30

Сатанаил

преди 3 години

Ето колко може да се вярва на крадливия и лъжлив българин, който постоянноскимти че е . . . гол и бос ?Над 2 000 българи са посетили само Занзибар, а колко са за останалитескъпи и екзотични дестинации !?

29

НРБ

преди 3 години

Затворете границите за една година, както беше по времето на Народна Република България. Ама сте страхливи, както всички врагове на народа. Нищо чудно, това е обща характеристика на злодеите. Екзекуция е малко наказание, трябва изтезания преди това...

28

Верно ли бе?

преди 3 години

До оня ден разправяха,че никви мерки нямало там,а сега занзибарците като научили за новите правила от България,взели вече и маски,та и ръкавици да носят!Няма такива мишки кат бугарите туристи у Занзибару,ейииии...

27

7

преди 3 години

Правилно е да има карантина.Тук всички ще стоят затворени, а тия ще се развяват по самолети, хотели и какво ли не и ще мъкнат вируса.Защото кифлите не могат без да си качват снимки на жалките *** из инстаграм.

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ белите държави, който ходи на почивка в рискова зона, след това си кисне 10 дни в къщи под карантина. Кво се пънете толкова за карантината, тарикати.

25

Анонимен

преди 3 години

Нали няма как да разберат с кой щам са, сега и щамове измислих и с какво са по различни щамове те, че не знам? Ковид 20

24

Анонимен

преди 3 години

Новият най- съществен проблем на *** да ореве света и да мрънка- след Занзибар карантина. Въпреки, че е беден, комплексиран и нещастен, той продължава да се стреми към заветната цел - хем това в онова, хем душата в Рая!

23

Анонимен

преди 3 години

Занзибар е дестинация за млади, умни интелигентни хора. Не е за бай *** с бурканите лютеница и салама с чесън.

22

Анонимен

преди 3 години

Ех тая Руми Любенова която се казва всъщност Краставичарова как щях да я изшпоря на едно пътуване до Мароко където и тя пътуваше с групата ама жена ми надуши работата и не ме оставяше за секунда сам

21

Анонимен

преди 3 години

В Африка най-много заразени има в ЮАР и в държавите по Средиземно море - Мароко, Алжир, Либия, Тунис, Египет, както и на Сейшелите. За тях трябва задължителна карантина, както и за още няколко от южната част на Африка.

20

Баровеца

преди 3 години

Тук мисълта ми е друга! Напротив,Аз лично нямам против хората, които могат да си позволят почивки и то в чужбина,но реално погледнато,поради нашата неуправлявана добре и доста некоректно здравна система се получава това ,че човекът,който може да си позволи такава екскурзия и се зарази с ВИРУСА то той бива лекуван адекватно и оживява,а много на коитого е предал не им се обръща адекватно внимание от здравно естество /ясно поради какви причини/,и тези заразени Българи са -довиждане :(

19

У

преди 3 години

В по-голямата част от Африка не е за нас. Навремето по корабите, се изискваше задължителна ваксина с/у жълта треска и още две-три болести, на място се пиеха едни "отрови" с/у малария и постоянно проверяваха аптеката, дали има алергозан, хинин, разни турникети и противоотрови. Техните хора са карали много от опасните за нас болести. Аз съм ходил поради естеството на работа, но няма и да помисля за туризъм. Иначе плажовете са като картинка, но и в морето бъка от хапещи дзверове!

18

Питам ази

преди 3 години

Яз пък ми е интересно, като къмто колко милиона българи са хукнали къмто Танзания, да речем. Пенсионерите са ясни, те не се спряха да обикалят света и да купуват имоти и яхти, ама младите, дето от работа не могат да намерят време да си похарчат парите, кой ще зареже бизнеса заради почивки?

17

Анонимен

преди 3 години

Свикват ви да се молите за неща, които ви се полагат по право.

16

Анонимен

преди 3 години

Повечето коментари тук са написани от доста ограничени и крайно завистливи хора. Вместо да ви е яд, че някой има пари да отиде в Занзибар, помислете вие какво сте объркали в живота си, че да ги нямате.А от носно карантината, повече от ясно на всички мислещи хора е, че тази "мярка" беше наложена точно с цел да се досъсипе туристическия бранш, който тамън беше почнал да живва. Нещо от рода "Дайте да им направим живота черен и да ги заврем в мила дупка, как така ще печелят, ние казахме да ***".

15

.!.

преди 3 години

А добрър ден! Че вие какво очаквахте!? Риторично питам де!

14

123

преди 3 години

Б***си отворковците. Веят си задниците за удоволствие, тук умират всички малки бизнеси и децата стоят затворени повече от година. ДГД бе....

13

И кво

преди 3 години

Много завистливо племе е ганьовското!Кво им завиждате на *** от елита!!!Могат и ходят!! Отворили са си фирми европейски фондове колкото щеш имат си по някоя засукана лелка или чичко по министерствата дърпат си евраци и не връщат!! По некое кредитче от фирма за уреждане на кредити на никой банкер приближени който също не се връщат и готово!! Кво се прайте на утрепани се едно не знаете схемата!!!

12

Зрителите

преди 3 години

Ние затворени,някви лигльовци не искали и карантина и хоп готово.Как не ви е срам бе управляващити?

11

Анонимен

преди 3 години

Абе Wizair ходи ли до занзибар??Че жената е луднала. Вече неиска в Дубай а в Занзибар. Че да питам още там има ли Молове?Че тя в Мол е раждана.