13

Анонимен

преди 3 години

Като излизат с sms и са затворени, защо се вдига броя на заразени. От въздуха ли го ловиш като си отвориш прозореца, как ли? Китайците се затвориха и при тях няма ръст. Как става това, не е ясно.

12

Некой си

преди 3 години

За да сме наясно за какво иде реч... В Гърция процентът на положителните тестове е около 6%. В България днес е 23%. През ноември беше стигнал и 44% а сега работите пак вървят натам. Новозаразени: Гърция с население 11м. - 1533. България с население 7м. - 4300. Как тогава някои от коментиращите смятате че Гърция е толкова зле колкото България и че от локдауна няма ефект? Цифрите ли не ви се удават или кскво?

11

Некой си

преди 3 години

За да сме наясно за какво иде реч... В Гърция процентът на положителните тестове е около 6%. В България днес е 23%. През ноември беше стигнал и 44% а сега работите пак вървят натам. Новозаразени: Гърция с население 11м. - 1533. България с население 7м. - 4300. Как тогава някои от коментиращите смятате че Гърция е толкова зле колкото България и че от локдауна няма ефект? Цифрите ли не ви се удават или какво?

10

Анонимен

преди 3 години

Всичките мрънкачи тук, това заслужавате.Не оценявате, че си правите каквото искате, само ви карат да слагате маски в магазините и в градския транспорт.Иначе, кръчми, ресторанти, хотели, ски, какво ли не и накрая , пак плачете.

9

Анонимен

преди 3 години

Месеци "мерки" - полза няма - решението: "мерките" продължават.

8

Анонимен

преди 3 години

До другото лято ще е така. После ще свикнем.

7

Чоко

преди 3 години

Е и какво като са затворени от 6 месеца. Болните се увеличават. Какъв е смисъла от цялото това блокиране на държавата. Никакъв. Нормално е здравите, младите и преболедувалите да не желаят да спазват тези *** мерки. Същото ще се получи и в България.

6

Анонимен

преди 3 години

Нагледен пример, че нещо в инфото е лъжа още от самото начало. Възникването и разпространението на тая "болест" не е такова, каквото ни се обяснява.

5

Анонимен

преди 3 години

Гъ-рчул-ята масово ваксинирани,масово чипирани ,масово кастри-рани ,от половин година строг локдаун излиза се с смс и огромен скок на заразените.Извода -нещо много смърди откъм Брюксел!Отсега да кажа ,не е рибата на Урсула фон ден Вайден ,да не си помислите нещо де!

4

Анонимен

преди 3 години

Е нали се ваксинират масово, даже имало и острови с ваксинирани цялото население!

3

Анонимен

преди 3 години

Напротив, затварянето си работи. Нали виждате резултатите. И така до края.

2

Анонимен

преди 3 години

Гърците след една година криене в мазето и повече заразени от която и да е друга държава на балканите, че не научиха ли, че тая простотия със затварянето не работи.

1

Анонимен

преди 3 години

Ама как и мерки и ръст? Не е политкоректно! Уважаеми, изберете си едното от двете.