84

Mod

преди 3 години

Сами сме си виновни!Мерките са едни от най либералните,въпреки това масово не се спазват.Маските са лигавник,кръчмите пълни,на 8 март беше коледа 2. Във хипермаркетите не се правят забележки за маски долу,защото знаят че няма да ги затворят.И пак всичко остава на съвестта на ***.Така ще е .Дано спаднат цифрите за 10 дни,и да влизаме в лятото когато ще е по добре.

83

Путинага Сан

преди 3 години

Екстра от фитнеси няма нужда пък и н авсрки ъгъл заведение

82

Анонимен

преди 3 години

Хора Събудете се докато Ви Давят няма как да Дишате. Е успокоително е Психиатрийте ще работят. А като се Гътнат от Вирусчето Управляващите по Света това ще е доказателство че такова нещо Съществува до като тези Управляващи Зомбита си Живят има върху какво да "Помислите". Е Саоунената Драма продължава To be continued

81

До 84

преди 3 години

Докато има такива *** като теб, държавата ще пропада. Очевидно е, че нямаш елементарни познания в областа на икономиката и финансиите. Нямаш представа как се случва бизнеса в момента, седейки на някоя жалка службица някъде. Стой си в къщи и се пази, явно не си гладен. Въпросът е, защо след като се лекуват само ковид болни, държавата не може да се справи. Гледали ли сте си фиша за заплатата и колко данъци плащате? Как се харчат тези пари? Всичко е една безкрайна кражба и притискане на народа

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Пет профани препречили Орлов мост и правитеството трябва да падне? През цялото време всички социологически проучвания показваха, че ГЕРБ са първа партия. Не е паднало доверието. Да ти напомня на склерозиралата тиква, че ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ подадоха оставка след протести на хаховци и футболни агитки. И... 15 милиарда нов дълг при сегашните"борци"със статуквото. ГЕРБ след загубата на президентските САМИ подадоха оставка заради съмнение за изгубено доверие!!! И пак спечели изборите.

79

Анонимен

преди 3 години

Аре фитнесите...И да купувам,дъмбели на промоция.

78

yxaxa

преди 3 години

До Ха-ха-ха...Ми то станахте много *** кандидати .Хората как да изберат кой е най_тъп ,че да му гласуват.

77

12345

преди 3 години

До ВъзмутенЧе ти пък какво притежаваш, че да ти го ограбят? А 1996г. като ти обраха банковата сметка как беше, а?

76

Бла-бла-бла

преди 3 години

До Анонимендобре, че има такива публикации та да се разкриват дебилните потдръжници на нинова

75

Я па тооо

преди 3 години

До АнонименАааахахахахахаха...протести....хахахахахахахахахахаха

74

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса с молове ,кебапчийници дюнери и чалготеки. И баничарници с имитиращи продукти.Реалното производство и работи на фул.

73

Ядосан гражданин

преди 3 години

Много *** народ! Какво са ви виновни ресторантите, бе? Тъпчете се в градският транспорт и в големите магазини, носите маски, които са предпоставка за развитие на пневмония и после заведенията са ви виновни. Стига с тия затваряния, не разбрахте ли, че не помагат! Писна ни!!!!!

72

Анонимен

преди 3 години

След локдауна няма да има фалирали, защото ще фалират преди да свърши локдауна!Българите не знаят какво правят другите правителства! Какво може да се очаква от правителство от мутри и крадци както и от съответните техни калинки?ОставкаСъд ЗатворТова е единственото решение! Видяхте, че повече от 10 месеца протести не успяха да гътнат правителството, докато други правителства веднага подават оставки! Борбата ще е много трудна, затова всички на избори!

71

Анонимен

преди 3 години

Без кръчми, молове и дрънкулки пак може да се живее.Сеч на кръчмите и кича.

70

Българин

преди 3 години

Тежки времена за кръчмарите, но така беше и през голямата финансова криза. Що ресторанти и барове фалираха, пък никой не пишеше за помощи.

69

Анонимен

преди 3 години

Да, някакви чалгари, кръчмари и всякакви други опростачени тъ панари не били съгласни. Добре, но къде по света илитератите определят как да се лекуват и предпазват хората от заболявания? За това има хора наречени лекари.Но, *** е специалист по всичко, кеф ти медицина, кеф ти инженерство, кеф тиядрена физика, археология, абе по абсолютно всичко особенно след литър пърцуца и хвърляне на гюбеци с чалга певачки.

68

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Щели да фалират!? Нямало помощи!? А не разбрахте ли, че каквито са им магистралите, такива ще са и помощите им. То ако има някакви пари първо чекмеджето ще се пълни, че след това ако остане. Но чекмеджето, оказа се, че е много дълбоко и ще има да получавате помощи, ама друг път! Пак за ГЕРБ гласувайте, напълно да ви закопаят!

67

Анонимен

преди 3 години

Имах предвид до 63ти

66

Баровеца

преди 3 години

До 64: Помага ли на всички... Не мисля,защото Аз лично минах по пътя на "помоща "от правителството ! Поисках да се възползвам от отсрочка на мой кредит ,както предвиди БНБ за 9месеца и ОК банката ми каза ДА ще направим отсрочка ,имам основание и като лоялен клиент ми определиха една сума върху кредита която се равнява на 100тина лева на месец ,които реално за мен са лихва върху отсрочката,защото след 9 месеца ми вдигат вноската до края на кредита! Е така "помагат" сигурно и на повечето бизнеси!

65

Само да ви кажа

преди 3 години

Вируса въобще не мисли да си ходи ,никой не знае на къде ще тръгне да еволюира възможно е да стане и много по опасе .Е какво все по къщите ли ще стоим до кога държавата ще отпуска средства ,така или иначе парите свършват ,а вируса продължава --докога ще искате локдаун и възможно ли ще е това --рано или късно вируса ще си вземе своето !