116

Имам

преди 3 години

здр.книжка от дете, че съм ваксиниран с ваксини които трябва да се поставят но не фалшиви. Ваксините от изтока се сблъскват с ваксините от запада и идва ***.

115

Защо

преди 3 години

не предложи застраховка за ваксинираните. Ами бягат по тъча и карат хората да се подписват, че те са искали фалшивите ваксини.А кой ги предлага?

114

do 127

преди 3 години

До Анонимен не не е това знака на натихристаоще преди 80 имаше такива имунизационни листове ако искаш да идеш някъде или да кандидатсваш за визи, после ги махнаха незнам защобелега на натихриста ще е нещо друго сори за роазочаеованието

113

Анонимен

преди 3 години

16И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

112

( '_' )

преди 3 години

До сега никой не чух да обясни, може ли ваксиниран или преболедувал да бъде преносител на вируса. Ако отговора е да, какъв е смисъла от тези паспорти, като пак могат да заразяват? Ако отговора е не, какъв е смисъла да носят маски и да спазват ограничения, като нито може да заразят, нито да се заразят? Малко нещо ми издишат техните теории.

111

до троловете

преди 3 години

стига сте ревали винаги е имало имунизационни паспорти и сертификатисамо последните 20-30 години не е ималосвета не е започнал 90-тетъпаци

110

Анонимен

преди 3 години

И все пак ЧСИ тата трябва да предлагат и самолети ;) и сайтове :))) Крайно време е

109

Анонимен

преди 3 години

Трва да се борим за свободата си. Срещу европейските фашисти - комунисти- комисари. Те съвсем са загубили връзка с реалността. Ако ние не ги върнем към нея, не ще ни унищожат. Ние и децата ни или те. Изберете сами.

108

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че това няма да спре пренасянето на заразата ваксинирания може да я лепне или на някой от чужбина или на мен като се върне на ваксинираните също да им се правят тестове и на влизане и на излизане

107

QRS

преди 3 години

Какъв ви е проблемът? Никой не цели да забрани пътуванията и всички ще пътуват:Преболедувалите с документ за антитела (със скорошна дата и минимална стойност)Ваксинираните с документ за ваксинацияАнтиваксърите и феновете на конспирациите с жълта книжкаОстаналите с ПСРКъде точно е дискриминацията и ограничението на правата?

106

Чоко

преди 3 години

Виждате какво хванаха вчера в ПЖИ. Нелегална печатница за пари. Смятате ли, че тези хора няма да преориентират бизнеса към печатене на фалшиви удостоверения за Ковит. Здравето ми е по-важно от едни 50 лева, които ще платя за сертификат. Никой не може да ме дадължи да притежавам електронен такъв.

105

Tonita-7

преди 3 години

Напротив, здрави И с мозъчна дейност на ниво И ще летят И ще плават! Заразени И умствено недоразвити няма как!

104

11

преди 3 години

Тъз година външен чип, догодина вътрешен чип ... в ***.

103

Анонимен

преди 3 години

Ако си здрав и мозъка ти все още работи няма да можеш да пътуваш зад граница.Ще могат да пътуват само заразените с ковид. Който не се е заразил по естествен път може да отиде до най близката поликлиника да го заразят служебно с инжекция.Разбира се преди заразяването трябва подпише декларация че ако гушне букета роднините му няма да съдят отговорните лица.

102

ПЛАНдемия

преди 3 години

Време е за БГексит

101

Зaпознат

преди 3 години

нали беше конспирация хаха

100

Христо Христов

преди 3 години

До 110", ще трябва да съобщят и обяснят решението си на останалите страни в ЕС и на ЕК." - да припомня, че преди година и 14 дни ек се скара на Австрия да НЕ провежда граничен контрол с италия, защото пречел на ценностите им.

99

Анонимен

преди 3 години

"Ако държавите решат да запазят ограниченията за всички, ще трябва да съобщят и обяснят решението си на останалите страни в ЕС и на ЕК."И това ако не е изнудване... На бас, че никоя държава няма да ползва тая опция, въпреки че знаем, че ваксините не дават 100% защита и ваксинираните спокойно ще могат да разнасят вируса. Обаче ако някоя държава реши да продължи да тества и карантинира пристигащите ще загуби туристи, съответно всички държави ще са принудени да приемат удостоверенията.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Не е точно така.Вчера се направих такъв тест.Два месеца и половина след като го изкарах в много лека форма имам 30 единици.45 единици са много добър показател за антитела.

97

Анонимен

преди 3 години

1984