36

Дрън дрън

преди 3 години

"доктУре". Машинно или на хартия - никаква разлика. Дистанционно - да, ще се включат и тези, на които им е гадно да ви гледат физиономиите. Пропорционално - и магарето на избираема позиция е вътре, а всеки, който е в листите е лично зависим от тартора, плаща си за да влезе, гласува каквото му кажат... Мажоритарно - няма де е "парашутист", ще има право на собствено мнение и ще може да му се търси сметка от избирателя.

35

Тодор Грибнев

преди 3 години

д-р Светослав Живков е умопобъркан,роден и отгледан от майка и баща комунисти!Сега е засмукал Бойковите (Мъд),че да му даде тласък кариерно,но уви.Тази Нутрия зъбата,освен да говори фесовщини друго не умее.Тъпанара не се ражда,той се отглежда!

34

Баба мара

преди 3 години

а какво става с бюлетината за никого обществото ясно казва какво мислиза полит система по тези ширини

33

Анонимен

преди 3 години

председателя на горната камара да изпълнява задълженията на президентаа Радев аут

32

Анонимен

преди 3 години

ТРЯБВА ДА ИМА СИТОдву камерно НСв долното влизат много случайни хора с не висок интелект и мъдрост

31

Диана

преди 3 години

Според мен, пропорционалната система не носи нови мнения и дискусии по същество в парламента, а множество "мъртви души"...Мажоритарната има своите предимства тук и не тя е виновна за това, че те не са могли да работят добре у нас...Следователно, трябва да се открие начин да се комбинират плюсовете не двете системи и се изрежат минусите от тях - не трябва парламента да е арена за бой на армии, а арена за бой на мнения, аргументи и факти, според мен!...

30

Анонимен

преди 3 години

Защото вуни на БКП от 9ти Септември 1944 заедно с депутати!

29

Анонимен

преди 3 години

Българина аз харесвам избирателната системане я харесва БСП, ДПС, слави и отровните които ще имат нисак избирателен процент

28

Зеленоок...

преди 3 години

До nbЩъркелите измислени ли са?!

27

Анонимен

преди 3 години

Българина не харесва първо себе си и после целия свят.

26

До Всичко е БКП-ДС

преди 3 години

хаха.................много си зле.............според теб Кремъл командва целия свят, така ли??Другаря Путин сигурно е Бог и никога няма да умре, а ярката звезда на Кремъл ще озарее целия свят, нали???

25

nb

преди 3 години

Демокрацията се оказа същата измама като комунизма....................ей, много сте наивни и прости..............преди вярвахте в комунизма, сега - в демокрацията!!!

24

nb

преди 3 години

Да ви кажа ли нещо..............от изборите нищо не зависи...............едни и същи хора пак ще ви командват...........но вие сте наивници и вярвате в щъркели!!!

23

комунизма се завръща

преди 3 години

Нищо ново под небето! Наследниците на БКП ни управляват и навеки са на власт!

22

избиратели

преди 3 години

До гласоподавателТе ще се самоизбират а не народа само да гласува напразно. Всичко е БКП...

21

Всичко е БКП-ДС

преди 3 години

До гласоподавателВсяка партия е със внедрена комунистическа агентура по нареждане на Москва!

20

образованието

преди 3 години

До много ясноВъв служба на БКП. Те ли сътвориха небето и земята за да правят закони?

19

гласоподавател

преди 3 години

Българската система по закон е пропорционална, но на практика е мажоритарна. Аз гласувам за ГЕРБ защото Бойко е на терена и дава добър пример който трябва да се следва. Не като тези преди него да обяснява от кабинета по бяла риза и връзка колко е *** народа и че не заслужава да се управлява сам, а да слуша какво му казва големия брат. Бойко не се кандидатира в моя район. Това което не харесвам на избирателната система е че народа не може да поиска отчет на народния представител от своя район

18

от северозапада

преди 3 години

Кви "спици" не разбрах!?!

17

Mediterranean

преди 3 години

Пропорционалната система се използва в повечето средиземноморски страни. В страните на север от средиземноморието мажоритарната е преобладаваща. Всеки да си направи сам изводите.