55

Анонимен

преди 3 години

Най-добре да им дадат пари да се върнат обратно в Индия барабар с НПО-тата, дето ги защитават.

54

Веско

преди 3 години

А отговорност ор родители, които не дават подходящи условия за развитие на децата си някой търси ли?

53

Анонимен

преди 3 години

До До 46:Намесвам се, и без да искам да съм им адвокат, НО:Ромите идват в Европа и в частност в Б-я на поне 3-4 напълно различни вълни.Относно турците: в османската армия древноиндииците са били оръжейниците на армията и тези "роми" са били с извънредно висок статут тогава в османската армия. В последствие, поради отпадането на нуждата от тях, стават калайджии. Друга група (по-късно) е била музиканти и танцьори в турския двор и също са имали висок статут, но и те пропадат и т.н. и т.н.

52

бяласила

преди 3 години

Аз съм склонен да дадем пари за да ги върнем в прародината си - тук само се мъчат душиците.

51

на ред са русофилите

преди 3 години

навъди се тази отврат и ще унищожи България.

50

Траян

преди 3 години

90 % от българите друсат кючек /като най красив български танц/. Да сте живи и здрави.

49

Анонимен

преди 3 години

Е нали не могат да раждат как така хем не могат да раждат хем са с по 5 деца?

48

бат манги

преди 3 години

Хехе, какви пари са това бе.23 хиляди лева. Делено на 140 лв/месец детски надбавки (за 4 деца), тва са 164 месеца или 13.6 години. А можеш да взимаш детски надбавки 20 години иначе.И то да не говорим, че на 13-тата година, и дъщерите вече ще получават детски надбавки за техните отрочета и така още повече капитал.Да четем не моем, ама да смятаме - охо и още как. :)

47

ачо

преди 3 години

Скоро няма да има българи на тази територия. Да му мислят как ще я кръшават.

46

Феликс

преди 3 години

Според мен е несправедливо ,че не предлагат на ромките такъв вариант и днес - 12000 евро за малка и безболезнена операция.Най ефективната инвестиция в бъдещето!

45

Просто впечатление

преди 3 години

Забелязал съм, че тези които пл.юят по ромите, на живо се мазнят на същите тези роми, обикновено това са изкуфели дедки, ултраси и наркомани!

44

До 46

преди 3 години

Ромите не са дошли с турците у нас, много по-късно идват и се заселват в Османската империя.Неграмотен си, няма да те образовам.

43

Анонимен

преди 3 години

Гледах жената с най-много деца в България. Разплод за сметка на детското нещастие, деца в домове, негледани, но никой не и търси отговорност за безотговорността й.

42

Евала

преди 3 години

В наше село през 80-те всичките роми си накупиха големи български къщи, заради политиката за опрощаване на жилищни заеми при много деца. Късогледа комунистическа полититика, направила циг.анския бейби бум от 80-90те, че и досега, с опрощаване на ток, вода, дърва, незаконни жилища. Все от комунистите е тоя проблем.

41

Анонимен

преди 3 години

А, пък Т. Живков и БКП-то усилени ги развъждаха. През 1960-70 година внесоха от Гърция и Румъния криминали, а след 1975 година започнаха масово да им раздават безплатни жилища, социални помощи, пари за 3-то и следващо дете, безплатни ток и вода.....

40

Анонимен

преди 3 години

Швеция, Норвегия, Германия ???коУеги, аз ли немога да чета, привижда ли ми се...нещо на лицемерия ми намирисва

39

Анонимен

преди 3 години

С течение на годините все повече хора разбират Хитлеровата политика

38

Анонимен

преди 3 години

Ако нашите го правеха с по 10 на ден към Гърция и Югославия, за 45 години да см се отървали и забравили--------------С роми или бе, нищо нямаше да се промени в Бг!

37

Анонимен

преди 3 години

Вместо да ги закарат до немската или австрийската граница и да ги пуснат като политически бежанци.Ако нашите го правеха с по 10 на ден към Гърция и Югославия, за 45 години да см се отървали и забравили

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66В Норвегия тази практика продължи до 80-те години на 20 век. Така че за пронацистки режими не може да се говори! Чиста демокрация! Същото важи и за Швеция!