28

У бре

преди 3 години

Чи нъл бяха толкоз напред с ваксинацията? Да не са ги имунизирали с физиологичен разтвор? Руската Спутник е медицинска схема за геополитика.Вече предизвика брожения в ЕС дори без да е одобрена.Може да е качествена,но дори самата Русия изостава драстично с ваксинационния план.Значи целта основно е комерсиална и за външнополитическа употреба.

27

Зозо

преди 3 години

Абе сръбете нали имаха милиарди руски и китайски ваксини? Пълен Т*шак са! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

26

Србските свинепаси

преди 3 години

Наваксиха ги със Спутника на Путин и сега по болниците.

25

Анонимен

преди 3 години

Нема никав локдалн в Сърбия. Спри с постотиите!

24

Хммм

преди 3 години

Нали са ваксинирали близо 3 милиона? Какъв локдаун?

23

Анонимен

преди 3 години

До Някой А, ако нямаше локдаун, как щеше да е? Явно толкова ти е мозъка между ушите...

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Има - носиш маската правилно и като си бръкнеш отзад си миеш ръцете преди да седнеш да ядеш. Другото са глупости. Бубонната чума са я махнали с повишаване на хигиената по средновековно време, тука не можем да се оправим с грипоподобен вирус. Ама хората са масово *** и никой с нищо не се съобразява. Нали всички сме тарикати... Нека другите да спазват правила, ние сме по-хирти...

21

Някой

преди 3 години

Цяла година се вижда, че тези пълни лоукдайни (понеже няма такава българска дума) вършат голяма работа. Където са ги направили вече няма вирус :)))))))))))

20

Анонимен

преди 3 години

"Затваряме за две седмици". Първите 100 години ще е така. После няма и да отворят.

19

Анонимен

преди 3 години

До 15А кой ще ми гарантира, че СЪС ваксинация няма да ни затворят? До сега алчните за власт политици лъгаха страшно много, че затварянето ще е само временно и за 2 седмици и т.н. А ето къде сме след повече от година.

18

Гарабед

преди 3 години

Burn-a-Bitch удря по-здраво и от наш Боко. ПФУ!

17

...

преди 3 години

Цирка е пълен. Сърбите нямаха такъв локдаун от април месец миналата година, винаги са им били отворени кафенета, фризиорски салони и т.н. Почнаха масова ваксинация, бум, лодаун, при това забележете, не правят повече тестове от преди, винаги са правели около 12-14 хиляди теста. Болниците и ваксинационите центрове са развъдник на ковид. В Израел филма е същия

16

до 19

преди 3 години

щели да затварят института Пастьор, ЗАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ, които знаят повече от световните учени, занимавали се в продължение но 30-40 години, а ти като нещо не си добре не ходи на лекар *** в кръчмата

15

Анонимен

преди 3 години

До12Я плацебо я чист вирус са им сложили.Не съм против ваксини обаче при условие, че докторите не знаят как да лекуват и нямат достатъчно знание за вируса защо засяга всеки различно и как...Как създадоха ваксина толкова бързо не е ясно

14

Анонимен

преди 3 години

Все повече се чуват гласове че ваксиниране при такъв вид пандемия,ще доведе до повече вреди отколкото ползи в глобален мащаб!Според тях когато имаме вирус който се разпространява активно и ваксини на които основна грижа е да намалят тежкото протичане на болестта а не да спират инфектирането,като по този начин създаваме идеалните условия вирусът да се променя и да избягва нашата имунна защита! Дано не се окажат прави!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Нали им вървеше добре "ваксинацията"Добре в сравнение с другите. Почти навсякъде върви зле. Тук върви особено зле, и ще ни затварят и отварят още дълго време. Сега рано или късно и тук ще затворят, защото ще се запълнят болниците. Но без ваксинация ще ни затварят също и есента и следващата пролет.

12

Анонимен

преди 3 години

Бас ловя че такъв режим не са имали дори по времето на Милошевич!

11

Анонимен

преди 3 години

Дюмеш им доиде тоз вирус на знайни и незнайни диктатори. Маски , дистанции , проверки

10

До7

преди 3 години

Абе то и при Евреите положението не е по розово,уж приключиха с ваксинацията и използват най"добрите"ваксини,ама и там дърво!

9

Анонимен

преди 3 години

Нали им вървеше добре "ваксинацията"