48

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко дена отивам до Кауфланд, няма място къде да паркирам. Нямаше колички, Влизам вътре, дистанция около 20см. Лудница. Кой с маска, кой- без. Но там Корона няма. Явно бяга от струпване на хора. Така че всичко е една голяма заблуда.

47

Анонимен

преди 3 години

доктор Бацилова -името говори за човека !от Бацили не вземам съвети!

46

Анонимен

преди 3 години

Каква натовареност на Спешната Помощ говори тоя *** водещ? Пред спешното няма опашки от хора, почти е празно помещението и няма чакащи, а ако поискаш спешна помощ по всяко време от денонощието за заболяване, различно от коби 19, медицинският персонал ще те упрекне едва ли не, че си потърсил помощ, която се полага за "спешните", но не и за теб. Тоя водещ е гаджето на Йоана Драгнева, беше водещ в БНТ, а сега са го натирили в телевизията България он ер.

45

Анонимен

преди 3 години

До 41Според теб тая на снимката, която е с вид на магистрална труженичка, е епидемиолог? А епидемиолог, вирусолог, лекар, доктор не са ли мъжки професии?! Ти би я послушал тая *** с купена диплома, щом става въпрос за живота на българските деца?!

44

Анонимен

преди 3 години

До 41Един епидемиолог не би трябвало да всява паника и смут, а тая *** с вид на магистрална труженичка дава допълнито съвети как да бъдат съсипани децата. ... са тез, които й вярват. Тая *** май не заслужава да има деца, ще ги съсипе и унищожи тотално!

43

Анонимен

преди 3 години

Колко комуниста могат да откраднат пита кашкавал, тежаста 100 кг за 10 минути ?

42

Анонимен

преди 3 години

До 41Много си ***, щом смяташ тая с вид на магистрална труженичка за епидемиолог. Още по - *** си ако й се довериш. Аз си мисля, че епидемиолог, лекар, доктор са професии в мъжки род и упражнявани от мъже, но може би греша, то на мода в България са все епидемиоложКИ, докторКИ, лекарКИ.

41

хххх

преди 3 години

До ТорнадоВ никакъв случай! Там нали има коронащит сертифициран от TUV-Austria! Ами аз съм там дежурен отпреди 8.30 да пазарувам тънко на промоция! Младите ми връчват списъка още от неделя вечер! Само не и Кауфланд!

40

До 38

преди 3 години

Според теб как трябва да изглежда на външен вид един епидемиолог? Трябва да има някакви естетически критерии за тази професия? Или трябва да е с бяла коса, очила? Кажи де, не се срамувай. Теб по външен вид ли те избират за работа или по компетентност? Все пак не работи манекенка. Та обрисувай ми идеалният епидемиолог.

39

до Д-р БацИлова

преди 3 години

Д-р Бацелова, говорите пълни глупости. Научни изследвания през последната година доказаха, че при децата разпространението е много минимално. Цялата работа е, че в България от самото начало мерките са само на хартия. Маски под носа и устата, никаква дистанция в големите хипермаркети, никакъв лимит на броя клиенти в магазините.. Всичко се възприема на шопския принцип - законът е врата у поле. Цяла зима хотелите работеха на пълни обороти, кръчмите в тях също. Изненадани?

38

да,да ама не

преди 3 години

И сега да си припомним отново началото на представлението.Месец март, пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?

37

Анонимен

преди 3 години

Тая на снимката е много грозна - черни вежди, изкуствено оранжева коса, розови устни тип патешка човка. Въобще противно изглежда, иначе дава мнения.. Пфу! Наглост!

36

КЛ

преди 3 години

Негово Премиерско Величество каза, че Той управлява най-майсторски коронакризата в ЕС или по-скоро в целия свят. Следователно е супер подготвен да се справи с н-тата вълна. От нас се иска само да си стоим в къщи. И да оставим изборите и управлението на държавата на умелите Му ръце и мъдрата Му глава.

35

Торнадо

преди 3 години

Била метро Кауфланд . Там се заразяват най много. Да затварят и повече никакво отваряне. Децата да се ликвидира незабавно. Образованието да се забрани. Да останат само учителите за безопасно образование. Кучета и котки никакви. Хората от селата да се евакуират по стадионите за по-лесен контрол. Никакви компромиси.

34

Ха

преди 3 години

Да бе да, засилисе настинката, понеже са ти бутнали бая парици и може и още нещо ! Но не и Короната да се е засилила !

33

Алия Изетбегович

преди 3 години

Д-р Бацилова да го налапа, да й напълня бузите с антитела.

32

Анонимен

преди 3 години

Айде още една джукла,дето не е ясно изобщо каква диплома има и как я е зкупила. Връщането в клас няма нищо общо с коронавируса,тролке.Първо-големите си кесят по домовете близо година,такъв образователен геноцид никоя държава не позволи,само тук,понеже сме държавата на необразованите. Второ-и при затворени училища вирусът си кара работата и затварянето им по никой начин не го спря.Ноай-жалкото е, че всичко у нас отвори, само училищата-не. Личи каква е ценностната система на управленците ни.

31

пепи

преди 3 години

Простаци ако някой от вас се разболее друга песенще запеете Или като док Мнгъров другата песен пее

30

САРКАЗЪМ

преди 3 години

Само в банките няма вирус.То и в огромните супермаркети няма вирус.В автобуса също няма вирус.В метрото няма вирус, на тези места вирусът няма право да влиза.На вируса е позволено да влиза само в ресторантите, фитнеса и молвете, ама вече са затворени.

29

Торнадо

преди 3 години

Била метро Кауфланд . Там се заразяват най много