24

факт

преди 3 години

Екзекуция за убиеца, цялата му рода, съдиите с целите им роди, адвоката на убиеца, също с цялата му рода и всички политици.

23

4epa

преди 3 години

ТУК Е ИГРАЛА ПАРАТА НА ТО4НОТО МЯСТО !!!!!!!!!!!! БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ !!!!!!!!!!!

22

Възмутен

преди 3 години

Син ханска държава!Привилегированото племе на новите "българи" дето нашите управленци ги развъждат тука по чуждестранна поръчка да подменят българското население!

21

Лаврентий Берия

преди 3 години

Ако този беше жив в режима на Сталин или Хитлер щеше да изчезне завинаги!Или доживотен в Сибир или опитно зайче при доктор Менгеле!Обществото ни няма нужда от подобни рецидифисти, аз даже съм и за присъда на съдията, който не е дал доживотен затвор на въпросният. Съдията носи най-голямата вина и след подобна присъда бих лепнал и на съдиата една доживотна! Обществото няма нужда от подобни образи нито от посъдимият нито от този съдия!

20

Това

преди 3 години

Сега става все по-ясно ,че трябва да мигрирам в държава където убийците са в затвора до живот.Тук скоро май ще ги награждават за убийство.

19

чарли

преди 3 години

Егати и държавата !

18

Анонимен

преди 3 години

Съдията: Ми така сме преценили, усмихвайки се.

17

Бай Иван

преди 3 години

На ви демокрация и евроценности сега, следващите ще сте вие ;) !!!

16

Анонимен

преди 3 години

До До 13Понякога е много трудно да се комуникира с ***. Демокрация идва от гръцките "демос" - народ и "кратос" управлявам. Това е система, в която властта произлиза от народа. Ще ти напомня, че в Северна Корея(Корейската Народна ДЕМОКРАТИЧНА Република) също гласуват, но това не значи, че държавата е демократична. Ако народът не иска справедливост, няма да я получи. Ние очевидно не искаме иначе нямаше да гласуваме за ***. *** си иска далаверката.

15

аз да ви обадя

преди 3 години

Осъдили са го на 4години и половина ,защото от 2017-та до 2021-ва са точно толкова и ако го осъдят на по-малко ще трябва да му връщат.

14

млък бе хейтаци

преди 3 години

Абе знайко , що не прочете статията ? Хората са ти го написали, че са му дали 20 години защото е признат за виновен в УМИШЛЕНО убииство, а в последствие е доказано, че не е. Ако го беше ритал докато е на земята можеше да се пледира че е искал да го убие.

13

+++

преди 3 години

Що не дойде тоя съдя да му набия един прав в кривата глава да му видя контролираното падане... баси мизерниците

12

Анонимен

преди 3 години

До 12Дрисльо, демокрацията е само и единствено правото да гласуваш. Демокрацията няма нищо общо нито със съдебната система, нито с органите на реда. А пък ти продължавай да хвърляш за Бойко.

11

Анонимен

преди 3 години

Какво значение има дали е с умисъл или не? Смисъла на наказанието лишаване от свобода реално е да се предпазят нормалните хора. Тоя пак ще се напие и пак ще убие някой "без умисъл". Така може да го кара още 50 години, маса народ ще изтрепе. Егати и сбърканата логика.

10

Анонимен

преди 3 години

Сдърпали се пияндетата в сеската дискотека и един пукнал. Ежедневие- те по прованса за това живеят- да се млатят по дискотеките. Умишлено убийство?! Моля ви... Нали едно такова пиянде го блъснаха пред едно казино в Красно село падна и там си остана. Идентичен случай.

9

Анонимен

преди 3 години

От правна страна действително деянието не е убийство. Има разлика да удариш някого веднъж и това да вземеш паве и да го маризиш в главата докато тя стане на желе. Деянието свидетелства за намерението. Лошото е, че имаме настъпила смърт на момче с далеч повече потенциал от този... Но, действително не счиам, че е имало умисъл. Освен ако не го е ритал в главата после, а полицията не е събрала достатъчно доказателства.

8

Анонимен

преди 3 години

Пъри съд дава 20 г. Втори съд дава 3 г,а трети съд дава 4.6 г. Доказателствата са едни и същи и пред трите съдебни състава. Само на мен ли ми се струва фрапираща разликата между трите присъди. Какво е оправднието за тази разлика. Некадърност,подкуп? Реформи трябват спешно,но премиерите ни нямат "топки"да пипат съдебната система. Там играят големи пари и влияние.

7

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Или пък от тези гласоподаватели на ГЕРБ :)

6

Анонимен

преди 3 години

И пак от гласоподавателите на радеФ

5

Анонимен

преди 3 години

След няколко години ще има друго момиче. Ей, никакви закони няма. Чии син е този?