25

баба яга

преди 3 години

До Hande Вие лично го чухте или просто клеветите?

24

Анонимен

преди 3 години

Интересно изказване.Тая мухла разправя,че ,,родителите нямало да се справят,, със заболяването, все едно че са длъжни да го правят. За какво са болниците и лекарите тогава?,,Патронаж,, искала.В Благоевградско нали имаше ,,патронаж,,. Цяло лекарско семейство загина за една седмица с такъв патронаж и сега хората се чудят как да се оправят.

23

До 1

преди 3 години

Не може да бъде - не говори за трупове,,В б-ца ,,Св. София,, не им пука за живота на хората явно.Истината е,че мерките помагаха, когато бяха строги.

22

Анонимен

преди 3 години

Тая е същата неомалтусианка като шефчето си Мангъров.Само дето не казва,че след пандемията ще бъдем една ,,нова чиста раса,,.Как такива чугунени глави са останали на власт в медицинска академия.20%от децата се нуждаят от кислород и на нея й е малко.

21

Анонимен

преди 3 години

измислени мерки за измисления вирус

20

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече се затварят хората, толкова повече се удължава агонията и по-тежко ще мине, защото организмът се изнежва от тази стерилност.

19

Стар набор

преди 3 години

Браво на проф. Велизарова ! Служи на хипократската си клетва, а не на разни безразсъдни чиновници и бюрократи, изпълняващи чужди заповеди от вън. Де да имаше повече лекари с кураж и без страх да си кажат какво мислят.

18

Анонимен

преди 3 години

Десетки пъти по-висока смъртност в Швеция ли? Защо лъжеш? ЗАЩО?!--------------------------------------------------------------------------------------Към днешна дата официални данни за починали от коронавирус:Швеция 13 228Дания 2 396Норвегия 648Т.е. смъртността в Швеция е 20/ДВАДЕСЕТ/ пъти по-висока от тази в Норвегия!!!Защо не четете?!? Защо не мислите?!? ЗАЩО?!?Хайде, цъкайте минуси...

17

Анонимен

преди 3 години

Докторе може и да е така ,сега,в новините на бТВ даваха и от коя трета болница в софия ,трима лекари без маски разгъдени явно парното е на шест )а работили много в ковид отделение ,не спазват мерки ,кой ще ги глоби ?

16

Анонимен

преди 3 години

И да допълняя. Управляващите вместо 2 напред 1 назад, да имат куража като ги е толкова грижа за нас да наложат най-строгите мерки за кратък период от време, без вратички и без компромиси за никой и нищо.

15

Менгеле

преди 3 години

Всичко е за парата, не им пука за раята.

14

Анонимен

преди 3 години

Мисля че ако ще ни затварят да ни затварят всички, а не да си оставят вратички. Не може фризьорските салони, хотелите, ресторантите към тях да са отворени за сметка на всичко останало. Или затваряте всичко и излизане само със смс и вечерен час за 14 дни или не затваряйте нищо и който има желание ще намери начин да се пази.

13

Анонимен

преди 3 години

Ами явно има много доктори на това мнение

12

Handel

преди 3 години

До Анонимен 4:"БРАВО!!!Това е истината, ама защо не я чуваме по-често!!!"Защото Балтов миналата седмица директно се похвал иче имал в Широгов 319 хоспитализирани за които щял да получи 382,000 лева. Махаме малко разходи и полчуаваме около милион за месец само за неговия джоб. Много му пука за хората и за епидемията и за каквото и да е било друго.

11

Мили очички

преди 3 години

Изявлението на комисията бешше направено с отявлена и не скрита подигравка за наивността на хората, лично аз се потресох от това лицемерие.

10

Анонимен

преди 3 години

До 8. То и тук може да си спят бащите с дъщерите си. Без да има Северното синие.

9

Анонимен

преди 3 години

До трънКак да не може да бъде ми и много други доктори го казаха но троловете ги наказаха. Освен това за мене важно защо никой не разследва вируса кой го пусна и от къде се взе или управниците са съучастници на това нагло престъпление. Освен това издаването на ковид паспорти е фашизъм налаган от ЕК и всеки човек видя ехидноста и злобата. Не

8

за Швеция

преди 3 години

Стига с тоя шведски модел................да ви кажа ли нещо за шведите, дето толкова ги хвалите???Тия са абсолютни извратеняци, бащите спят с дъщерите си..........там има северно сияние и силни магнитни полета и затова са много зле тия в Швеция, Финландия и Норвегия ..........изобщо не ми ги хвалете!!Пълни откачалки са тия!!!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Десетки пъти по-висока смъртност в Швеция ли? Защо лъжеш? ЗАЩО?!

6

Анонимен

преди 3 години

Колко още истински доктори да кажат, че ваксинация по време на епидемия е опасна?А ние точно това ще направим. Добре, че нямаме ваксини. Бог ни пази