121

Анонимен

преди 3 години

Ся като спрат ваксинираниту сички ще се оправят!

120

Анонимен

преди 3 години

Някой познава ли болен от ковид ? Всички го преболедуваха

119

Анонимен

преди 3 години

По концесиите ще ги познаете. Свързан със Суджукгейт взе плаж Каварна за 15 г.

118

Анонимен

преди 3 години

Цифрите като говорят, всички мълчим. Не знам защо хората са уморени. Да, има нещо, което ограничава свободата, но никой от нас не е останал гол и бос и гладен - Докторе, от твоите познати в обкръжението ти със сигурност няма, ама не знаеш какво направихте на хората и бизнесите, които затворихте.

117

Анонимен

преди 3 години

Най-страшното е, че живеем не с КОВИД, не с пандемия, не с малки заплати, а с бавноразвиващи се като долуизказващите се, които все някаква конспирация ги боде в ... ушите... Все някой взел пари под масата, все някой ги менти, все някой ги цака с топла бира... Щото те това правят и това очакват...И такива избраха и царю, и господарю, и сега шутю ще изберат...АМЪН!

116

Възмутен

преди 3 години

Как може хора, които изобщо не стъпват в парламента и карат джипки да казват какви мерки трябва да се вземат и да нареждат. Няма такава държава, но само затова Слави е прав. Но няма да гласувам и за него.

115

Handel

преди 3 години

Професоре, я кажи колко милиона печелиш от ковида за месец? Не ти ли стигат та искаш още?

114

Дпс-фен

преди 3 години

Ще гласувам за Ду Пи Се да надупят Гръб. Колко ли е голям... Престижа на Деган ? Достатъчно за да ги махнем тия гърбове

113

Случаен минувач

преди 3 години

Целта е да бъдем сплашавани непрекъснато. На Нюрнбергския процес питали Гьоринг: Как накарахте целия немски народ да тръгне подир вас?-Ами - казал той - то се оказа много лесно, сплашихме ги. Уплашен народ прави каквото му кажеш и не задава въпроси!Аналогично в СССР Сталин сплашвал чрез Берия и прокурора Вишински.Трябва да бъдем сплашвани, за да не питаме защо ни нарушават правата, в т.ч. правото ни на труд например.Затова съм на мнение, че за сплашващите трябва съд, трибунал!

112

Анонимен

преди 3 години

До Киста 122 Не е изобщо такаА в момента е кошмар човек да има тежка пневмония и да е с отрицателен ПСР , пращат го вкъщи , защото няма къде да го вземат Белодробните отделения са първите , които се трансформират в Ковид такива

111

Киста

преди 3 години

Ще има болници изцяло за Ковид защото НЯМА други болести освен Ковид!!! Инфарктите и инсултите получени от стреса налаган от НОЩниците се пишат Ковид. Грипа се трансформира в Ковид! Бронхопневмония автоматично става Ковид! Счупил крака - Абе пиши Ковид! Но не белите престилки и техните водачи - коремни и прочее хирурзи са виновни - виновни сме ние хората ,че ги търпим . А още по - виновни са онези шепа мишоци ,които упорито гледат ТВ , сляпо вярват и се редят за ваксини!!!

110

Анонимен

преди 3 години

герберастите какво друго да направят освен да крадат, да лъжат и да мажат и накрая все някой друг им е виновен?!? Сега разбира се вируса е виновен и гражданите, но никога калинките гербави!!!

109

Анонимен

преди 3 години

До Bлк Били са някога повече от 70 000 хиляди ,ама ГЕРП-бкп ,направиха реформа ,, ,доколкото ги имаше .закриха десетки болници и окончателно затриха и Инфекциозните болници

108

ДА

преди 3 години

Ааааа,сетихте се!Още в началото трябваше да има болници само за Ковид,не да спирате плановите операции и човек да не смее да иде в болница.Все пак по-добре късно,отколкото никога!

107

Анонимен

преди 3 години

до 110 - щото веднага са във ВМА на ремдесивир, антитела и т.н (справка другарката Нинова). Аз както и хиляди други българи получих само обаждане че съм карантиниран и после оправяй се сам - никой не ме е прегеждал или обгрижвал като карах ковида, толкова за здравната система.

106

Анонимен

преди 3 години

Държавата трябва да се управлява от горд и смел човек,на който не му пука дали ще бъде на този пост или не.В противен случай се получава мор както е сега.

105

Анонимен

преди 3 години

До Въпрос 110Касабов от НФСБ почина

104

абе

преди 3 години

колко касиери в Хипермаркети умряха от Пандемията, те трябва да имат контакт с хиляди заразени, чисто статистически, все пак сме в пандемия?!

103

Анонимен

преди 3 години

пички майни, имахте цяла година да се подготвите - сега или работете или се измитайте, и без това избивате хората, без вас повече може да оцелят. не можем да стоим вечно затворени

102

Анонимен

преди 3 години

докато целувате гъзо на толупа така ще е. вие не сте лекари а прислужници на мутрата затова трайте там щом нямате смелост да кажете истината