11

факт

преди 3 години

Трябва да взривят всички тези дъски и римски мрамори, също така и съда, община, областно управление и тн. Иначе са виновни само за дребно хулиганство.

10

до хммм

преди 3 години

И как камерите ще спрат някой да чупи примерно в 12 ч. вечерта?!?Ще ги стрелят със лазер?------------Знаеш, но се правиш на интересен!Операторът алармира полицейския патрул който моментално се отпрявя на адреса!Дори и да успеят да се скрият, лицата на престъпниците/ вандалите са вече "отпечатани".В по-развитите в това отношение държави дори могат да ги проследят до домовете им!Да не говорим за БЛА и квадрокоптерите които дори могат да ги проследят (особено опасни престъпници)

9

Ъхъ

преди 3 години

Ще сигнализирам,как ли не. В новия парк постоянно вилнеят по малките часове и полицаите идват на сигнала. Щом си заминат и пристигат следващите. Имаше и охрана, която вдигаше рамене, че нямали право да им правят забележки. На горещия тел. ни съветват направо да звъним на 112. Ние не сме назначени за охрана, само шумовете от блъскане и крясъците ни събуждат.Спортните площадки с разкъсани оградни мрежи и посред бял ден и среднощ се промъкват, ако не са отключени.

8

ТТ

преди 3 години

Решението са Камерите, бе!!!!!Работят 365 дни в годината, 24 часа в денонощието.Не чакат на заплати, на пенсии.Няма почивни дни и празници.И "ловят" престъпници и вандали!

7

Анонимен

преди 3 години

Полицайте са ужасно мързеливо племе, брат ми работи като СОТ и за една вечер от скука обикаляха по 5 пъти града , отделно сигналите. Град като този с 2 патрулки ще го обхождат на всеки 30мин - къде се спотайват , че никой не ги вижда.

6

А полицията???

преди 3 години

А къде е общинската полиция?! Там почти всяка вечер се събират наркомани-цял град го знае, а полицаите стоят на 50 метра в колата!!!Освен това има прожектори. Пълно безхаберие ,къде ми отиват данъците?!

5

Анонимен

преди 3 години

На тия гнили дъски на снимката много не им е трябвало.Интересно, след като е реновиран през 2014-та, дали материалите са били некачествени или път поддръжката не е била като хората, че да изгният така?

4

Сър Джеймс

преди 3 години

Социалисти сър! Забавляват се!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Вандалите са с евразийско - руски ценности, върли почитатели на мракобеснята промяна на тиранина Румен Радев!

2

Хм !?

преди 3 години

Това е! Демокрация и евроатлантически ценности! Плод на 30 годишна борба за постигане на тези цели! Вече има резултат.

1

Анонимен

преди 3 години

Не са вандали. Актьори са. Станало им е студени, искали са да се стоплят а нямат пари за парно горките защото са в локдаун!