162

България над всичко!

преди 3 години

***, заслужават да влезем и да си вземе това което си е наше!

161

Анонимен

преди 3 години

До маке 177То и да искате, мЕсто нЕмате де да ви го налеем... :D

160

кой им сра в гащите

преди 3 години

Скопския портал Фактор съобщава....БАНЯ НЯМА ДА ИМА!!!! А люксенбургския в."Ворт"се чуди и дзвери на северномакедонските глупости....И люксембургци тръпнат, друг път не видели подобен ДЕБИЛИЗЪМи въздуха цепятъ с ДЕМОНСКИ вик...ВЕТО ДО ДУПКА,докле не станат Велика Албания!ЕВАЛА на България,че ни предпазва от тез извънземни...

159

Анонимен

преди 3 години

134 Хаах, античките до вчера бяха преки наследници на "първия човек на земята Македон", после на гръка Александър Велики, от когото се отрекоха с Преспанския договор. Сега налетяха на българската история и език, кой знае, утре какви ще се събудят. Пък са ниски, косматимургави като "словени", ха,ха,ха.

158

Анонимен

преди 3 години

157 Комунистите помакедончваха българите в пиринско, но комунизма е отречен, като престъпен строй, също като фашизмът, на Парижката асамблея през 2008. Комунизмът и фашизмът са като два брата близнаци, еднакво човеконенавистни са. В България не е имало фашизъм, но в РСМ, титовият комунизъм е още жив. Накъде с него, сигурно, не към Брюксел. Свиквай, в 21 век няма териториални претенции между страните в ЕС, или искаш РСМ, да стане част от Сърбия, Русия, или Китай. Може и Венецуела, евентуално.

157

Анонимен

преди 3 години

Този "висок, строен, синеок и рус словен", се държи, сякаш България иска да се присъедини към ЕС, а РСМ, трябва да даде съгласието си. Че и предрича краят на ЕС, ако РСМ не е в него. Да ви са само еврофондовете и да шпионирате за Белград и Москва, това са ви мечтите. Европейските ценности драги ми Заев, са добри отношения със съседите, които античките край Вардар, с България нямат. Историята не я интерпретиране, а направо, я крадете. Има разлика.

156

европеизация и РСМ

преди 3 години

Кауза ПЕРДУТА....

155

Люксембург

преди 3 години

А бе кой беше тоя ревльоНЕЩАСТНИК...?

154

фото Папакочев

преди 3 години

Гледам снимката и виждам ,че Зайо нещо се е напънал...и аха ,аха даГОизсере...

153

Анонимен

преди 3 години

Който проси, не може да заплашва.

152

смешник

преди 3 години

***!

151

Наглост и безочие

преди 3 години

Мухльото разпорежда на ЕС как да интерпретира историята да и зачита европейските ценности...!ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ...

150

Анонимен

преди 3 години

Само да ривеш и да не изпълняваш договор, и да се държиш като формен фашист не става, другарю Заев. Щ не им кажеш на журналистите каква хубава "демокрация сте?А пък за какво трябва да сме им благодарни? За това, че все пак ни оставят живи. Изпотрипаха сума македонски българи само на 5ти януари 45то годшна 1200.Но трябвало да сме бблагодарни.Нахално ко.***.ле.

149

Ехааа...Бря-тцъ-твъ

преди 3 години

Стигнахме до етапа Зайко да обяснява на Брюксел кои са европейските ценности, и как трябва да бъдат спазвани ! Чудя се какъв ли ще е следващият етап на северномакедонската глупост?!

148

воевода

преди 3 години

Само не разбрах за какво трябва да е "благодарна" България ?

147

муспи

преди 3 години

Петрич, защо пишеш Р Македония, а не С Р Македония. Нямаш отговор в плитката си макешка сметалка.

146

Джо

преди 3 години

А този глиган защо се е запънал и гледа миналото ?

145

Петрич

преди 3 години

В Пиринска Македония живе македонски народ. Пиринска Македония ке се отдели от бугария и ке се обедени с Р.Македония.

144

Тук

преди 3 години

Тук много тронове.Кой Ви плаща.Няма ли някой свестен *** да каже.А по отношение Заев,какво да очакваме да ни благодари ли трябва?Помислете малко.Няма как да ни обичат като ги спираме за ЕС.Освен това няколко месеца преди ветото,нашите политици друго им обещаваха на Заев и на цяла Македония.Не искаме да са Българи а да кажат че имат Български произход,как звучи.На мен налудничаво и двоично.

143

мЪЪкедонски неволи

преди 3 години

Хванали татарските орди Зайо Байо мЪкедонски и го питали разпитвали дека ти е ИНТЕЗИТЕТО бре серсеминооо?Зайо Байо шикалкавайки отговорил:Море войводо Каракачан ИНТЕНЗИТЕТО ми е изодзади-ръгай чушки в боба и не питай и така 30 години гоШИПКАЛИ изодзади!И пак го питат и разпитват:Зайо Байо на какъв язьийк ломотиш?На мЪкедонски изломотил с пълна уста Зайо Байо и продължил още 30 години да ГО джвака на воеводата...