120

Edna

преди 3 години

Ще копират от другите И пак не е сигурно колко ще е качествена.

119

Бай Иван

преди 3 години

Ние Българите сме умни и хитри. Умните ще измислят но хитрите ще ги с тъпчат. Хитрите управляват а умните работят честно. На хитрите не им пука за умните. Хитрите се правят на големи, дават пари на чужди компаний просто така без никакви гаранция, не вярват на умните в собствената си страна защото може да станат по известни и богати от тях. Но не си дават сметка че скоро времената ще се променят, ще дойде ред и умните ще с тъпчат тарикатите без да се усетят. Народа ще ги съди строго.

118

Аз

преди 3 години

Нашата ваксина ще е 100% безопасна, тъй като е 100% несъществуваща. Ще е готова след 20-30 години, кога Ковид ще го има само в кръстословиците. По същият начин както е и с Българската иновативна ваксина против грип. И тя е 100% безобасна, защото несъществува нищо, че пред 12 години още взеха финансиране за нея. Също беше много иновативна и единствена по рода си - въображаема.

117

Анонимен

преди 3 години

Ако искаш кажи, че ваксината е направена по старобългарски традиции. Пак няма да се ваксинирам :)

116

Анонимен

преди 3 години

Фармацевтичните компании са нвестирли 5 млиарда долара за разработката на ваксините с инжекции - сега трябва да се оправдаят радходите и изкарат подобаваща печалба.Фарм.комп инвестират 15 млд. долара за разработка на ваксини против ковид като спррей еили хапче. Едва след като натрупат подобаваща печалба ще бъде разрешено на нашите бедни учени да довършат разработката на тяхната универсална ваксина.Иначе, Бойко раздаде 3-4 милиона на *** и килимявки, но не отдели пари за българските учени!!!!

115

Сатоши

преди 3 години

Ако напишете биткойн и България в гугъл, ще останете шокирани, че българското правителство е 2я най-голям собственик на биткойни след създателя на криптобвалутата Сатоши Накамото. С 12 МИЛИАРДА долара по днешни цени, правителството ни не само може да финансира науката, а да закупи Пфайзер!!!

114

.

преди 3 години

Ако не обслужва целие на Новия Ред тази ваксина никой няма да я допусне!!!

113

Анонимен

преди 3 години

Наночастици и ДНК ли прочетох? Правете си изводите.

112

Анонимен

преди 3 години

Българина има проста политика по въпроса , България трябва да е консуматорка държава без възможности за развитие , но от време на време вечно се появяват някакви хора които се противопоставят с това че България трябва да се развива и да ни се противопоставят на нашата концепция, на тия парите им отрязахме неслучайно а те упорити ни развалят простата политика.

111

...

преди 3 години

Те още са на етап "ще видим, може да намерим пари, ама не е сигурно. Иначе, ако стане ще е много яка, вЕрвайте ми!"

110

Анонимен

преди 3 години

Пенке ле Пенке *** да се пенкаш!..Фонд "Научни изследвания" ще подпише договор с Института по микробиология за финансиране на този процес...Вируса мутира по бързо от фонд научни изследвания! Къде са парите *** другарке, захапала службата като булдог без отпускане!..интересни пептиди..Това е новия каруцарски научен език! Браво на България, тук вече и клоуните могат да правят научни изказвания!

109

Анонимен

преди 3 години

Българската ваксина е съвместна разработка с института"Луи Пастьор",но защо тук информацията е че е само наша ме шокира ?Лошото е,че българските управляващи не финансират наши разработки асе навеждат само на чужди,това доказва, че нито са национално отговорни,нито са умни,нито са отдадени на работата си,те са просто едни крадци и носители на злини,подкрепени разбира се само от простолюдието,а то за съжаление е огромната част !Умните правят милиарди от ваксини,ние пък крадем милиарди чрез ваксини

108

Анонимен

преди 3 години

Най-смешното е, че година и половина след началото на пандемията, все още пари за БАН и за разработка на ваксината НЯМА. Нека ви кажа нещо- майка ми е работила в БАН дълги години (ст. науч. сътр. 2 степен). За иновативни идеи пари няма. В САЩ я позлатиха и в момента е директор на лаборатория за микробиология. Нещата за нашенската ваксина ги знам от първо лице. Никой не даде и стотинка за наука година и половина. Специалистите чакаха ли чакаха, но нямаше никой. Работиха безплатно по висящ проект.

107

полковник Колев

преди 3 години

Дай Боже,дай Боже

106

ганьо

преди 3 години

Само дето като сте готови с нея вече няма да е необходима

105

Ivan

преди 3 години

Пак откриват топлата вода, нищо ново не могат да измислят, залагат само не нобразованността на българина. Пептидни ваксини вече активно се разработват и някои вече са готови - https://en.wikipedia.org/wiki/EpiVacCorona

104

Анонимен

преди 3 години

Айде като стане готова тая ваксина и почне масово да се прилага по света тогава да ни информирате колко е уникална. Щото сега малко смешно изглежда, ние сме измислили супер уникална ваксина ама нямаме едни мижави 120 000 лева...

103

ДРРОнег

преди 3 години

Браво на нашите учени, но ще им трябват още няколко месеца, за да успеят с опитите, а до производство кога ще се стигне ?!И е права жената, че на науката у нас не се гледа добре, виж за хготелчета, шкафчеата, чалгии винаги има пари и затова вечно ще сме на дъното !!!То не само на 24 май да пеем "Напред науката е слънце", то " дела трябват, а не думи"

102

Анонимен

преди 3 години

Синтезация на пептиди!? Не е ли синтез на пептиди? Журналисти...

101

Анонимен

преди 3 години

Ами да няма такава ваксина, защото няма такава държава.