12

До 2

преди 3 години

Срещал си вируса , но не си боледувал. Не си го ,,искарал,,.Затова се правят тестове с измерване на количеството антитела,което показва дали си ,,защитен,, от сериозно заболяване.

11

До Анонимен 10

преди 3 години

Абсолютно прав си.....................100 %!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Клетката е много сложна система. Повечето от процесите в нея не са още изяснени. Така, че всеки има глава на раменете и нека сам риши.

9

До Въпрос 9

преди 3 години

Помним за тия ваксини от Турция.............в тях имаше живак, а ги инжектираха на БГ-деца.............осъдени и виновни няма.........разбира се!!Но имаше един здравен министър...........Петър Москов.......един *** от ДСБ............демократ ........много пари смъкна от тия отрови турски с живака вътре!!!!Тоя е за съд.............за престъпления със здравето на БГ-деца..........гадината ***!!!

8

Въпрос

преди 3 години

Какво стана със ваксините внесени от Турция преди 3 години. Опасни ли бяха. Да има ли осъдени не. Май забравихте за това.

7

Анонимен

преди 3 години

Връзката между ваксината и страничните ефекти може да я усетите и след 5 години,свети Петър няма да ви откаже подслон под мотото че сте закъсняли!!

6

Анонимен

преди 3 години

До 2След месец два няма да имаш. Произвежда ги организма известно време след среща с вирус. После вече при повторно заразяване се справя леко. Но антитела след малко време няма да имаш, защото просто не са му нужни при липса на външен агресор.

5

вирусолог

преди 3 години

Ех............да бяха само алергиите проблема............но след ваксиниране ще има и по-лоши неща..................рак, Алцхаймер, Паркинсон................с лоши и калпави ваксини като на Астра Зенека...........това ни чака!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Човече, не антигенен тест, а за антитела!Нали това искаш да кажеш?

3

Анонимен

преди 3 години

След всяка ваксина ги търсете. За това децата са масово с алергии в днешно време

2

Анонимен

преди 3 години

Правих си антигенен тест. Излезе че имам антигени. Не съм се ваксинирал. Дори не съм разбрал кога съм го изкарал ковид-а. По едно време бях малко настинал. Явно това трябва да е било.

1

вирусолог

преди 3 години

Да не съм лош пророк, но след ваксиниране с някои ваксини (особено от най-лошите като тази на Астра Зенека) очаквам бум на рак, алергии, Алцхаймер, Паркинсон и други гадни болести!!!