8

Анонимен

преди 3 години

Как да се чувстват? Като в концлагер, как да е

7

Нане

преди 3 години

Накрая, ще има нокдаун...Но за сега не се знае за кого!Зависи от оФсете...

6

до Каролина-Клер

преди 3 години

От Безмер.Продължавай да се чувстваш добре. Но знай, че не ти завиждаме, защото който завибда -далече не вижда. Това, че си жена на някой, не те прави нито по-умна, нито по-образована. Текста ти поражда усмивка. Едно нещо запомни, винаги има по-голяма риба ;) Номера е да не я срещнеш докато си жива. :)) Хайде със здраве и да удариш една неаполитанска паста за наше здраве. Наздраве.

5

Анонимен

преди 3 години

"Марио Драги, новият премиер на Италия. Той превърна масовата ваксинация в свой приоритет, като иска 80% от италианците да бъда ваксинирани до септември"... Понеже през октомври излизат ВАКСИНИ-2.0! Още по-безопасни, безвредни, ефективни и ефикасни. Бизнесът е заложен, зареден, сега остава само да се смажат с всякакви начини злите АНТИВАКСЪРИ, и да почат да текат десетки милиарди всяка година.

4

Анонимен

преди 3 години

Целта на статията е да упокоите гання че има и по-зле от него ли?!?!Толкова сте плоски и противни.Затова ви наричам ЖМУРНАЛЯ прости !!!П.П. Няма как да приема някой да ме прави на *** кво ли остава за *** прУвинциалисти като вас.

3

До 2

преди 3 години

Наистина усещам харизмата ти ,божествена си искам да ти душа пръднята))).....!!!!!

2

Каролина-Клер

преди 3 години

Аз лично се чувствувам прекрасно бидейки себе си несретниците (жалки) ме заглеждат ,но си знаят ,че от това по-далеч не могат да стигнат! Аз си живея в Милано много богата, умна, красива , интелигентна и всичко съм постигнала сама в живота си!!!Нямам нищо против жалките *** да ми завиждат! Това ме мотивира още повече знаейки ,че съм недостижима уникална и абсолютно съвършена! Чао ,чао лузери мишоци и ***! Жалки сте!

1

Анонимен

преди 3 години

Сложете им по една астра зенека,и не ги мъчете повече с тия мерки!!