41

Анонимен

преди 3 години

ще плащате високи заплати ,а не като дойде някой да ви работи ,да заплащате малко пари и да,се оправдавате с вируса

40

4epa

преди 3 години

ТИ МУ ОТИВАШ В ЗАВЕДЕНИЕТО - А ТО СЕ НАДУЛО КАТО ПОПАРЕНА ВЪШКА И ГЛЕДА КАТО БОРОВСКО ДОБИ4Е - И НЯМАЛ ПЕРСОНАЛ - НЯМА И ДА ИМА !!!!!!!!!! ДА ЛОВИ ПАРЦАЛА И ДА ДЕЙСТВА !!!!!!!!!!!!

39

4epa

преди 3 години

НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО МУТРА С ПЕРСОНАЛА И ДА ИМАШ ТАКЪВ !!!!!!!!! КОЙТО ИМА БРАДА ТРЯБВА ДА СИ ИМА И ГРЕБЕН !!!!!! ИМАШ ЗАВЕДЕНИЕ МИЕШ ТОАЛЕТНИТЕ - АКО НЕ ЗАТВАРЯШ И ИДВАТ ХОРА КОЙТО НЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО *** !!!

38

Анонимен

преди 3 години

Новата панамера ми е пристигнАла и требе да я зимам от автосалона до 15 дни... Как да плащам заплати бе ?

37

Анонимен

преди 3 години

Свободен пазар ,бе бате ! Като няма бачкатори за 400 лв на месец, по ти им предложи 500 ? Сещаш ли се ? Не ? Еми..... трудно.

36

Хотелиер

преди 3 години

АБе, пичове, вие знаете ли колко им струват силиконите на моята любовница им сменям джиповете всеки месец? Как ще плащам големи заплати? На минималната да работят и толкоз. Трябва да са доволни!!!! Аз съм голям бизнесмен.

35

Анонимен

преди 3 години

Да им намалят заплатите. Или да ги карат да си плащат за да работят при тях? Така може да има наплив на персонал. Или не?

34

Бай Иван

преди 3 години

Въобще не ми дреме за мутрите, наложниците им и разни подобни, които въртят кичозните хотели,търсят крепостници да им работят на минимална 24 часа. Унищожиха черноморието, да ги взривяват барабар със собствениците вътре, белким се разкраси брега малко ;) !!!

33

ала бала

преди 3 години

който иска да умре от глад да отива и да работи в туризма това лято,да носи маска,да работи за трима поне и да работи 2-3 месеца от 12 в годината за без пари.като работещ до скоро в туризма пожелавам успех както на работе6тите така и на по4иващите по на6ето 4ероморие в идущите години,а по повод статията персонал няма от години,а и на у4ениците не им се занимава ве4е с глупости,останаха само пенсионери с мислене от преди 30 години които няма къде да отидат а с трици маймуни не се ловят.успех

32

Аз

преди 3 години

Нямат персонал ли, ауууу ти да видиш, предлагам им да опитат нещо за което явно не се сещат-" да започнат да плащат на персонала, нормални заплати". Ако те смятат за "нормални 600-700лв още доста години ще търсят.

31

...

преди 3 години

Като се научат да плащат тогава ще имат и персонал

30

1-н

преди 3 години

Персонал?С трици маймуни не се ловят Подигравайте се с труда на хоратаКакто и с излъгалите се да дойдат в хотелаАре да ви нема

29

Евроатлантик

преди 3 години

Минимална заплата-650 лв им стига на персонала в хотела-чисто 500 лв на месец.

28

Анонимен

преди 3 години

Не се притеснявайте за персонал, вие и клиенти няма да имате.

27

Така трябва

преди 3 години

С тия заплати персонал нама да видите, а и ние не ви щем скъпите хотели и да ви пълним гушите и шкафчетата до пръсване!

26

Анонимен

преди 3 години

Преди години, пак беше така. Веднага се ревна че като не искат да работят българите, ще си внесат от Молдова персонал. Обявиха едни заплати... дет никой не взе такава. И хората останаха излъгани. Ся пак ревът че няма персонал. Тоя филм сме го гледали и няма да се хванат повече хората. Ай ся си внесете персонал от Молдова. Как ще стане не знам. То и там няма. И без пандемия - вие сте обречени. Няма да има сезон и няма да работят хотелчетата, докато не се научите да плащате нормални заплати.

25

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Ще пропадне хотелиерския бизнес защото хотелите са строени с откраднатите пари от приватизацията, от далаверите на висши държавни чиновници и ето - оня горе гледа и наказва. Откраднаха машините от заводите, продадоха ги както се продава Авиокомпания Балкан, получиха огромни комисиони и по времето на Станишев върнаха парите от офшорките и построиха хотелите, защото нищо друго не умеят. От тогава искат само привилегии и данъчни отстъпки и пак не се справят. НЕКА ФАЛИРАТ! Без тях ще е по-добре!

24

Сезон на фалитите

преди 3 години

Скоро и хотели няма да имате, след март пада мораториумът за вноски по кредити.

23

Анонимен

преди 3 години

Пак ще е пълно на морето,ноо в караваните,бунгалата и малките семейни хотели. Мутрите с големите хотели да го ду...ат. Никой не ще да ви ходи в тази бетонна джунгла която направихте. Само пияните чужденци ги харесваха ама тях вече ги няма.

22

Анонимен

преди 3 години

Откога чакам на нечия любовница с майбах, да ми сервира кафенцето.