36

Анонимен 2

преди 3 години

Буци,обичам те бре мутро такава,пожелавам ти още 10 мандата да си министър председател на България.

35

Анонимен

преди 3 години

абе маллоуумннико защи ми купуваш лекарства като можеше да бе го предуизвикваш с глупостта си. За съд си бе Борисоффф

34

Bili

преди 3 години

това е нагледен пример на корупция в ущърб на общественото здраве.всеки политик би постъпил така....ама не, на тях и пука за старата ми баба, другото са конспирации...

33

Bili

преди 3 години

The Lancet: "remdesivir was not associated with statistically significant clinical benefits [and] the numerical reduction in time to clinical improvement in those treated earlier requires confirmation in larger studies."

32

Мутро, лесно

преди 3 години

раздаваш, но тези милиони ще ги излежиш в пандиза!

31

Bili

преди 3 години

HCQ 400 mg на ден и цинк също...

30

Анонимен

преди 3 години

Тиквата изкупува най-ненужното лекарство и най-евтините ваксини.После да не се чудите в чии джоб са отишли милиардите,които уж бил похарчил заради нас.

29

Bili

преди 3 години

е тва е пълна простотия! навсякъде по света казаха че е грешка тоя "медикамент"...протокола е - ивермектин, керцерин, вит д, азитромицин, бромхексин.тва се лекува ако се хване навереме...за тва ни казват стойте си вкъщи да мое се влоши...

28

Анонимен

преди 3 години

Защо отвори всичко,бе?Сега се молиш за ваксини и купуваш ненужни лекарства?Ама вчера Куртц добре ти го каза-отказал си Пфайзер,за сметка на Астра,защото е по-евтина и защото майката на Мейдел е дистрибуторката.Абсолютни наглеци и некадърници!

27

Георг Георгиев

преди 3 години

След Победата и аз съм планирал да забременея от Екатерина Захариев и да му родя още две министърчета за слава на Партията.

26

Анонимен

преди 3 години

Къде другаде още лекуват с тоя медикамент, та ще се купуват застоялите партиди?

25

Анонимен

преди 3 години

Само за един месец в края на годината е похарчил 8 милиарда лева.Дългът ни вече набъбна до 40 милиарда.Когато Орешарски искаше да изтегли 1 милиард,тоя каза,че щял да счупи държавата.Сега КОЙ е счупил държавата?И кой ще плаща масрафа и кефа на този???

24

Анонимен

преди 3 години

Блъскат ги с ремдисивир.... два флакона първия ден и после три сни по една доза. Лекарството е толкова силно, че на 5тата доза им спират сърцата на пациентите. Не се лъжете, че лекува нещо.

23

Анонимен

преди 3 години

Тоя или не е в час или иска да "усвои" едни пари предизборно и за последно."Ремдисивир"вече е отречен като лекарство за ковид.

22

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Бокича най му е...драго да харчи пари...обществените и то на едро;милиони,милиарди.Не съм чул до сега някой да му е правил...ревизия на харчовете,няма и да има,за това му е...сладко да е премиер.Тегли заеми колкото си иска за да грее ореола му на...спасител,а той няма да връща...естествено,напротив...трупа.Това показва че не е...будала;може да смята и винаги е на...плюсс.

21

Анонимен

преди 3 години

В България починали от вируса почти 12 000 души.В Сърбия-4000 души.Това е за сведение на най-добре справящия се.

20

Тома Бикова

преди 3 години

Плюсчетета, минусчетата и коментарите в ДНЕС.БГ няма да повлияят на факта, че тази година Бойко Борисов ще спечели изборите - и парламентарните, и президентските!А Корнелия Нинова ще се хвърли от покрива на НДКато!И аз ще забременея от Бойко Борисов и ще Му родя близнаци - малки сладки герберчета.

19

Анонимен

преди 3 години

Много сме спокойни.На ден умират по 150 души-ваксинирани и неваксинирани.Ама вие бъдете спокойни,де.

18

отровна гад

преди 3 години

Плюсчетета, минусчетата и коментарите в ДНЕС.БГ няма да повлияят на факта, че тази година Бойко Борисов ще спечели изборите - и парламентарните, и президентските!А Корнелия Нинова ще се хвърли от покрива на НДКато!А аз ще забременея от Бойко Борисов и ще Му родя близнаци - малки сладки герберчета.

17

Анонимен

преди 3 години

Като спрат парите за вируса, той ще си тръгне сам