10

Ами и чувал ли си

преди 3 години

Поговорката. Влах за пагон тика вагон. Те са си палачи на народа за някй бонус.

9

Анонимен

преди 3 години

Кметът на Лондон Садик Хан и външният министър Прити Пател... Великобритания официално е индийска колония, но европейците им пречеха най-много. Без коментар.

8

Анонимен

преди 3 години

"По случая се шуми съвсем тенденциозно, защото убиецът е бял, хетеросексуален мъж и полицай."Освен да не протестират хората, като е бял и полицай, за да изглеждат мъжки в твоите очи, а не ***?Нали?

7

Анонимен

преди 3 години

Светла и памет на жената, но по света стават убийства всеки ден. Какво му е по-различното на това от другите? Какви са мотивите, какви са доказателствата?Ако сам не си е признал, а дори и тогава не е сигурно всичко трябва да мине през съд и да се отсъди дали е виновен или не. Много лесно някакви тълпи от хора взеха да казват кой е виновен или не. Някои по-умни хора в миналото са решили, че за тази работа се иска СЪД и са основали тази институция. В момента гледаме регрес и съд на тълпата.

6

Анонимен

преди 3 години

Полицаите навсякъде са яко забъркани в престъпления!

5

Кмет

преди 3 години

Скоро и в Берлин ще има кмет Мюмюн . Той щял да си носи феса спокойно, защото повече от половината жители на Берлин щели също ще са с фесове. Май ще трябва да вадят Хитлер от гроба.

4

Анонимен

преди 3 години

Не се хващайте на въдицата, поредната скалъпена фейк операция. Доскоро те арестуваха на улицата, понеже не можеш да дадеш основателно обяснение какво правиш там, десетки бусове с полиция и изведнъж ще ги пуснат протестиращите да си развяват байряка?Поредните феминистки глупости за права и равнопоставеност, Истанбулски конвенции, ЛГБТ ***... Запомнете всичко, което става по света се допуска от ТЯХ, нарочно пиша ТЯХ, допускат ли се такива протести, значи е в техен интерес.

3

АнонимеН

преди 3 години

ИНДИЕЦА САДИК САН Е КМЕТ НА ЛОНДОН!!!!

2

мюмюн от лондон

преди 3 години

намалете финансирането на полицията с 50% и постепенното и пълно разпускане

1

Анонимен

преди 3 години

Ми англетата да вземат нашите полицаи-*** , заедно с "главния" ни прокурор . Няма да навредят на престъпноста там , ама англетата едвам ще си отплащат на рушвети .