли таксиджийници взимащи месечни вноски и даже такса прадня най- грозните абсурдни творения български живеещи като въшки, големите бизнесмени абсолютни наглеци български само в България има такива подобия на банки, не се подлъгвайте по имената им, те са смесена собственост или управлявани със мутренска съсобственост

10

До 13

преди 3 години

Е то хубаво, ама кой да вкараме на негово място? *** вируса или "7,8 и ще си паднала"?

9

Анонимен

преди 3 години

Я ...разсрочване с по висока лихва ,тоя филм сме ги гледали

8

Борисов е

преди 3 години

Патологичен лъжец, който е взел цяла държава за заложник и цял един народ се мъчи да се отскубне от тази хватка! Нека не бъдем заложници повече-да изритаме мафиота на 04.04 със страшна сила!

7

Анонимен

преди 3 години

Изпълзяха за да видят какво е времето.Това си е рутинна хватка.Банката набанките на... я измислиха и май окрадоха.Не от джипа ,а като при краварите на калпак и ще спечели изборите.Ако,минем без физическа разправа- добре.

6

Фалитбанк

преди 3 години

Защо ще им разсрочвате кредитите? Пратете им колектори, от тази фирмичка, на която отпуснахте кредит веднага след като получихте държавните пари.

5

Анонимен

преди 3 години

Добра новина за мутрите. Чудя се само аз за какво да се радвам.

4

нито банките

преди 3 години

- нито Аллах ще помогнат на западналият ни туризъм! Преди идваха от любопитство!

3

Анонимен

преди 3 години

"кредите"Поредното доказателство за неграмотността на псевдожурналята.

2

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

А на обикновените волове ще им вдигаме лихвите едностранно, и за 3 4 неплатени вноски по заема и прекратяваме договора и им взимаме наполовина платената панелка нали?!?Платените вноски не се връщат естествено.Харампуциян и подобните нему изчаддия, като Домуса КРИБ и т.н. ненаяли се иззроди.

1

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Стига с тия половинчати мерки! Пълно опрощаване на всички кредити .Веднага !