126

Антиспамър

преди 3 години

Все още смъртността от ВАКСИНИТЕ не надхвърля смъртността от COVID 19 (която обединява всички грипове, сърдечни заболявания, катастрофи и инциденти от всякакъв характер) в света!? ДОСТА ОБЕЩАВАЩО!

125

...

преди 3 години

Да преведа: "Дадоха ни едни пари, за да кажем на всички да си правят ваксини. И да умрете вие бедните това е цена, която НИЕ богатите сме готови да платим. И докато не се съгласите НИЕ богатите ще продължаваме да ви тормозим с локдауни и ще ви натискаме да се затваряте защото е за ваше добро ... ХАХАХА".

124

да,да ама не

преди 3 години

Голям проблем, колеги! Астрата отвръща на удара през Дейли мейл! И на Пфайзера ваксината била кръвосъсирваща и тромбообразуваща дори повече от на Астрата!? И сега какво правим ние простосмъртните?! Доколкото схващам от ваксини/ изобщо не схващам / битката за сладкия кокал между фармагигантите върви с пълна сила!

123

Анонимен

преди 3 години

Но. Мерси. Да си ги бият тия дет са ги направили

122

Тома Биков

преди 3 години

До 119 : Нашите богоизбрани се надупчиха с Модерна, а Пфайзера го сложиха на слугите на богоизбраните.

121

Бай Асан

преди 3 години

Ако ползите са 70%, а вредите 30%, това качествена ваксина ли е бе аланнкоолу? Че това си е по лошо и от руска рулетка. Щото нали един евробюрократ- евроатлантик се изходи, че ваксинацията със Спутник била руска рулетка.

120

Съгласен

преди 3 години

Стига риска да не за мен нали.... А ползата...

119

Nev

преди 3 години

Ами да, лесно е да изразиш подобно мнение, като никой не носи отговорност за тези, които са попаднали или ще попаднат е графа "Рискът". То на 100 ваксинирани, ако 30 получат усложнения или летален изход, ползите все още надвишават риска! Май по-скоро корпоративните интереси вземат превес над здравия разум и грижата за хората.

118

Анонимен

преди 3 години

Нашите управляващи, лекари и всякакви "светила" в медицината ни убеждават, че няма лоша ваксина и е добре да се ваксинираме с АстраЗенека, обаче самите те се боцкат само с пфайзер и си я кътат за тях...

117

1-н

преди 3 години

Ми ползвайте си я Вие и роднините Ви...

116

Анонимен

преди 3 години

Нещо ново за тромбите в мозъка? Аспиринче помага ли?Да питаме Мангъров?

115

Анонимен

преди 3 години

Много знае *** що е риск - средния туземец тук не може да брои та камо ли да разбира от статистика и наука. Повечето ги взимат само за чистачи на тоалетни на запад или портиери ама разбират повече от ЕМА.. смях

114

Анонимен

преди 3 години

ползите надвишава риска стига да не изтеглиш късата клечка....

113

Анонимен

преди 3 години

ЕМА РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА НА КОМУНИСТИТЕ

112

дърт

преди 3 години

Кажете го на заболелите, починалите и близките им!

111

Анонимен

преди 3 години

Ако взема един "Калашник" и изпразня един пълнител по тумба мaзни европейски cвиинe и улуча само 10 пpaceта, това ше означава ли, че ползите от "Калашников" са по-големи от вредите?

110

Анонимен

преди 3 години

А за Спутник какво ще кажете, ЕМА? Нещо много оглушително мълчите...

109

Анонимен

преди 3 години

При една новосъздадена и недостатъчно изпробвана ваксина да се твърди, че ползите са повече от риска, е несериозно и ненаучно! Така поставен, въпросът предизвиква огромно недоверие и у най-заклетите ваксъри. Не се прави така.Някой някъде допуска сериозни грешки.

108

Анонимен

преди 3 години

До rrrВ тия страни попадат ли Русия, Беларус, Северна Корея, Китай, Венецуела, Куба, Иран, Сърбия, Молдова, Армения, Унгария и Буркина Фасо?За един прЕател питам .....

107

rrr

преди 3 години

В някои страни застрахователите отказват да сключват застраховки живот с ваксинирани срещу ковид19. Това е достатъчно показателно как се оценя риска от хора, които си изкарват парите от това. Останалото е пропаганда.